Goca Tržan

gost 423947

Elita
Poruka
21.449
Sve manje pevačica, sve više iritantna pojava na našoj estradi? Ima li Goca osnova da bude ovako glasan kritičar svoje branše obzirom da je izabrala onakvog muža iz kog je izrasla jedna od najvećih rialiti zvezda?
Po napuštanju tap011 postala preterano lajava I pokazala svoje pravo mrzovoljno lice
Ima li ikog da mu je simpatična?
https://www.kurir.rs/stars/3460179/...a-jeziku-o-estradi-ambicija-ogromna-a-talenat

Gica Tržan mi je uvek bila cool, neka ultra luda (u umetničkom smislu) persona, više zanimljiva i simpatična nego sad neka zgodnica kojoj se pada u nesvest samo na osnovu krpica, fizičkih atributa i nekog njanjanja tamo gde treba da bude pevanje.
Ne kažem da nije lepa i zgodna, ali znate na šta mislim... nije uniformisana, ne uklapa se u soj koji se sad štancije.
Svaka njena pesma je uvek bila hit, ali je i kasnije ostalo prijatno čuti te pesme nanovo. Svaka čast! :heart:

meni je mnogo slicna na leontinu vukomanovic.

Pa, ne... ne može nikad energetski Leontina da bude slična Goci Tržan. Žanrovski možda, ali ko god da je pisao pesme za Tržanku, tačno je znao kako da istakne taj neki prepoznatljivi živac... koji između ostalog treba da se svidi ili uopšte ne.
Leontina je takođe fantastičan vokal, ali nije to ni slično.

Samo što je Leontina baš debela i šuruje u SOKOJU sa Kikijem Lesandrićem koji će još ispasti muzičar
Oooo! :confused:
@Dodola , pa ne može baš tako!
Ovde se tačno vidi koliko je žena ženi vuk, a ja na to ne pristajem!
I otkud sad Kiki Lesandrić da se baca na neka smetlišta kad i on ima neku svoju publiku...
Ne podržavam nikakvo silovanje imena javnih ličnosti, a naročito ne umetnika iz bilo koje branše.
:evil:

Oooo! :confused:
@Dodola , pa ne može baš tako!
Ovde se tačno vidi koliko je žena ženi vuk, a ja na to ne pristajem!
I otkud sad Kiki Lesandrić da se baca na neka smetlišta kad i on ima neku svoju publiku...
Ne podržavam nikakvo silovanje imena javnih ličnosti, a naročito ne umetnika iz bilo koje branše.
:evil:
Indigo indigo... Zašto čim izostane ta obavezna ženska solidarnost, feminaci se poziva na tu rogobatnu izjavu da je žena ženi vuk
Leontina je sa Kikijem iskoristila povoljan politički momenat da osnuje zloglasni SOKOJ, to što je kriminalac nema veze s tim što je žena

Indigo indigo...
Ma, šta to ima sa mnom ili sa ljudima koji su nekad slušali Leontinu ili Lesandrića?
Iskreno me i ne zanima kakva je to zloglasna kompanija.
Baš me briga šta rade i kako žive, moje je da muziku koju objave slušam ili ne, a nekih valjda nadležnih ljudi je problem da vide da li je tamo nešto zloglasno i nepravilno.

Ne dopada mi se da bilo ko bilo kome kad ponestane argumenata puca na fizički izgled.
Pa, onda, i Goca Tržan je debela godinama, i šta ćemo sa njom? Da joj zabranimo da snima nove hitove?
Jednostavno ne razumem.

Ma, šta to ima sa mnom ili sa ljudima koji su nekad slušali Leontinu ili Lesandrića?
Baš me briga šta rade i kako žive, moje je da muziku koju objave slušam ili ne, a nekih valjda nadležnih ljudi je problem da vide da li je tamo nešto zloglasno i nepravilno.

Ne dopada mi se da bilo ko bilo kome kad ponestane argumenata puca na fizički izgled.
Pa, onda, i Goca Tržan je debela godinama, i šta ćemo sa njom? Da joj zabranimo da snima nove hitove?
Jednostavno ne razumem.
sokoj je mafijasko udruzenje koje pljacka sve muzicare.

Jednostavno ne razumem.
Javni nastup je nešto posebno
Ne možeš odvojiti ponašanje od talenta. Neko sa Gocinim božanstvenim talentom ne bi smeo sebi dozvoliti da mu izjave ispadaju bez ikakvog ličnog filtera. Svako će je videti kompletnu, to je stvar imidža i na tome treba raditi.

to je stvar imidža i na tome treba raditi
Ma, šta to ima sa debljinom? Jedan od mojih omiljenih izvođača ikada, Luis, nije mogao da se pohvali nekom fit&slim pojavom, a njegov uživo nastup je bio padanje u nesvest, nešto za pamćenje, pohvala talentu i umetniku koji je dao našoj muzici mnogo. Pokoj duši, anđeli se raduju jer im je sad blizu!

Ma, šta to ima sa debljinom? Jedan od mojih omiljenih izvođača ikada, Luis, nije mogao da se pohvali nekom fit&slim pojavom, a njegov uživo nastup je bio padanje u nesvest, nešto za pamćenje, pohvala talentu i umetniku koji je dao našoj muzici mnogo. Pokoj duši, anđeli se raduju jer im je sad blizu!
Uh, sad ćeš me nabediti da blatim debele
Najveća svih vremena je Areta Frenklin I ne zanima me njena debljina, pričam o ponašanju

Svaki put kada nekoga poželite da uvredite, vi ga nazovite debelim. Nemam problem sa tim.
Imam problem sa tim što je npr. jedino Goca Tržan snimila ovih godina nešto što se slušalo, gledalo, kupovalo, tako da... gde je problem? Zašto se ističe da je Leontina debela a Kiki neki smećar?
Ako su Leo i Kiki nekoga pokrali, moraće to da vrate i plate, verujem u državne institucije... ali to i dalje ne znači da su oni to uradili jer su debeli ljudi.
Dakle, sledeći put vas molim da debele ljude ne poistovećujete sa lopovima, neljudima, zlikovcima i otpadom od društva!

Posle ovog posta će ljudi misliti da imam 189kg i vređam se na govor mržnje prema debelima jer tu pripadam pa mi teško pada.
Na kraju krajeva, neka i budem, ali je poenta jasno istaknuta.

Ako je to način da se stigne do neke kvazi-pravde u svetu muzike i onih koji u muzici treba da uživaju, strašno je ružno i nehumano.

Svaki put kada nekoga poželite da uvredite, vi ga nazovite debelim. Nemam problem sa tim.
Imam problem sa tim što je npr. jedino Goca Tržan snimila ovih godina nešto što se slušalo, gledalo, kupovalo, tako da... gde je problem? Zašto se ističe da je Leontina debela a Kiki neki smećar?
Ako su Leo i Kiki nekoga pokrali, moraće to da vrate i plate, verujem u državne institucije... ali to i dalje ne znači da su oni to uradili jer su debeli ljudi.
Dakle, sledeći put vas molim da debele ljude ne poistovećujete sa lopovima, neljudima, zlikovcima i otpadom od društva!

Posle ovog posta će ljudi misliti da imam 189kg i vređam se na govor mržnje prema debelima jer tu pripadam pa mi teško pada.
Na kraju krajeva, neka i budem, ali je poenta jasno istaknuta.

Ako je to način da se stigne do neke kvazi-pravde u svetu muzike i onih koji u muzici treba da uživaju, strašno je ružno i nehumano.
lose vajbujete molim vas.

Brate, ne zaje*avam, ozbiljno mislim (skoro) sve što napišem. Što, izvin'te, ako ste tako dobro obavešteni i znate da neko pljačka pevače, izvolite u najbliži MUP i pomozite tim žrtvama, čemu glagoljanje na forumu?!
Okay, odoh, ne morate me metlom isteravati... ionako mi se ne sviđa ovde ništa osim naslova teme. :malav:
Eh, da mi je biti trol, ali nekako sam samo ja, nije mi stalo da zabavim bilo koga svojim mišljenjem.

Brate, ne zaje*avam, ozbiljno mislim (skoro) sve što napišem. Što, izvin'te, ako ste tako dobro obavešteni i znate da neko pljačka pevače, izvolite u najbliži MUP i pomozite tim žrtvama, čemu glagoljanje na forumu?!
Okay, odoh, ne morate me metlom isteravati... ionako mi se ne sviđa ovde ništa osim naslova teme. :malav:
ne tera te niko ali drzava ucestvuje i bodri tu mafiju koja se zove SOKOJ.

Back