Gmail

Ja imam one zaštite kad pristupam gmail-u i preko njega svoje naloge, verovatno jer primam stalno pare preko njih.
Mesečno par puta moram da dokažem da sam ja-ja. :)
Uglavanom, sve je to OK. Ispituju protok novca.

Najnormalnije mu pristupam, i preko Opere i preko Firefoxa. Nešto je do tebe.

Jel' ti se pojavljuje neka greška, jel' ti nešto ispiše ili samo zašteka kod učitavanja i neće dalje?

Screenshot_5.png
Screenshot_6.png

Obrisao sam svu istoriju i pokrenuo Gmail.
I šta je ustvari bilo? Pitam jer me stvarno zanima, i meni se dešavaju neke čudne stvari.
Na primer, piše mi da ne mogu da pošaljem e-mail (isto je gmail) ako ne instaliram/ ažuriram tamo nešto što mi bukvalno SVAKI PUT "iskoči".
Pošto NEĆU da ažuriram, kliknem na X i pošaljem e-mail, niko mi se još nije žalio da e-mail od mene nije dobio.

Ja ovo jednostavno ignorišem
Po savetu jedne drugarice koja mi je još za prošli telefon rekla "Ma samo idi svuda na "NE, HVALA" " I bila je u pravu.
Sa ovim telefonom dogurao do treće godine, jednom u životu ažurirao software 2020.

Verovatno je neki problem na konkretnom serveru gde je smešten tvoj mail. Servera ima na hiljade, i to se nekada desi. Sačekaj dok poprave i sve će proraditi.
I to sam primetio, da sto puta nije ni do telefona ni do interneta (ni do mog neznanja) nego do njih. Facebook, Instagram, Gmail...jedino sa Krstaricom nisam imao problem kad malo razmislim.

I šta je ustvari bilo? Pitam jer me stvarno zanima, i meni se dešavaju neke čudne stvari.
Na primer, piše mi da ne mogu da pošaljem e-mail (isto je gmail) ako ne instaliram/ ažuriram tamo nešto što mi bukvalno SVAKI PUT "iskoči".
Pošto NEĆU da ažuriram, kliknem na X i pošaljem e-mail, niko mi se još nije žalio da e-mail od mene nije dobio.
Nista,udji u presavanja i pronadji istoriju u pretrazivacu.Izbrisi sve.Ako slucajno ne da da se sve izbrise,brisi to sto moze,od pre 2 dana,nedelju dana.Meni je to obicno radio CCleaner,ali je nesto omasio.Taka kada sam rucno izbrisao,sve se vratilo u normalu.Sto se tice tih dodatnih svari za instaliranje u pretrazivacunwmoj nista da radis dok sigurno ne proveris sta je to.Ubacili su neke kao bezbednosne stvari,koje su dosadne,ali ja ih odbije nekoliko puta i one se posle ne pojavljuju.Ja moj pretrazivac pustim da se apdejtuje kada izadje sledeca serija i tako ga osvezim.

Ja ovo jednostavno ignorišem
Po savetu jedne drugarice koja mi je još za prošli telefon rekla "Ma samo idi svuda na "NE, HVALA" " I bila je u pravu.
Sa ovim telefonom dogurao do treće godine, jednom u životu ažurirao software 2020.
I treba da odbacujes.najbolje je kada se Browser sam apdejtuje,jer nema nikakvih dodataka i neki posebnih instalacija unutar sebe.Ako bas treba da se apdejtuje idi na komandu Help,pa posle na komandu About i tada ce se isto apdejtovati sam,ako je stigla nova verzija.

Back