psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.174
Па ти си тврдио да између та два начина нема разлике. То је ноторна лаж на којој и даље инсистираш.Zasto je to relevantno za ovu temu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ти си тврдио да између та два начина нема разлике. То је ноторна лаж на којој и даље инсистираш.Zasto je to relevantno za ovu temu?
Па ти си тврдио да између та два начина нема разлике. То је ноторна лаж на којој и даље инсистираш.
Не ниси. Тврдио си да је поступак исти.Nisam tvrdio da nema razlike, opisao sam u čemu je razlika.
Čitaj pažljivo i naučićeš.
Не ниси. Тврдио си да је поступак исти.
Ти можеш оплодити црнкињу и на ливади и у лабораторији, резултат ће бити исти.
Дете ће имати тамнију боју коже али и даље то је људска кожа.
Да би дете имало кожу јесетре мораш на генском нивоу ту информацију и материјал убацити у ДНК.
Колико сам разумео прилично си доброг материјалног стања (иако ти није веровати) и сигурно се
здраво храних. Верујем да још ниси пробао парадаиз са салом који се све чешће може наћи на полицама маркета.
Holandski dizajner Daan Roosegaarde istražuje načine korišćenja bioluminiscentnih bakterija koje se nalaze u meduzama i pečurkama da bi stvorio drveće koje svetle u mraku koje bi moglo da zameni uličnu rasvetu.
Pogledajte prilog 1607957
Takođe ne vidim problem da se to uradi sa drvećem, čak šta više podržala bih svakog ko otvori ovakvu temu i daje podršku, da i on svetli u mraku malko. Bar od 02h do 05h ujutru.Iako sam protiv GMO hrane, ne vidim problem da se to uradi sa drvećem
Да си га мање јео, сад не би свијетлио у мраку.Mi odavno svetlimo u mraku od vučićevog parizera.
Kakvo blaženo liceStrogi propisi o upotrebi genetski modifikovanih biljaka u EU znače da Roosegaarde ne može da koristi ovaj materijal u svom holandskom studiju. Morao je da otputuje u SAD da primi biljku.
Pogledajte prilog 1607958
Прождрљивац.Да си га мање јео, сад не би свијетлио у мраку.![]()