Kad_LupimLupim:eXcentrik:HeBePoBaTaH_:Kad_LupimLupim:Nema logike da je htela nesto sa strane ne bi odrzavala kontakt gotovo 4 meseca!
Sasvim je logično zašto je održavala vezu, koja u stvari, i nije bila veza. Nisi joj bio jedini, a bio si pogodan za dopunu sentimentalnog života. Drag si joj, ali jedan od nekoliko istih. Računala je na tebe dok joj je to odgovaralo. Bilo je tu osećanja, naravno i sa njene strane. Ali, uvek moraš da budeš obazriv kada te devojka prva startuje, ne polažu se sve karte na sto. Jednom da, desiće ti se i da ONA bude TA. Do tada, uživaj, manje maštaj, više budi sa devojkama. Zavrtela ti je glavu, trebaće ti malo vremena da je ne porediš sa drugim. To su pametne cice, uglavnom su vrlo nezavisne, i tačno znaju da izvuku ono što im treba. Preuzele su muške osobine osvajanja i ostavljanja. Ja sam se nekada slično ponašao. Razumem sasvim zašto si odlepio za njom. Prestani da je idealizuješ, ti je ne poznaješ dovoljno.
U pravu je čovek. Ovo mi sve izgleda kao sapunjara. A uostalom, najverovatnije joj se nije svidelo kaki izgledaš, neznam što te svi lažu. U svakom slučaju, ne 5eri nisi je ni poznavao, ono što kuckamo je potpuno različito od onog što smo (čast izuzetcima kojima pokušavam da se pridružim), a i u tvom okruženju sigurno postoje bar dve bolje od nje samo si zaluđen.Eto ispričah ti ono što mo je prvo palo na pamet.
Vec sam se jednom davno opekao na sl. situaciju, tako da sam sada isao glavom, a ne srcem.
Sve bi to bilo OK sto ste naveli da nema nekih detalja koji se potpuno kose sa logikom. Jednom mi je vec tako nestala, na mesec dana i taman sam pomislio, ma gotovo ko je shisha, ona zove i razvalimo pricu od cela TRI SATA!? Upoznala me sa caletom, kevom i jednom sestrom, ajd' da je to bilo u kuci, normalna stvar... ali bash nije morala da trazi caleta oko bloka zbog mene!? Ako nije imala nameru vise ni kontakt da odrzava zasto mi pobogu trazila da joj ostavim neku lepu rech na jednom disku!? Kad sam se vratio sa mora i svaki dan dopisivao sa njom, pa joj nestao kredit, nisam pojma imao sta se desava, mislio ma smorio sam je verovatno nije bitno, posle tri dana me zove na dan kad sam imao ispit da mi pozeli srecu, cima me posle ispita da cuje kako sam prosao!?
Ja neznam nisam pametan, voleo bih da mi neko protumaci ovo ponasanje... al' eto samo da znam zasto, pa nek se nosi kako god hoce!!!
Iskreno se nadam da nisi od onih što zayebavayu okolinu i pokušavaju da odvoje neku na sažaljenje, ali nema veze, ako uspeš.
Sa druge strane ako je sve ovo istina onda su to novi momenti. Pretpostavljam da ima neke probleme. Jeste li nekad otvoreno pričali o njenoj porodici, privatnom životu, problemima. I ako je rekla da ih nema, 100% laže. Rizikuj, pitaj je otvoreno šta to krije. Pokušaj nekako, koliko vidim to želiš, da podigneš vezu na uzvišeniji nivo. Ali ne direktnim pitanjem, nego delima. Npr. malo više kućnih poseta. A onda će ti biti neke stvari jasnije.