Glupa zena :(

Poruka
22.458
On je situiran, ima 60 godina, kuća na Dedinju, žena poodavno umrla (2000-te), dvoje odrasle dece, sin 33, ćerka 27.
Ona 49, moja daljna rođaka, razvedena, dvoje dece (19 i 17 g), radi nekoliko poslova jer je regularni posao trgovkinje izgubila, čisti kuće, prodaje kozmetiku, hemiju i plastiku preko kataloga, hoda i bori se.
Sa pomenutim gospodinom je u vezi već jedanaesta godina, i s njim je prekidala jer ju je varao (zbog toga se razvela i prvi put), ali uz više manje trzavica to traje. Ona nema stan nego se sa decom vratila roditeljima, ali je bivsi muž u međuvremenu nadogradio kuću i za decu sredio sprat - deca sve češće ostaju kod njega a stariji bi ostao da živi kod tate, što je i normalno. Uz to, bivši se smirio, par godina je sam i moli ju da se pomire i dodje da žive skupa.
Sa trenutnim ima sastanke kada posudi stan od prijateljice do prijateljice jer je u roditeljskom stalno gužva. Gospodinu se ne plaća hotel, a na početku veze nije hteo da je vodi u svoju kuću zbog uspomena, dok sada njegova deca neće ni da čuju da bi im otac doveo nju kući. Jelte, boje se za imovinu. Dakle, ukupno je kod njega bila četri, pet puta, vodio ju je na jedno zimovanje i dvaput u Grčku, sav ostali sex se desavao kada ona napravi aranžman.
Elem, ja sam joj rekao da je glupa ko noć i da se vrati svome prvom mužu, jer je ovaj bogataš iskoristava i u suštini mu je klasična ebaljka, dok ona ima emocije prema njemu. Prodje joj vreme, još uvek je lepa i zgodna za svoje godine, troši ga na ovog mazdrmana koji će ju sutra sutnuti. Ako ništa, neka makar ostavi ovoga, ne mora se vratiti bivšem.
Šta bi vi uradile da ste kojim slučajem u njenoj nesretnoj koži?
Enjoy :malav:

Nije glupa zena, radi sta zeli i oseca, i barem dva muskaraca su u zivotu osetili posebnu emociju prema njoj.

To je vise od proseka za zene, a mnogo vise od proseka za muskarce.

Hm... kada bi ona imala 39 godina, bez dece, i 11 god u tajnoj vezi bez perspektive sa viđanjem po stanovima svojih prijateljica, a želi brak i decu, onda bi se moglo reći da joj prolazi vreme.

Ovako, sa 49 godina i odraslom decom, relativnom samostalnošću koji joj svi ti poslovi, koliko god bili nestalni i povremeni, ipak donose, ne bih rekla da traći vreme, osim ako joj nije cilj da se uda za nekog bogatog koji će je svake godine voditi na letovanje i zimovanje. A njoj izgleda i nije to cilj, jer bi ga ostavila davnih dana i tražila drugog sa kućom na Dedinju. Možda je takva vrsta stvari samo njena mera stvari koja joj odgovara: bivšeg neće, novi brak neće, povremeni seks hoće.

Nije glupa...zene to nisu...ponekad samo...
a on jeste...umesto da je zgrabi i ne pušćaaaaaaz:shock:

E pa to, glupa je. On o svojoj deci misli a ona o svojoj..nako. A sutra će je svi ostaviti

- - - - - - - - - -

a sta tebe zulja tu ako ona nema problem s' tim? msm zena radi sta ona hoce a ocigledno da joj tako i odgovara cim je vec 11 godina u toj prici :)

Aj setnja s teme zelena ako ti se ne pise :malav:

Hm... kada bi ona imala 39 godina, bez dece, i 11 god u tajnoj vezi bez perspektive sa viđanjem po stanovima svojih prijateljica, a želi brak i decu, onda bi se moglo reći da joj prolazi vreme.

Ovako, sa 49 godina i odraslom decom, relativnom samostalnošću koji joj svi ti poslovi, koliko god bili nestalni i povremeni, ipak donose, ne bih rekla da traći vreme, osim ako joj nije cilj da se uda za nekog bogatog koji će je svake godine voditi na letovanje i zimovanje. A njoj izgleda i nije to cilj, jer bi ga ostavila davnih dana i tražila drugog sa kućom na Dedinju. Možda je takva vrsta stvari samo njena mera stvari koja joj odgovara: bivšeg neće, novi brak neće, povremeni seks hoće.

Ako malo dalje pogledaš, ko bi se lakše snasao u ostatku života od njih dvoje? :)

E pa to, glupa je. On o svojoj deci misli a ona o svojoj..nako. A sutra će je svi ostaviti
Zašto ona ne misli o svojoj deci?
Deca imaju i oca koji bi trebalo da plaća alimentaciju za njih i vrši svoje roditeljsko pravo bez obzira da li je razveden od njihove majke ili mu se njihova majka vratila, i koga će sutra ta deca naslediti bez obzira na sve.

...da otpevamo gospodji jednu zajedno...? :lol:

...uzmiiiiiiiii... sve što tiiii život pružaaaaaa... danas si cveeet... sutra ..... ...aaa... :aha2:

hm, zena je borac to stoji, takve se ne ostavljaju, ajd varao je al ako moze da prodje preko toga, a moze vidi se iz price, mogla bi se vratiti muzu

sta ako je vara? ocigledno da neki ne mogu bez toga a nekima i ne smeta bas toliko to varanje

A i da je sutra svi ostave, naći će nekog drugog.
Mislim, nije joj proš`o voz ni za decu ni za brak, jer decu već ima i čisto sumnjam da bi rađala treće u 49-oj, a udati se može, ako hoće, i u 70-oj, kao oni srećno zaljubljeni penzioneri iz novina :lol:

On je situiran, ima 60 godina, kuća na Dedinju, žena poodavno umrla (2000-te), dvoje odrasle dece, sin 33, ćerka 27.
Ona 49, moja daljna rođaka, razvedena, dvoje dece (19 i 17 g), radi nekoliko poslova jer je regularni posao trgovkinje izgubila, čisti kuće, prodaje kozmetiku, hemiju i plastiku preko kataloga, hoda i bori se.
Sa pomenutim gospodinom je u vezi već jedanaesta godina, i s njim je prekidala jer ju je varao (zbog toga se razvela i prvi put), ali uz više manje trzavica to traje. Ona nema stan nego se sa decom vratila roditeljima, ali je bivsi muž u međuvremenu nadogradio kuću i za decu sredio sprat - deca sve češće ostaju kod njega a stariji bi ostao da živi kod tate, što je i normalno. Uz to, bivši se smirio, par godina je sam i moli ju da se pomire i dodje da žive skupa.
Sa trenutnim ima sastanke kada posudi stan od prijateljice do prijateljice jer je u roditeljskom stalno gužva. Gospodinu se ne plaća hotel, a na početku veze nije hteo da je vodi u svoju kuću zbog uspomena, dok sada njegova deca neće ni da čuju da bi im otac doveo nju kući. Jelte, boje se za imovinu. Dakle, ukupno je kod njega bila četri, pet puta, vodio ju je na jedno zimovanje i dvaput u Grčku, sav ostali sex se desavao kada ona napravi aranžman.
Elem, ja sam joj rekao da je glupa ko noć i da se vrati svome prvom mužu, jer je ovaj bogataš iskoristava i u suštini mu je klasična ebaljka, dok ona ima emocije prema njemu. Prodje joj vreme, još uvek je lepa i zgodna za svoje godine, troši ga na ovog mazdrmana koji će ju sutra sutnuti. Ako ništa, neka makar ostavi ovoga, ne mora se vratiti bivšem.
Šta bi vi uradile da ste kojim slučajem u njenoj nesretnoj koži?
Enjoy :malav:
Ne bih bila ni sa jednim od njih dvojice, verovatno.
Zasto da se vrati bivsem? Nije luda. Jednom kada pukne- puklo je. Od "seci usi, krpi dupe" nema vajde. Ne verujem u podgrejane strasti i osvezene emocije.
Kod ovog drugog mi se ne dopada to sto dozvoljava da mu deca komanduju. Mislim, deca treba da su prioritet, ali ne mogu da nam sole pamet. Zna se ko je koga rodio. U ovom slucaju napravio :lol:
A ona... pa neka se bori kako ume i zna. Tako i treba. Sloboda nema cenu. Uvek moze da se okrene na peti i ode, kada joj sve to dojadi. Ocito jos nije. Neka uziva na svoj nacin dok joj je lepo i dok traje. Kao da bi bila ispunjenija da on vise odresi kesu :roll: Dobija ono sto joj treba. Kada cete utiviti u glavu da postoje i zene kpojima je dovoljan osmeh i zagrljaj!?!

Back