Go istrcao iz kuce i gubi mu se svaki trag

Meklaud

Iskusan
Poruka
6.019
Prvo ko tek tako go spava,a da nije imao sex.U jedan nocu ustanes go golcat,otac ti budan i ti mu kazes ''idem kod spasitelja'' i on valjda i dalje sedi dok ti manicno istrcavas iz kuce i nestajes ili te mozda kupe neka kola,i on se tek tad pomera i nije siguran da l te kola cekala ili si nestao u pomracini.Lud zbunjenog.Kazu da je klinac bio clan sekte,Jehovini svedoci...
Evo vise,tu je i slika ako ga neko video:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/521494/NESTAO-Student-go-istrcao-iz-kuce-gubi-mu-se-svaki-trag

Dogovorio sa sektarošima kad da dođu kolima.
Samo sam malo zbunjen činjenicom da je krenuo go golcat...?
Možda omladinac nije bio u "vinklu" !?

Da nije u vinklu bi valjda naglasili u medijima gde se vrti apel ako ga je neko negde video bar opaskom da momak ima neke psihičke probleme...očiglednije.

Ukoliko ne pratimo te serijale oko kojekakvih sekti i ostalog jehovinog ološa koje vršlja nekažnjeno po zemlji kako im se prohte moguće i da ne znamo šta sve oni zahtevaju od naivnih klinaca koje uspeju da uvuku u taj svoj nenormalni vrtlog, bar ja ne znam hvala Bogu.

Čudi me da roditelji to nisu i ranije primetili , to njegovo druženje sa tim seoskim sektašem i da nisu reagovali na to?

Da nije u vinklu bi valjda naglasili u medijima gde se vrti apel ako ga je neko negde video bar opaskom da momak ima neke psihičke probleme...očiglednije.

Ukoliko ne pratimo te serijale oko kojekakvih sekti i ostalog jehovinog ološa koje vršlja nekažnjeno po zemlji kako im se prohte moguće i da ne znamo šta sve oni zahtevaju od naivnih klinaca koje uspeju da uvuku u taj svoj nenormalni vrtlog, bar ja ne znam hvala Bogu.

Čudi me da roditelji to nisu i ranije primetili , to njegovo druženje sa tim seoskim sektašem i da nisu reagovali na to?

Ako dečko izađe totalno go iz kuće, bez prinude, svojom voljom i nema
ga više od 48 h, zar zaista misliš da su njegovi propustili bilo šta da kažu ?

- - - - - - - - - -

Odakle ti sada jehovini svjedoci koji se u tekstu iz linka uopšte ne spominju ?

Šta si ti čit'o ?
Jel' lepo piše da ga je u neku sektu uvukao meštanin !?

Poslednja izmena:
Sad kazu njegovi da nije bio u nikakoj sekti,i da nije rekao da ide da trazi spasitelja.Ja mislim,sad ovo malo krimi,prvo otac bas tad da bude budan u 1 nocu,sin da istrci skroz go,moje misljenje je da ga je otac verovatno (slucajno) ubio i zakopao ga negde il vec sta mu uradio i da je rekao je ovaj bio go,da nebi milicija u traganju za njim trazila i njegove stvari i time skrene tok istrage.Ako nije to onda je klinac mentalno otkacio ili je bio drogiran.Ali oba tipa osobe se brzo pronadju.
Ali sta smrdi jos u ovoj drzavi,kad se radilo o bogatasima,porodici Juric,svi su bili ukljuceni u potragu za njom,od svih medija do cak ministra milicije.Jes da je tragicno zavrsila,ali valjda sva deca treba da nam budu jednaka.Njoj je posvecen i sajt,a ona mala Ivana,onaj je ubio,nesto kratko rekli o tome u vestima navecer i kraj.Oj sirotinjo i Bogu si teska

U jedan nocu ustanes go golcat,otac ti budan i ti mu kazes ''idem kod spasitelja'' i on valjda i dalje sedi dok ti manicno istrcavas iz kuce i

"Абнормално стање свести окарактерисано губитком додира са стварношћу." Дефиниција психозе.

Нека пије тај клозапин и све ће бити ок.

Back