gmail ne radi

nipikopolapafu

Zainteresovan član
Poruka
102
Treba mi pomoc, trazio sam nisam nasao istu temu.
Gmail je prestao da radi nece da udje uopste!
To se skoro pocelo dogadjati, insalirao sam novu verziju chroma i proradilo je, ali nove verzije imaju neki problem sa pustanjem flash snimaka, pa da se ne bi zezao sa tim vratio sam staru verziju chroma. Gmail radi u ostalim browserima
Kako da proradi gmail u chromu.

Error 207 (net::ERR_CERT_INVALID): Unknown error.

Treba mi pomoc, trazio sam nisam nasao istu temu.
Gmail je prestao da radi nece da udje uopste!
To se skoro pocelo dogadjati, insalirao sam novu verziju chroma i proradilo je, ali nove verzije imaju neki problem sa pustanjem flash snimaka, pa da se ne bi zezao sa tim vratio sam staru verziju chroma. Gmail radi u ostalim browserima
Kako da proradi gmail u chromu.

Error 207 (net::ERR_CERT_INVALID): Unknown error.

Tako što ćeš ući u podešavanja chromea i obrisati stari Adobe Flash Player, a "natjerati" ga da radi sa novim Adobe Flash Player-om....Kako da to uradiš, pa ima mali milion uputstava...

Ako ti nije tesko zasto opet ne probas sa novim chrome browserom, nakon instalacije ako kazes da ti koci flash kucaj u address bar-u chrome://flags

Pronadji sledece sekcije:
GPU compositioning all pages Enabled
Disable hardware - accelerated video decode - klikni na Enable.
Disable GPU VSYNC - klik na enable i onda na dnu klik na Relaunch now.

( posto je zbunjujuce to sto ti klikom na "enable: u sustini iskljucujes njihove servise,da olaksam sve te opcije , ne trebaju biti zatamnjene)

Zatim kucaj opet u address bar-u chrome://plugins/ Ako pronadjes duplikat Adobe flash player-a, odstikliraj jedan, posto se cesto desava da hrome nakon update-a ima dve verzije flash plejera, jednu noviju, jednu stariju pa dolazi do konflikta. Retartuj browser, pa proveri kako ti rade flash snimci.

Ako ne pomogne, onda se vrati ponovo na staru verziju, pa ce se valjda vec naci konkretno resenje oko gmail problema.

Preduhitrio me dok sam kucao @PaziStaCinis :)

Mada sam dodao jos neke stavke koje su takodje uzrok kod flash seckanja

Poslednja izmena:
Ako ti nije tesko zasto opet ne probas sa novim chrome browserom, nakon instalacije ako kazes da ti koci flash kucaj u address bar-u chrome://flags

Pronadji sledece sekcije:
GPU compositioning all pages Enabled
Disable hardware - accelerated video decode - klikni na Enable.
Disable GPU VSYNC - klik na enable i onda na dnu klik na Relaunch now.

( posto je zbunjujuce to sto ti klikom na "enable: u sustini iskljucujes njihove servise,da olaksam sve te opcije , ne trebaju biti zatamnjene)

Zatim kucaj opet u address bar-u chrome://plugins/ Ako pronadjes duplikat Adobe flash player-a, odstikliraj jedan, posto se cesto desava da hrome nakon update-a ima dve verzije flash plejera, jednu noviju, jednu stariju pa dolazi do konflikta. Retartuj browser, pa proveri kako ti rade flash snimci.

Ako ne pomogne, onda se vrati ponovo na staru verziju, pa ce se valjda vec naci konkretno resenje oko gmail problema.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad idu snimci bez kocenja, ali se zvuk kida... exemplar: "ja sa(trs)m predsednik(trs) Amer(trs)ke...aaaaaaaaaaaaaaaa

- - - - - - - - - -

lako odes na wichintos tamo uredis blaece server na otimpckotu i gotovo :)
elaborirajte dragi gospodine

Jesi li nasao vise Adobe flash verzija? Ako jesi probaj prvo sa jednom, pa sa drugom i vidi da li ce sa nekom od njih da radi , na kraju vrati hardware acceleration u prvobitno stanje pa probaj... ne znam zasto sad samo zvuk kasni ...

Duplikat jedne ili vise verzija izgleda kao na slici
Chrome_Plugins.jpg

Poslednja izmena:

Back