- Poruka
- 32.028
koji su najpoznatiji naslovi filmova koji se non stop provlače kroz štampu,pune/punili bioskope, vrte trejleri na teveu i forum diskuaijama, starii budući klasici, filmovi koje su gledali svi živi a vi niste nikada ni nekada nigde ni iz kakvog razloga
samo eto nije se dalo
ja nisam lovca na jelene,ne znam ni o čemu se radi, nisam top gan ili se ne sećam,
prohujalo sa vihorom sam gledala donekle, m sam počela ali mi je dosadan
to su manje više filmovi koje nisam a hoću gledati/dovršiti
spašavanje redova rajana, šindlerovu listu i platun budući da su ratni i ne bih, mada mi platoon najbolje se čini od ponudjenog.
transporters ne znam šta je, pirate sa kariba sam ljudski gledala pola sata prvog dela, gospodara prstenova nisam nijedan deo, hari poter samo prvi deo, - to su filmovi koje nisam a i ne bih trošila vreme
samo eto nije se dalo
ja nisam lovca na jelene,ne znam ni o čemu se radi, nisam top gan ili se ne sećam,
prohujalo sa vihorom sam gledala donekle, m sam počela ali mi je dosadan
to su manje više filmovi koje nisam a hoću gledati/dovršiti
spašavanje redova rajana, šindlerovu listu i platun budući da su ratni i ne bih, mada mi platoon najbolje se čini od ponudjenog.
transporters ne znam šta je, pirate sa kariba sam ljudski gledala pola sata prvog dela, gospodara prstenova nisam nijedan deo, hari poter samo prvi deo, - to su filmovi koje nisam a i ne bih trošila vreme