top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
ne znam topika, mada ne verujem da jeste...
I meni se tako cini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam topika, mada ne verujem da jeste...
ko ti rece da ispadas manje vredan................. :shock:
Pored pitanja tipa "kad ce castis za..." koja se u danasnje vreme postavljaju cesce nego 'ej de si', cisto su postala kao dobar dan...Ima jos jedno koje mi uglavnom ortaci serviraju a koje je fakat bezveze...Npr pokazujem im sliku na kojoj sam sa jednom, dve,... nebitno drugarica i redovno neki pitaju "Jel si je/ih j*bo?"
Koju fintu da upotrebim da ih otkacim, jer naravno direktan odgovor da/ne u ovom kontekstu nema mnogo smisla...![]()
na sva neprijatna/idiotska pitanja odgovara se ovako:Koju fintu da upotrebim da ih otkacim, jer naravno direktan odgovor da/ne u ovom kontekstu nema mnogo smisla...![]()
Pored pitanja tipa "kad ce castis za..." koja se u danasnje vreme postavljaju cesce nego 'ej de si', cisto su postala kao dobar dan...Ima jos jedno koje mi uglavnom ortaci serviraju a koje je fakat bezveze...Npr pokazujem im sliku na kojoj sam sa jednom, dve,... nebitno drugarica i redovno neki pitaju "Jel si je/ih j*bo?"
Koju fintu da upotrebim da ih otkacim, jer naravno direktan odgovor da/ne u ovom kontekstu nema mnogo smisla...![]()
"crveni" da li si ti uopte pri sebi?
trazis da ti mi ovde damo savet kako da svoje ortake odebes na finjaka kad te pitaju da li si *ebo dve drugarice....koliko ti imas godina?
da li si jos u o.s. ili ides u srednju....
kakva su ova tvoja pitanja za ime Boga dete?
P.S. IDI NA TINEJDZERI (tamo je mesto ovoj temi)
Brate svi su mogli da daju neki savet samo si ti nasao da filozofiras![]()
Ako si već u godinam i tako kako se opisuješ možda najbolje da odeš na neki gerentološki forum i sa ispisnicima komentarišeš kako je smotana i neupućena ova omladina (prisećam se dvojca iz Mapeta). Naravno da ova tema nije najmudrija moguća, ali nije lepo da sad bilo ko krene da proziva autora zato šro se usudio da pita. A ako neko među nama veruje da je dovoljno iskusan da mu ovakve dileme ne predstavljaju problem, mogao bi da podeli svoja iskustva sa širom javnošću.
Ni jedno pitanje nije glupo....
A što te to pitaju?
U fazonu - hebeš li ti išta ili jel moguće da si i ove dve ili... možda, hoću da znam svrhu pokazivanja slike sa te dve cice... I ja bih te verovatno isto pitala, ne bi mi bilo jasno što mi pokazuješ sliku sa dve devojke - jer ja ih ne znam i ne mogu da shvatim poentu držanja njihovih fotografija na svom dlanu, pa da počnem od toga...
Ma jok, samo sam kliknula da vidim šta je po tebi pametno..... i ništa nisam našla![]()