Gluposti iz skole

E da da ne bude posle spam
Meni je najsmesnije bilo kad nam je srpkinja predavala pisshe ona recenicu na tabli(koliko se secam radili smo akuzativ)i ona kao napisa koja rec je akuzativ.I onda nam srednjim prstom pokaze tu rec:hahaha::lol:.mi smo se jedva suzdrzali da ne poludimo od smeha i kad se zavrsio cas davili smo se od smeha

E da da ne bude posle spam
Meni je najsmesnije bilo kad nam je srpkinja predavala pisshe ona recenicu na tabli(koliko se secam radili smo akuzativ)i ona kao napisa koja rec je akuzativ.I onda nam srednjim prstom pokaze tu rec:hahaha::lol:.mi smo se jedva suzdrzali da ne poludimo od smeha i kad se zavrsio cas davili smo se od smeha

Ma nije to nista,nastavnik geografije okrece globus srednjim prstom i srednjim prstom pokazuje na globusu.

Mi na casu fizike. Moj drug, odgovara.

Nastavnica: Sto pricas?
Ucenik: Ne pricam!
Nastavnica: Sacu da te pitam!
Ucenik: Nemojte!
Nastavnica: Sta je to inercija?
Ucenik: To je...aaaaa....BOCA!!!!

Na kraju nije htela da mu da jedinicu! Ja sam se pokidao!
A i imam nekog debelog kretena u odeljenju koji nedeljno mora da prdne bar 5 puta!

Jedna moja drugarica koju zovemo petao(zato sto ima pileci mozak)treba da popravi ocenu na 3 i da joj nastavnica istorije pitanje:Nabroj rudnike i gradove u Srbiji za vreme kneza Lazara.A ona napisala:Vizantija,Bugarska i Srbija.Svi moji drugovi i drugarice su popadali od smeha dok je meni zalosno bilo posto sam najbolji iz istorije(nije da se hvalim).

Imala sam i ja pacijenata u razredu. Jednom prilikom smo osmislili zbirku zadataka iz matematike za retarde! Pitanja iz zbirke smo postavljali jednoj drugarici, koja je sada uspesna :) glumica. pitanje: Ako dvoje ljudi ide ulicom i nadje 10 dinara, koliko ce naci novca na ulici petoro ljudi? Njen odgovor je bio 25! Ej bre! Pitanje: petao ima 2.5kg kada stoji na obe noge! Koliko ce imati kada stoji na jednoj nozi? Njen odgovor je bio 1kg i 250g! Da umres!!!! :rotf:

Na istoriji i srpskom je bilo dosta odvala..Verovatno nisu smesne kad se ispricaju,nego moras da ih dozivis,al ajde..
U 5. razredu pita istoricar jednu devojcicu:Kako merimo vreme pre nove ere?A ona kaze: Pa pomocu kalendara.
Isto tako u 5. kad je pitao jednog lika iz drugog odeljenja:Sta je zagrobni zivot?A on kaze: Zivot iza groblja.
Ili kad je jedan decko saputao nesto drugu iz klupe,istoricar ga je pitao: Jel mu ti to grickas uvo?

Srpkinja je bila teska ludaca..Ovo su samo neke gluposti kojih se secam..
Pozar se zapalio.
Bezi,zaklanjas mi vazduh!
Celo vreme mi dosadjujes.(ajde da nije nastavnica srpskog,pa i nekako)
Deco polako radite,nemojte razmisljati,ukljucite mozak.
Ili kad smo bili na ekskurziji,ona je takodje bila razredna osmacima i ja izadjem uvece iz sobe i setam se po hodniku,a ona meni kaze Bezi na mesto!..:lol:
Izgubljena je totalno...

I na geosu,nastavnik nam je bio Bosanac.I imao je neke cudne izraze.Npr.
Izidji de pred plocnik(tablu).
Kao i nastavnica engleskog:
Nemoj da te sednem.
Zaboravila sam za srpkinju.Cim neko gleda kroz prozor ona kaze: Sedi,sedi evo ide milicija. ili Bezi na mesto snimi ce te kamera.(a kamere nigde nema)

Aл наш разредни је најжешћи........Пита он мог друга које су државе биле чланице савеза Антанте? Овај наравно не зна......а разредни му каже : Добро Милоше,да те питам обрнуто.Колико си ти учио за данас?
:hahaha::rotf:

Iz sastava jednog mog druga u setom rayredu, na temu ,,Jesen u mom kraju

,, ... ljudi odlaye u planinu da seku drva ya prodaju. Cena je velika, potraznja mala, ali kao sto kaze stara poslovica - Srbija pasti nece....

Sa casa istorije: Egipcani su gradili piramide i katedrale, a prvi faraon je bio Luj XIV (lik se nije zezao)

Drug iz osnovne skole je bio Rom sa blagom govornom manom, a zbog nacionalne pripadnosti nastavnica srpskog je napikirala da stalno ispravlja njegove greske u izrazavanju. Nazalost, ona je imala istu govornu manu, ali jos izrazeniju i onda su se desavale situacije slicne ovoj:
-nastavnice, jel treba da se pokvasi sundzer?
-pazi, ne kaze se sundzer nego sunDZer!
-ali ja sam i rekao sundzer...

e ljudi ja mislim da u swakom gradu ili skoli,mora p da postoji nastawnica ili profesorica sa nadimkom PATKICA,ja sam imao nastawnicu u osnownoj PATKICU-predawala engleski i sad u srednjoj imam,a i owa NBG_GIRL isto ima,pa to nije normalno! ! ! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::mrgreen::mrgreen::mrgreen::super::super::super: e da i stawicu neke gluposti iz skole,samo da ix nakupim ima ix dosta werujte mi ! ! !

Back