Izbrisali su mi se slucajno neke beleske i slike koje su bile skladistene u mom gmailu kao nedovrseni mailovi, jel zna neko mogu li kako da ih povratim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi dva prsta u usta i gurni u grlo...to izaziva nagon za povraćanjem... jel zna neko mogu li kako da ih povratim?
Da, tako je, s tim sto mislim da se na Gmailu zove "Bin".Ako si ih ti izbrisao onda su u kanti za djubre (Trash folderu)
Kod mene se zove TrashDa, tako je, s tim sto mislim da se na Gmailu zove "Bin".
Cak i da izbrises Draft bice uvek u Bin folderu.
Savršeno, da bolje mesto ne postoji za nacrte i skladištenje slike, vaimja oca....Izbrisali su mi se slucajno neke beleske i slike koje su bile skladistene u mom gmailu kao nedovrseni mailovi, jel zna neko mogu li kako da ih povratim?
Savršeno, da bolje mesto ne postoji za nacrte i skladištenje slike, vaimja oca....![]()
Kod mene se zove Trash
Pogledajte prilog 1294650
Hvala vam!Savršeno, da bolje mesto ne postoji za nacrte i skladištenje slike, vaimja oca....![]()
Taman posla, i drugi putHvala vam!
Definitivno je English UK vs English USKod mene se zove Trash
Pogledajte prilog 1294650
English UK mi ide na živce биг тајмDefinitivno je English UK vs English US![]()
Oh blimey!!!English UK mi ide na živce биг тајм
Ako nešto slučajno izbrišeš, možeš odmah vratiti sa Ctrl+Z.Izbrisali su mi se slucajno neke beleske i slike koje su bile skladistene u mom gmailu kao nedovrseni mailovi, jel zna neko mogu li kako da ih povratim?
Gordon Bennett!Oh blimey!!!![]()