Uh
E pa moram da ti napisem moju pricu mada ne znam da li ce ti pomoci ili odmoci...
Bio sam ja svojevremeno van zemlje neko vreme,sam,smorio se kao zmaj,nista mi nesto nije islo od ruke,sve nesto traljavo,jos sam bio tuzan jer neki drugovi koji su trebali da idu samnom nisu posli a nisu ni kasnije dosli kako su obecali...
Glavna zabava mi je bilo dopisivanje sa bracom i prijateljima u Bgdu. Jedno vece extra smoren, cimnem brata sms-om,tipa,gde si sta ima,on kaze evo me sa 5 riba u kolima,idemo u grad... ja ga pitam a gde je tu nesto za mladjeg brata... on kaze ne brini misli bata na tebe,rezervisao sam jednu preslatku malu za tebe,tvoj je tip,svidecete ti se sigurno... pokaze njoj moju sliku iz novcanika i tu pocne prica,sve nekako kroz zezanje... Kaze mi sta je zavrsila,sta studira,znao je da cu na to pasti i bla,bla,bla...
Kaze on u pola te veceri i izlaska evo ti njen broj pa se dopisujte nemojte da me smarate i da ja prenosim ... Posaljem ja tu prvu poruku,na broj njene sestre koji su koristile... Sms avantura tu pocne...
Tako iz dana u dan,redovno,danju,nocu,ujutru,nekad smo se cak u pola noci budili ako ovaj drugi posalje poruku...
Odlepio sam za njom,ona mi je davala snagu,samo sam o njoj mislio... dogovorili smo se da njoj moj brat da moje slike iz moje kuce a ona je meni poslala njene postom...
Pisao sam iz diskoteke,u pola rucka,sa plaze...
Uvece je vremenom dopisivanje preraslo u cyber sex, zaljubio sam se do usiju u nju a da je nisam ni video,a cuo sam je par puta.
Ona je cak uzela svoj broj i kupila telefon samo zbog mene.
Elem,plasio sam se da ce biti da joj nesto fali jer je nemoguce da je sve tako lepo...
Trajalo je to skoro 4 meseca,a onda sam uleteo u neprilike i zavrsio iza resetaka...
Nije znala sta je samnom,prepala se kao ti...
Ali ja ne bi bio ja kad ne bi u prvom pismu koje sam poslao prijateljima poslao njen broj i rekao da joj jave sta je samnom i da cu je zvati cim izadjem...
Posle 15 dana je odahnula ali nije znala da li cu i kad uopste izaci...
Srecom,sredio sam nekako i posle mesec dana sam pusten i odmah deportovan...
Sa aerodroma sam javio da dolazim,pala je kolokvijum zbog mene,nije mogla da se satavi
Nismo se videli odmah prvi dan iako je tako bilo planirano,ja sam bio u guzvi... videli smo se posle 2-3 dana,u diskoteci,ja sam tako trazio,(da mogu da zbrisem ako mi se ne svidi

)upoznali smo se, odlepio sam jos vise,smuvali smo se... to je bio decembar 2001. godine :wink:
Dan danas smo zajedno,obozavamao se...
Morao sam da ti napisem jer me tvoja prica uzasno podsetila na ovu moju :wink: