glup ili paranoican?

kexi95

Početnik
Poruka
21
ne mogu da izbacim sebi iz glave jucerasnji dogadjaj u diskoteci:

otisao sam sa ortakom u diskoteku, puna je bila.... nasao sam nekako jednu pecurku, i tu se ukrcali.... posto mnogo volim house muziku, onda naravno i igram, mnogo igram, i mnogo se bacam, mislim nije to nesto neprijatno, ali obicno zakacim nekog onako lepo, dok igram.... :) i tako ja igram..... i dodje jedan poznanik, pijan, ali bas, bas pijan... i tu me zagrli, pricali smo nesto, i samo se pojave dve njegove drugarice..... koje su izasle sa njim, i one su se isto ukrcale na nasu pecurkicu..... taj drug je kroz nekoliko minuta otisao.... a one su ostale... :D a devojke su bas, bas lepe, i brt RIBE su.ja tu igram, a ova sto mi je zapala za oko je pored mene, u pocetku je samo stojala, da bi na kraju i ona pocela da igra.... tu sam joj svaki pogled uhvatio.. koji je uputila ka mojoj strani (ne samo ka meni, vec ka tom delu kluba). tu su one nesto saputale, pisale na telefonu neke poruke, smejale se.... i tako.... nastavljam da igram, i ona pored mene, u jednom trenutku mi okrece ledja (znate onako, kao kad igras sa drugaricom ili devojkom) naravno i dalje sam igrao, samo sam se malo prilagodio njoj.... sve ide lepo, a meni se u glavi vrti, skupi m.da i kazi joj nesto... i u tom trenutku se penje lik koji igra, na kavez, koji je iznad moje glave, krece striptiz... muskarac u tangama... (fuj) tu blizu i okolo moje pecurke se okupljaju zene, i devojke iz citavog kluba, gledaju, snimaju, smeju se.... uzivaju - jednom recju.... onda ta devojka koja mi je zapala za oko baci pogled gore na tog lika, ali kada spusta pogled, onda me usput odmeri, i tako vise puta, ja naravno nisam skidao pogleda sa nje.... onda je dosao taj moj pijani poznanik sa jos dva druga, koja se inace druze sa njima dvema, znam ih iz vidjenja, dobri su likovi, ali imaju i devojke..... tako da su bezopasni.... naravno sve je ostalo isto, igranje i sve.... onda krecu narodnjaci,,,, koje ja ne znam, i ne volim,,,,,, posto su ljudi poceli da izlaze tad iz kluba, (nekolicina) poceli su da je guraju i udaraju, i onda me je zamolila da se zamenimo mestima, jer sam ja bio na ''bezbednom''... naravno zamenili smo se.... narodnjaci.... tu sam se brzo smorio i otisao kuci,,,,,,, :dash:

da li sam ja mogao da budem sa tom ribom, ili sam paranoican? ona je super riba, a ja sebe smatram ne ruznim, ali prosecnim i ispod prosecnim covekom po lepoti. mada jedna super devojka, za kojom svi balave se lozila na mene, starija je inace dve godine.... i izlazili smo zajedno, rekla mi je da joj se svidjam... ali ja nisam imao m.da da je smuvam....
imam strah od mnogo dobrih riba, tj. ne mogu sebe da zamislim sa njima, a i imam strah od ispaljivanja..... plasim se ispale mnogo, zbog toga i ne prilazim ribama.... mada sve drugarice kazu da sam lep, i da sam duhovit, ali ja mislim da nisam.... bas nemam nikad pricu neku, ne znam o cemu da pricam, i kako da pridjem devojci..... :dash:

Idi bre asi smorio..nisu ti ribe bauk bas naprotiv njima je veca frka zato se bolje foliraju dok fraeri cute..ne kapiram koj ti je k da nisi pri odlasku reko daj fon smor mi je ova muzika pa da nastavimo ovo muvanje drugi put

E, do moga.
Pa je l' gledaš ti neke filmove, slušaš muziku, čitaš knjige, bleneš u zanimljive prolaznike...? Nešto, ybt. Ako ne - počni.
Ne možeš da počinješ priču o depiliranju, a čak se ni ne depiliraš jer te boli (siso jedna).

Sve sve ali meni nije jasno zašto sam morao da pročitam deo o muškom strptizu, kako je to relevantno? :lol:
Mogao si, i trebao si.. i nemaš tu mnogo šta da joj pričaš, čim ste počeli da igrate blizu jedno uz drugo trebao si da skupiš hrabrosti i kreneš..

Ne možeš da počinješ priču o depiliranju, a čak se ni ne depiliraš jer te boli (siso jedna).

Sisa.. jer se pravi muškarci depiliraju :mrgreen:

to su oni narodnjaci... tipa: dzenan i ostali takvi.... (neko to ne shvata kao da je narodnjak, ja da!) jedino sto radim je to sto gledam sta cu da kupim za komp, a i te igrice su me manje-vise smorile.... knjige, filmovi.... :D ne, nit' citam, niti gledam.... samo slusam muziku..... :D mnogo sam smotan kad su devojke u pitanju.... :dash:

edit:
Sve sve ali meni nije jasno zašto sam morao da pročitam deo o muškom strptizu, kako je to relevantno?
zato sto me je tad odmeravala..... bar ja tako mislim.... pre toga je samo bacila neki pogled i osmeh....

Poslednja izmena:
zanemarimo sad muziku, slusam taj euro dance.... koga inace vecina mojih vrsnjaka naziva house..... :D sta da radim ja sa mojim problemima? .... p.s. postoji neka mogucnost da vidim ja nju sutra, na nekom turniru u odbojci......

zanemarimo sad muziku, slusam taj euro dance.... koga inace vecina mojih vrsnjaka naziva house..... :D sta da radim ja sa mojim problemima? .... p.s. postoji neka mogucnost da vidim ja nju sutra, na nekom turniru u odbojci......

Pa rek´o ti covek sta da radis. Baci se u akciju...od silnog razmisljanja, neckanja, sumnje itd. neces nista poj*bati. :mrgreen:

Oba
crazy-1.gif

ahahaha.... da se ispeglam po njoj, iako sam sportista, sad kad je kraj sezone, popijem po nekad.... samim tim me i brzo uhvati... mada u tom klubu gde ja izlazim je stalno +40 stepeni, plus 3-4 piva i eto ga..... lud sam kao struja.... nemam ispade bas neke, svestan sam svega.... ali opet nije to to... i da, opusteniji sam 100x uz alkohol.... samo su problem moja m.da i to sto ne znam kako da im pridjem.... :dash:

Back