Moram malo da te iskritikujem!
Trebao si da odgovoris - UZIMAJ, 1000% JE BEZBEDNO!
Jedino ce se tako bar nakaniti da mozda i kupi.... Ovako kako si ti napisao mozemo mi da diskutujemo, kada dodje neko uplasen ili paranoican, dovoljan mu je i najmanji tracak sumnje da donese pogresan logicki zakljucak - Ma sta ce mi to, ipak je to lose.....
Jos ti ovde bespotrebno koristis razne termine koji ce ga samo uplasiti i stvorti mu konfuziju, pa ce usled mnogo informacija najlakse presuditi - Ma bre, ne mogu vise da razmisljam i da lupam glavu, ipak ja to necu da uzimam, jel vidis da je nesto komplikovano....
Znam kako mladi razmisljaju, i garant da ima nekog da odbijes da kupi, a osobama kao sto su pivosok da das prostor da se razmecu kako to nije zdravo i kako nista ne valja....Daces im nove ideje pa ce vec sutra odvaliti izjavu da od jedne kafene kasicice kreatina odmah odose bubrezi a npr zbog svog obrazovanja do juce nije znao za povezanost kreatin-bubrezi niti u kakvoj relaciji to stoji.
E tako se stvaraju stereotipi i predrasude! To je mehanizam nastanka. Sto bi narod rekao, nije los onaj koji nije procitao ni jednu knjigu, on je odlican, los je onaj koji je procitao 3!
Polu znanje, i poluinformacija dovodi do toga da u 95% slucajeva neko formira neki stereotip zbog premisa.....Iz losih premisa izlazi losa konkluzija....
Primer: - Mujo otkine krila musici i kaze - Leti muvo, leti! Muva ni da mrdne! Mujo okonca eksperiment nadajuci se Nobelovoj nagradi iz biologije sa dokazanom hipotezom - Muvi bez krila se gasi culo sluha!
Tako da sledeci put ako pita neki klinac da li je stetan kreatin i whey, amino, samo mu kazes ma 100% jeste! I tad pa te nece ozbiljno shvatiti a kamoli kada mu u istoj recenici stavis reci kao sto su - kreatinin, krv, mala nuzda , mokraca (polni organ) ...... Odmah je losa konotacija.....