Gluposti

• Začetnik teme Začetnik teme -ZOE-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
-ZOE-:
Znaci, frajer s kojim se "vidjam" 3 godine me je u sred noci 'ladno ostavio zato sto sam ja htjela... a on je zelio da se mazi!
A prije toga me je mjesec dana molio da se vidimo ( posto smo se posvadjali! ) i kad sam konacno pristala( hormoni,proljece, karakter = 0! :roll: ) on NECE! Hoce covjek da se mazi!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
J te, ja mislim da se takva stvar samo meni moze desiti!

Joj,kako sam glupa ispala! Umjesto da se fino mazim,ja sam se okrenula i zaspala! A on je u sred noci ustao i otisao! I vise mi se ne javlja! Buaaa! A proljece...Joooojjj :x

Znaci, glupa sam ko ...!

Eto, rekla sam! :evil:
Maaa, super si... malo zagorela, ali super!!! Ne sekiraj se, naci ces nekog kom je samo do sexa, a onda- u zdravlje da ga archis!

Pipi Langstrumpf:
On je hteo da se ona oseca lose i to mu je uspelo. Zato sto je to uradio pod maskom da mu treba malo ljubavi. Da mu je zaista trebalo malo ljubavi, ushushkao bi se pored nje i zaspao zajedno s njom.

Ajde Pipi, majke ti, jednom kazi nesto sa cime se ne slazem. Brza si na okidacu pa stalno usta otvaram a glase se necuje. Mislilm, mogu ja i da cutim, jednom kada mi je tata rekao da cutim skoro sam umro od gladi.

-ZOE-:
Znaci, frajer s kojim se "vidjam" 3 godine me je u sred noci 'ladno ostavio zato sto sam ja htjela... a on je zelio da se mazi!
A prije toga me je mjesec dana molio da se vidimo ( posto smo se posvadjali! ) i kad sam konacno pristala( hormoni,proljece, karakter = 0! :roll: ) on NECE! Hoce covjek da se mazi!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Joj,kako sam glupa ispala! Umjesto da se fino mazim,ja sam se okrenula i zaspala! A on je u sred noci ustao i otisao! I vise mi se ne javlja! Buaaa! A proljece...Joooojjj :x

Znaci, glupa sam ko ...!

mislim da jhe problem u tome sto ti ne mozes da shvatis da on jednom nece pa jos sa tobom da se kresne,. nego eto da se malo mazi. Poradi na tome.

E vidim ispricali ste se dok me nije bilo... :-o

Mislim da je u pravu bila ona koja je rekla da je on u stvari i htio da se ja osjecam lose i da mi vrati za ono sto me moljakao toliko dugo samo da me vidi...
U svakom slucaju,nezrelo!
I s moje i s njegove strane!

Pih! Dvoje klinaca u "izvjesnim" godinama se prepucavaju i tjeraju inat jedno drugom! :shock: :roll:

Ma prelezacemo i te "djecije" bolesti jednom! :roll:
Valjda! :roll:

Pozdrav svima

-ZOE-:

Znaci, glupa sam ko ...!

Da se mazi? :shock: Ne razumijem...

ko zna šta se konkretno desilo, zašto je čovek otišao i šta je bilo u njegovoj glavi a mi ga ovde opanjkavamo...možda je te noći samo kulminiralo nešto što je bilo trulo...i rešio čovek da ustane i ode...
i nije strašno što ću ja da pljucnem po čoveku koga ne poznajem i o kome na osnovu datih informacija sasvim sigurno ne mogu ništa pouzdano da zaključim nego što u svemu tome učestvuje devojka sa kojom je bio 3 godine...
pa pobogu ljudi ružno je...kako to ne vidite?

Da mi se isto desilo, osjecala bih se bas bez veze... :?
Zoe, ne mislim da si ista lose uradila...
Jednom se ebe, drugom se ne ebe...
Jednom se mazi, drugom se ne mazi...
Nije problem, dok god ne prelazi u praksu...

Ivo Afrikanac:
Ajde Pipi, majke ti, jednom kazi nesto sa cime se ne slazem. Brza si na okidacu pa stalno usta otvaram a glase se necuje. Mislilm, mogu ja i da cutim, jednom kada mi je tata rekao da cutim skoro sam umro od gladi.
:oops: Izvini...evo cutala sam tri dana...i ne mogu vise,na ushi cu da progovorim! (E bash mi drago da se slazemo!!!)

Back