Gmail?

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Posto cu uskoro da se selim, samim tim na ovoj lokaciji vise necu koristiti ADSL, a na drugoj cu imati vrv kablovski net, samim tim gubim i svoju primarnu e-mail adresu, tako da da li ja gubim sve naloge na netu ako izgubim primarnu e-mail adresu, i da li mogu da je promenim kad dobijem novu od svog kablovskog operatera umesto ove na g-mail nalogu?

nadam se da nisam bio konfuzan, hvala unapred :)

Posto cu uskoro da se selim, samim tim na ovoj lokaciji vise necu koristiti ADSL, a na drugoj cu imati vrv kablovski net, samim tim gubim i svoju primarnu e-mail adresu, tako da da li ja gubim sve naloge na netu ako izgubim primarnu e-mail adresu, i da li mogu da je promenim kad dobijem novu od svog kablovskog operatera umesto ove na g-mail nalogu?

Ma, kak'i.....
Transparentan - skroz.
Ja te ništa nisam razumeo....

A, glup sam k'o Lenjin !
Što bi rek'o moj drugar Peca Čokalija....

Poslednja izmena:

Ala si ga sročio..:pop:

Current e-mail prilikom otvaranja drugog mail naloga nije obavezan. On ti samo pomaže da ukoliko zaboraviš svoj password na drugom nalogu, on ti bude poslat na current e-mail. Naravno, kada dobiješ novog provajdera i novi nalog kod njih, ti možeš da gmailu-u promeniti current e-mail.

Back