Glupa pitanja

Нисам ни ја у први мах разумела. :D

(Испоставило се да она не би поново слала мејл (а има АДСЛ), већ, ако га случајно нисам добила, да га сними на флеш и донесе ми лично, кад буде долазила...
Али, ако сам добила, она га никако не би снимала на флеш...
Па да јој јавим... ипак.) х 3

to sam i pretpostavila...nego kanda je malo glupo...
:think:

Najgluplja pitanja su mi do sada postavljale kolegenice sa fakulteta čije se studiranje odužilo mnogo više od mog. Naime, iako sam diplomirala pre 2 i po godine, a pojedine ispite polagala pre 5, 6 godina, uvek se me pitaju koja sam pitanja imala na nekim ispitima sa druge godine! Inače, zaboravna sam osoba, ne pamtim što je bilo pre 2 sata, a kamoli tad. Kad im kažem da nema teorije da se setim, kreće prenemaganje u stilu"ajde, seti se, please"!!! Onda na sto načina pokušavam da kažem da se zaista ne sećam, al ne vredi. Znam da njima nije glupo, ali kako im ne padne na pamet da sam to možda zaboravila i da mi nije bilo bitno da pamtim?
Glupa su mi i pitanja koja se odnose na mog psa, npr "zašto uvek laje na mene kad stojim ispred vaše kapije?". A šta misliš zašto laje??!! Na pitanje "Zašto ti ova džukela nije vezana?" nasmešim se i kažem :"Kuco, ovaj čika se plaši od tebe, daj bolje da te vežem!";)

Back