gnjide

gost 223714

Buduća legenda
Poruka
27.559
i kako se reshiti te napasti?
ne znam da li je ovo idealan pdf, ali svakako se moze iskoristiti za savete u vezi istih ..

daklem
kako shvatite da imate gnjidu (ili vishe njih pu pu) , koji su prvi znaci?
prepoznajete li ih pre nego shto naskoche na vas?
koji sistem eliminacije je najefikasniji?
:heart:

pu prvi!

- - - - - - - - - -

gnjide prepoznajesh po osmehu i po ochima...
ima ih na sve strane, i treba biti jako jako oprezan...
odaju se sitnicama, koje u prvi mah ne izgledaju kao shto jeste...
ali to su sigurni znaci...
neki usputni komentar, o recimo nekom trecem licu...

ne znam da li je ovo idealan pdf, ali svakako se moze iskoristiti za savete u vezi istih ..

daklem

pa gle, ne shvatis dok ne pocne da te svrbi...a ni tad ne ukapiras odmah vec kad svrab postane nesnosan pa trazis pomoc jer sama ne mozes dobro da vidis...tek kad dobijes potvrdu da imas vaske a gde su vaske tu su i gnjide, spremis sredstvo za unistavanje i pocnes sa redovnim koriscenjem...i tako, nekad ih istrebis posle prve upotrebe a nekad je proces dugotrajniji...sve zavisi od kvaliteta sredstva :malav:

nisi ti gnjida , mada bi htela :))
jeste lako , ali pitanje je zashto prekinuti neshto shto nije isprichano do kraja..
ili je bash caka u tome, svaka pricha treba da bude nedorechena, da bi (u)mislilac mogao da stvara novu

jeste lako , ali pitanje je zashto prekinuti neshto shto nije isprichano do kraja..
ili je bash caka u tome, svaka pricha treba da bude nedorechena, da bi (u)mislilac mogao da stvara novu

to je zacarani krug onda...vasi se tako ne trebe :(

- - - - - - - - - -

jbt kako sam pametna...neprimenjivo pametna :rotf:

prosto se desava, neke priche se prekinu, ono sto ti zamislis da je prica prekine se
mozda zato sto si npr poceo da razmisljas... prvo si se vodio nekim drugim principima i onda si poceo da razmisljas i onda je sve delovalo lose i prekinuo si
a nekad ce to da se mozda nastavi, a mozda ne bi ni voleo da se nastavi, dobro je sto je prestalo s neke strane

prosto se desava, neke priche se prekinu, ono sto ti zamislis da je prica prekine se
mozda zato sto si npr poceo da razmisljas... prvo si se vodio nekim drugim principima i onda si poceo da razmisljas i onda je sve delovalo lose i prekinuo si
a nekad ce to da se mozda nastavi, a mozda ne bi ni voleo da se nastavi, dobro je sto je prestalo s neke strane

da, ima toga
kad prestane po meni nema nastavka, bilo bi bljutavo u najmanju ruku..

- - - - - - - - - -

Kad zvoni na vrata, ne otvaraj. Pravi se da nisi kokuće....

To ono ako baš svrbi....

ma onda uzmesh drugi ...sprej

daklem

Svi smo mi nekad gnjidica :))) a one velike treba eleminisati kako umesh i znash :))))

daklem

Otkad gnjide skacu na akakonde ? :mrgreen:

To su oni sto mucki prijavljuju i namestaju forimase za Ban :lol:

Glume dobrice ali su zlo u dushi :aha:

Back