Godina novca

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Ове године ћемо доживети четири необична датума : 1.1.11 11.1.11 1.11.11 11.11.11 и то није све !

Ако саберете последње две цифре године свог рођења и број година живота које ћете
напунити ове године добићете збир 111 .

И то важи за све !!!

На пример : Ivan је рођен 1957 и ове године пуни 54 године живота. Значи 57 + 54 = 111 .
Олга је рођена 1974 и ове године пуни 37 година живота. Значи 74 + 37 = 111.

По кинеском фен-шуи ово је година новца.

У овој години је значајан месец октобар.

Он ће имати 5 недеља, 5 понедељника и 5 субота.

Тако нешто се дешава једном у 823 године.

Баш те године се назидају „џаковима са новцем“.

/COPY/

Ове године ћемо доживети четири необична датума : 1.1.11 11.1.11 1.11.11 11.11.11 и то није све !

Ако саберете последње две цифре године свог рођења и број година живота које ћете
напунити ове године добићете збир 111 .

И то важи за све !!!

На пример : Ivan је рођен 1957 и ове године пуни 54 године живота. Значи 57 + 54 = 111 .
Олга је рођена 1974 и ове године пуни 37 година живота. Значи 74 + 37 = 111.

По кинеском фен-шуи ово је година новца.

У овој години је значајан месец октобар.

Он ће имати 5 недеља, 5 понедељника и 5 субота.

Тако нешто се дешава једном у 823 године.

Баш те године се назидају „џаковима са новцем“.

/COPY/

A ako je mali Nemanja rodjen 2003 i ima osam godina?

Blajbi, gde si našao taj info?
Ovo je u svakom slučaju vrlo interesantno.

Valika, poslali su mi neki nevaljalci na mail...

Ono, da posaljem na adresu drugih deset osoba kako bih zaradio mnogo para u ovoj godini.

A ja sam stavio ovde, da vise osoba procita pa da zaradim vise para.

(Jedino me eventualna restitucija u Srbiji moze opariti)
:mrgreen:

Ono, da posaljem na adresu drugih deset osoba kako bih zaradio mnogo para u ovoj godini.

:lol:
Cenim numerologiju, ali je ona dosta korumpirana i oblaćena... tako da nisam sigurna da li "ovo radi" u tom konkretnom smislu (donošenje novca :mrgreen: ) ako nije naveden izvorni spis tehnike ..
Na stranu to što mi je potpuno neverovatno da u Srbiji većina može zaraditi puno novca...al to je za pdf Politiku :lol: .

:lol:
Cenim numerologiju, ali je ona dosta korumpirana i oblaćena... tako da nisam sigurna da li "ovo radi" u tom konkretnom smislu (donošenje novca :mrgreen: ) ako nije naveden izvorni spis tehnike ..
Na stranu to što mi je potpuno neverovatno da u Srbiji većina može zaraditi puno novca...al to je za pdf Politiku :lol: .

Zar ti ne znas da nekada i u najvecem mraku moze da procveta najlepsi cvet?

Nesto mislim da taj datum ne znaci da ce mo mi dobiti novac nego da cemo biti opeljeseni od strane nekog.
Tesko da ce 6 i nesto milijardi ljudi odjednom dobiti novce mada nikad se ne zna?

Hehehe, a meni stiglo na mejl, sa porukom da prosledim na adrese osam osoba :lol::lol::lol:
I ja ću sada da okačim to na svaštaru, tamo će više osoba da pročita i dobiću više pawa :lol::lol::lol:

Želim ti svu sreću, nadam se da ćeš je imati više nego ja. Ako ti uspe, pošalji recept.

Inače po kineskom horoskopu ovo je godina zeca ( ja sam zeka, inace), i takodje označava godinu novca, tako da je vrlo moguće.

Uh, dobri ovi kalendari :ok:
I ja planiram da mi ove godine krene, i već sam preduzela prve, ali najvažnije, korake. Pa, polako i odmereno. Na kraju - il pukovnik, il pokojnik, nema treće. Odmeravala, odmeravala, promišljala, planirala i shvatila da je, teorijski, sasvim izvodljivo. Pa lepo stavljam sve na kocku, sa odmerenim i ukalkulisanim rizikom... pa kud puklo. Ako uspe, ima da izvučem iz bule i nas, i muževljeve i moje, a ako pukne... ima nadaleko da se čuje.
-Sve u svemu - motor startovan, ubačeno u prvu, samo da krenem, pa polako i lagano će samo ubrzavati :ok:

Uh, dobri ovi kalendari :ok:
I ja planiram da mi ove godine krene, i već sam preduzela prve, ali najvažnije, korake. Pa, polako i odmereno. Na kraju - il pukovnik, il pokojnik, nema treće. Odmeravala, odmeravala, promišljala, planirala i shvatila da je, teorijski, sasvim izvodljivo. Pa lepo stavljam sve na kocku, sa odmerenim i ukalkulisanim rizikom... pa kud puklo. Ako uspe, ima da izvučem iz bule i nas, i muževljeve i moje, a ako pukne... ima nadaleko da se čuje.
-Sve u svemu - motor startovan, ubačeno u prvu, samo da krenem, pa polako i lagano će samo ubrzavati :ok:

Pa onda nek je i tebi sa srecom ;)

Ovo sam bas i hteo da napisem, nemojte ocekivati da ce vam, iako je godina novca, zlatno doba ili sta ja znam sve ne, pare pasti sa neba dok vi sedite kuci. Treba se angazovati, a zvezde su tu samo da pripomognu

Back