Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
my name ist gump, forest gump?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.i.cke ste majke mi,niko me ne citira a bas pametno pisem![]()
P.i.cke ste majke mi,niko me ne citira a bas pametno pisem![]()
U zivotu je dovoljno biti pametan samo dva puta. Kad birate zanimanje i bracnog druga. Ko oba puta promasi, mora biti pamatan celog zivota.
Ne razumem sta se femkaju.U ostalom,kad nadju bogatog obdarenog i glupog,uvek mogu da se kresnu sa strane sa pametnim,ovaj glupi to nece da primeti![]()
Ovo je čist muški seksizam
Elem, sličan se sličnom raduje u svakom pogledu.. naučnici kažu da se mogu razumeti samo ona dva čoveka čija razlika IQ ne prelazi 20.
Sa druge strane, kako je uvreženo i prilično tačno mišljenje da je muška inteligencija stimulans za ženu, logično je da će ženu privući pametniji ili u najmanju ruku muškarac slične pameti poput njene, dok je uvreženo mišljenje da će muškarcu prva na listi poželjnih osobina koje žena treba da ima, biti neka druga (o tačnosti ove tvrdnje neka se izjasne muškarci).
Ala ti je tema!Mislim, bilo je sličnih tema, pa i rasprava po drugim temama, ali ovde izričito preciziramo problematiku (zbog nekih stavova Koto i Kache na hemiji&posedovanju)
Elem, varijanta je da glup muškarac ni ne može posedovati bogatstvo sem ako nije nasledio ili dobio od tate, mame, porodice..
I, npr. imamo glupog muskarca, IQ ispod 90, obdarenog velikim alatom, lepo građenog, zaljubljenog u vas, sa npr. gomilom nekretnina koje rentate i lagodno živite...da li bi bile sretne u takvom braku? Da li bi bile verne, rodile mu decu?
Koto kaže da joj treba ono nešto, klik, Kacha kaže da je inteligencija jako bitna...
Da li bi se mogle naviknuti na dobar sex, novac u izobilju, mogucnost lakšeg upravljanja njime i njegovim emocijama..a nauštrb manje intelektualnih razgovora, stalne asistencije u problematičnim trenucima donošenja odluka itd.
Eto, intelektualke, izvolte, da ili ne?![]()
Ala ti je tema!
Ja s mojih IQ 85 i 10 cm muškote jedva i ovo kucam i mogu da kažem da mi vakom i ne treba neka s vakultetom...
Koji će mi da izmišlja i da me yebe po ceo dan...Nek si nađe nekog smarača pa nek se smaraju...
Dobra meni i ova moja,a mislim da je malo pametnija...Ta kad složi rečenicu...Moš ić u k...
A ša s tiče mog..ovaj...ja kažem:"Oš-neš-ja drugi neeemaaam!"![]()
Zar i ti? ..doduse, 25 godina koliko se sexam, uvek su mi muzjaci pametniji od mene..mozda je vreme da se stvari obrnu..![]()