Gmail nalog

fenix33

Početnik
Poruka
34
Da li moze neko da mi pomogne? Imam gmail nalog koji dugo nisam koristio. Poslednja sifra koje se secam nije ispravna. Upucuje me na drugi nalog zbog koda. Kada ukucam taj obavestava me da ce me u roku od 48 sati obavestiti o pristupu nalogu. I tako danima. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?

Hvala unapred

Da li moze neko da mi pomogne? Imam gmail nalog koji dugo nisam koristio. Poslednja sifra koje se secam nije ispravna. Upucuje me na drugi nalog zbog koda. Kada ukucam taj obavestava me da ce me u roku od 48 sati obavestiti o pristupu nalogu. I tako danima. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio?

Hvala unapred
Ako je nalog deaktiviran zbog nekorišćenja, ne postoji nikakav način da ga reaktiviraš na Gmailu. Možeš samo da otvoriš novi. To što ti ne stiže security token na taj drugi nalog samo znači da je verovatno to u pitanju. Meni se isto desilo sa jednim nalogom i nisam uspeo da ga povratim. Ako je samo šifra u pitanju, to bi trebalo da radi, tj. poslali bi ti reset link na alternatnivni nalog.

Back