- Poruka
- 474
Pobeda bice ludo....bice gandze po trafikamo ko u svim normalnim zemljama.
Crknite dusmani, ali mi smo pobedili.....juris u Evropu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A PRVO OVOG BOLESNIKA SLOBODU PRONACI I UHAPSITI ZA SVE GADOSTI KOJE JE NAPRICAO NA OVOM FORUMU PRETHODNIH DANA....U PADINJAK IDES SINKO
Jesu li sve patriote "inteligente" kao ti.Vise bi vam odgovaralo da se u narednih 164 godine organizuju jednom godisnje varedni izbori sve dok SRS nepobedi.Zar neuvidjate da vas Srbija nezeli.Uporedi rezultate proslih izbora sa ovima danas,sve lepo pise![]()
NE TRCI PRED RUDU!!!
sloboda je najispravniji momak ovde shabane,i sta je to covek lose napisao?klosharu jedan,dos je izgubio i to ubedljivo
sloboda je najveca budala kao i ti a dos je pobedio kao i uvek
Такозвана "проевропска" коалиција је добила 40%. Мада ће бити немогуће да саставе владу ако Коштуница и Илић не пристану да им се придруже. Палма је рекао никад са ДС. Биће повуцу потегни, и на крају ипак неће Ратко и Радован се наћи у Хагу, а фијаско ДС-а ће бити потпун.
sloboda je najveca budala kao i ti a dos je pobedio kao i uvek
Zašto će se prodati? Svako ko je razuman prići će DS-u i napraviće vladu sa njima. To je dobro i za nas i za njih lično. Ne vidim prodaju u takvom postupku.
Ajde ponovo na računanje.![]()
evo ja sam izracunao 42,43%-to je klasican poraz i nista vise treba 51%
Da li si ti isao u osnovnu skolu? Nesto ti sabiranje ne ide bas najbolje,pa ajmo ispocetka:
SRS- 29,1
DSS-11,3
SPS-7,9
------------------
ukupno: 48,3 %
Koliko znam 48,3 % nije vecina. Mozda kod tebe da,ali u matematici..........
Gde su sada oni slini LDP-ovci sa njihovim prognozama o 11%...![]()
LDP-ovci .....smesni ste![]()
a ona da nevredjam iz ldp-a za gradonacelnicu,napala na tv-u ljude kako lazu da su procene oko 5% nego po njenom 17%(?) napala ih kako su lazovi i ono i ovo,kako su placeni....ccc