Glupo pitanje

Pored pitanja tipa "kad ce castis za..." koja se u danasnje vreme postavljaju cesce nego 'ej de si', cisto su postala kao dobar dan...Ima jos jedno koje mi uglavnom ortaci serviraju a koje je fakat bezveze...Npr pokazujem im sliku na kojoj sam sa jednom, dve,... nebitno drugarica i redovno neki pitaju "Jel si je/ih j*bo?"
Koju fintu da upotrebim da ih otkacim, jer naravno direktan odgovor da/ne u ovom kontekstu nema mnogo smisla...:mrgreen:

Pa, lepo ih pitaš: "a šta ti misliš"? I polako biraj novo društvo, a onima do kojih ti je baš stalo, samo jednom kaži, ali mrtav ozbiljan, da su ti takva pitanja "detinjasta".

Pored pitanja tipa "kad ce castis za..." koja se u danasnje vreme postavljaju cesce nego 'ej de si', cisto su postala kao dobar dan...Ima jos jedno koje mi uglavnom ortaci serviraju a koje je fakat bezveze...Npr pokazujem im sliku na kojoj sam sa jednom, dve,... nebitno drugarica i redovno neki pitaju "Jel si je/ih j*bo?"
Koju fintu da upotrebim da ih otkacim, jer naravno direktan odgovor da/ne u ovom kontekstu nema mnogo smisla...:mrgreen:

Kazi da ti ne pada na pamet da se spushtash na taj nivo gledanja na zene,da su neandertalci,a da su one tebi samo drugarice i da ti nikada ni na kraj pameti bilo da pomislish neshto tako.

kažeš im da nisi toliki paćenik da napadaš sopstvene drugarice...8-)

"crveni" da li si ti uopte pri sebi?
trazis da ti mi ovde damo savet kako da svoje ortake odebes na finjaka kad te pitaju da li si *ebo dve drugarice....koliko ti imas godina?
da li si jos u o.s. ili ides u srednju....
kakva su ova tvoja pitanja za ime Boga dete?

P.S. IDI NA TINEJDZERI (tamo je mesto ovoj temi)

"crveni" da li si ti uopte pri sebi?
trazis da ti mi ovde damo savet kako da svoje ortake odebes na finjaka kad te pitaju da li si *ebo dve drugarice....koliko ti imas godina?
da li si jos u o.s. ili ides u srednju....
kakva su ova tvoja pitanja za ime Boga dete?

P.S. IDI NA TINEJDZERI (tamo je mesto ovoj temi)

Brate svi su mogli da daju neki savet samo si ti nasao da filozofiras :roll:

Ako si već u godinam i tako kako se opisuješ možda najbolje da odeš na neki gerentološki forum i sa ispisnicima komentarišeš kako je smotana i neupućena ova omladina (prisećam se dvojca iz Mapeta). Naravno da ova tema nije najmudrija moguća, ali nije lepo da sad bilo ko krene da proziva autora zato šro se usudio da pita. A ako neko među nama veruje da je dovoljno iskusan da mu ovakve dileme ne predstavljaju problem, mogao bi da podeli svoja iskustva sa širom javnošću.

Ako si već u godinam i tako kako se opisuješ možda najbolje da odeš na neki gerentološki forum i sa ispisnicima komentarišeš kako je smotana i neupućena ova omladina (prisećam se dvojca iz Mapeta). Naravno da ova tema nije najmudrija moguća, ali nije lepo da sad bilo ko krene da proziva autora zato šro se usudio da pita. A ako neko među nama veruje da je dovoljno iskusan da mu ovakve dileme ne predstavljaju problem, mogao bi da podeli svoja iskustva sa širom javnošću.

vidi druze imam 30god, ali ni kad sam imao 16 nisam imao problem da resavam svoje dileme. radis kako ti srce i zdrav razum (u bilo kom obliku razvoja) nalaze i sta bude bice. i ne drzis se slepo da ucis na tudjim greskama. najbolje covek nauci na svojim. a sto se tice gerijatrije jos sam mlad za to.
p.s. ono boldirano je SAVET
dosta od mene jel tako :?::mrgreen:

Ni jedno pitanje nije glupo....

A što te to pitaju?
U fazonu - hebeš li ti išta ili jel moguće da si i ove dve ili... možda, hoću da znam svrhu pokazivanja slike sa te dve cice... I ja bih te verovatno isto pitala, ne bi mi bilo jasno što mi pokazuješ sliku sa dve devojke - jer ja ih ne znam i ne mogu da shvatim poentu držanja njihovih fotografija na svom dlanu, pa da počnem od toga...

Ni jedno pitanje nije glupo....

A što te to pitaju?
U fazonu - hebeš li ti išta ili jel moguće da si i ove dve ili... možda, hoću da znam svrhu pokazivanja slike sa te dve cice... I ja bih te verovatno isto pitala, ne bi mi bilo jasno što mi pokazuješ sliku sa dve devojke - jer ja ih ne znam i ne mogu da shvatim poentu držanja njihovih fotografija na svom dlanu, pa da počnem od toga...

ovo njegovo pitanje je IZUETNO GLUPO koliko god godina da ima!sto nas nije pitao "da li da doruckujem eurokrem ili pastetu, a prekjuce sam doruckovao cipiripi pa ne znam, sta vi mislite?" :twisted:

BEDAK... (Višestrana tema 1 2 3 4)
yioim

јuče 12:47
od <<<machkica>>> Pregledajte poslednju poruku
84 1.008 Loznica

KRRRRR..... (Višestrana tema 1 2)
yioim

25.03.2008. 22:30
od chajkovski Pregledajte poslednju poruku
36 519 Kraljevo

mala pomoc
yioim

08.03.2008. 12:43
od Kurt2 Pregledajte poslednju poruku
1 84 Niš

1 Prilog(zi) ZASTO NAS SVI MRZE ? (Višestrana tema 1 2 3 4 5 ... Poslednja strana)
yioim

01.03.2008. 01:52
od swatka_mawa_maja Pregledajte poslednju poruku
264 3.212 Beograd

AKADEMIJA, KST, DOM OMLADINE..... (Višestrana tema 1 2)
yioim

11.02.2008. 13:13
od yioim Pregledajte poslednju poruku
33 375 Kultne stvari

CRNOGORSKA KAPA...
yioim

25.01.2008. 18:43
od toma_ns Pregledajte poslednju poruku
21 315 Istorija

JAVNA ZAHVALNICA...
yioim

25.01.2008. 17:42
od Borg_Queen Pregledajte poslednju poruku
4 174 Ljubav i seks (18+)

KAKO SE POSTAJE....

... Takođe nisu bogznakake teme al ajde, da kuckamo kad nemamo pametnija posla - jel da?

Ej de si - je pozdrav, isto kao zdravo ili dobar dan (resenje: kazes "tu sam ba" :lol: )
Kad ce castis za - je prijateljski nagovestaj za dobru volju za druzenjem (resenje: kazes "e sad je tvoj red da castis" )
U ova 2 nema nista lose.

E sad tvoje pokazivanje slika sa devojkama je neki vid foliranja i najlogicnije je pitanje u kojem si "rodbinskom" odnosu ti sa tim devojkama. Tako da si sam trazio takvo pitanje a onda se kao zgrazavas nekoj "njihovoj" nekulturi. (resenje: da im ne pokazujes takve slike, jer te onda nece pitati takva pitanja)

Back