glupo, gluplje..pobednik!

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekome je bolje da sacekas da ode pa da je odvalis od ogovaranja i posprdavanja....
Iz ugla ogovaraca, veci uzitak, vise humora....zamisli koliko humora moze da se napravi iz cinjenice da neiskusna kuvarica pokusava da spikuje sampinjone, a ima bukovace na istoj tezgi.
To kao onaj iz takmicenja kuvara sto hoce zlatni delises da koristi kao cvrstu jabuku sa jakim i specificnim ukusima.Slobodno mozes da kazes da tip nije probao vise od 2 vrste jabuka u zivotu a glumi kuvara.

A sto se tice gluposti, pogledas one izbore za top manekene i modele show, emocije, objasnjenja, plakanja sudijice koja izbacuje takmicarku i slicne server client odnose...
Pa ono mahanje rucicama , da povecaju protok vazduha oko ociju da se ne vidi kako bi rado zaplakale...

Čim krenu tako da komentarišu, da se šale, bilo to glupo ili ne - obratiti strogo pažnju na kusur! Ili na vagu, ako ste u supermarketu, svejedno.
To ti je kao madjioničarski trik, odvlači pažnju na jednu stranu, dok je trik skroz na drugoj strani.
Neću sad da kažem da su baš svi takvi, daleko od toga, ali moje iskustvo govori da ima toga u visokom procentu.
... džabe posle bistriti ko je ustvari tu ispao ... pobednik :mrgreen:

koliko puta vam se desilo da je neko dao neprimeran komentar ili da ste to vi uradili u nekoj situaciji i da ste se brze bolje ujeli za jezik cim ste culi kako to zvuci ili ostavili osobu koja je to izgovorila bez kulturnog komentara
reakcija - muk :lol:
jutros kupujem sampinjone i dok ja punim kesu, prodavacica ne zatvara usta..kako neko nesto izgovori,njena reakcija je takva da je bolje da je cutala
ja joj dodam kesu da izmeri, a ona za kolicinu od 1kg prokomentarise - jaaaaaooo al ce ovo da vam bude neki bas veliki rucak!
:eek: (i mislim se u sebi, sta ja na to da ti kazem)

meni tako kad klinke komentarišu kola

i šta da im kažeš ispadneš pedofil odmah haha

Back