Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam, Imam pristup bez problema. Sigurno je neka trenutna greška.Jel ima jos neko problema.Ne mogu da udje na kompu na Gmail.
Kod mene nece skoro sat vremena,a sve drugo radi normalno.Probao sam i na Win 10 isto nece kao i na 7-ici.Sada cu da probam na Ubuntu.Не. Приступам мејлу без икаквих проблема.
Jel ima jos neko problema.Ne mogu da udje na kompu na Gmail.
Samo pise "Trenutna greska,probajte malo kasnije",a ima vise od sat vremena kako neceNajnormalnije mu pristupam, i preko Opere i preko Firefoxa. Nešto je do tebe.
Jel' ti se pojavljuje neka greška, jel' ti nešto ispiše ili samo zašteka kod učitavanja i neće dalje?
Apdejt je bio odavno i do veceras nisam imao nikakvih problema sa FF.Ako koristis firefox, onda je moguce da je do toga. Nesto trokira od poslednjeg updatea, ima problem sa verifikacijom ssl-a.
Verovatno je neki problem na konkretnom serveru gde je smešten tvoj mail. Servera ima na hiljade, i to se nekada desi. Sačekaj dok poprave i sve će proraditi.
Obrisao sam svu istoriju i pokrenuo Gmail.Verovatno je neki problem na konkretnom serveru gde je smešten tvoj mail. Servera ima na hiljade, i to se nekada desi. Sačekaj dok poprave i sve će proraditi.
I šta je ustvari bilo? Pitam jer me stvarno zanima, i meni se dešavaju neke čudne stvari.Obrisao sam svu istoriju i pokrenuo Gmail.
I to sam primetio, da sto puta nije ni do telefona ni do interneta (ni do mog neznanja) nego do njih. Facebook, Instagram, Gmail...jedino sa Krstaricom nisam imao problem kad malo razmislim.Verovatno je neki problem na konkretnom serveru gde je smešten tvoj mail. Servera ima na hiljade, i to se nekada desi. Sačekaj dok poprave i sve će proraditi.
Nista,udji u presavanja i pronadji istoriju u pretrazivacu.Izbrisi sve.Ako slucajno ne da da se sve izbrise,brisi to sto moze,od pre 2 dana,nedelju dana.Meni je to obicno radio CCleaner,ali je nesto omasio.Taka kada sam rucno izbrisao,sve se vratilo u normalu.Sto se tice tih dodatnih svari za instaliranje u pretrazivacunwmoj nista da radis dok sigurno ne proveris sta je to.Ubacili su neke kao bezbednosne stvari,koje su dosadne,ali ja ih odbije nekoliko puta i one se posle ne pojavljuju.Ja moj pretrazivac pustim da se apdejtuje kada izadje sledeca serija i tako ga osvezim.I šta je ustvari bilo? Pitam jer me stvarno zanima, i meni se dešavaju neke čudne stvari.
Na primer, piše mi da ne mogu da pošaljem e-mail (isto je gmail) ako ne instaliram/ ažuriram tamo nešto što mi bukvalno SVAKI PUT "iskoči".
Pošto NEĆU da ažuriram, kliknem na X i pošaljem e-mail, niko mi se još nije žalio da e-mail od mene nije dobio.
I treba da odbacujes.najbolje je kada se Browser sam apdejtuje,jer nema nikakvih dodataka i neki posebnih instalacija unutar sebe.Ako bas treba da se apdejtuje idi na komandu Help,pa posle na komandu About i tada ce se isto apdejtovati sam,ako je stigla nova verzija.Ja ovo jednostavno ignorišem
Po savetu jedne drugarice koja mi je još za prošli telefon rekla "Ma samo idi svuda na "NE, HVALA" " I bila je u pravu.
Sa ovim telefonom dogurao do treće godine, jednom u životu ažurirao software 2020.