Glumljenje pameti

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Osim na forumima iz Srbije ucestvujem i na nekim inostranim forumima, slicnog sadrzaja i slicne publike.

Mogu reci da se tamo, na svim podforumima, vode interesantne i pametne rasprave. Da covek sazna i nauci nesto.

Retko je da se dodje do svadje, pametovanja, a grubih vredjana gotovo da nema.

Na nasim forumima nije tako: cesto se po negde pojavi neka dobra tema i odmah drugi ucesnici skoce da vredjaju postavljaca teme, da omalaovazavaju ono sto neko zna, da se kace za sitnice, ako ni to ne mogu onda za gramaticke greske.....Jednom reci ONEMOGUCAVAJU da se razvije neka normalna diskusija.

Tako ne na SVIM temama.

UIvek neko zeli da se istakne, da podceni drugog, da se napravi pametan iako ima vrlo malo znanja i jos manje zivotnog iskustva.

Pravilnik je vrlo lepo napisan, ali ga se ucesnici slabo pridrzavaju.

Spam i trolovanje je prisutno na 95% tema. Izgleda da moderatori ne znaju sta je spam kada ga odmah ne uklanjaju iako je po Pravilniku spam - zabranjen.

Na podforumu Politika stanje je jos gore.....Tek tamo su svi pametni, sve znaju, bolji su politicari od onih pravih politicara...Bolji su selektori od pravog selektora....

Na kraju, ja se pitam KAKAV SMO MI TO NAROD? ZASTO SMO TAKVI? Zasto zelimo da UVEK PODCENIMO DRUGOG, da ga omalovazimo, ubijemo psihicki, da bi mi sa svojim neznanjem i SIROVOSCU izbili u prvi plan...

Da li je to neka vrsta primitivizma, nekulture, vremena u kome zivimo?

Cini mi se da ovde, ali i u realnom zivotu, SAMO CVRSTA RUKA moze da nas SPUSTI u onaj okvir u kome po svemu - zasluzujemo da budemo.

Realno, imas jako visoko misljenje o sebi a rasudna moc i sustinsko znanje su ti upitne kvalitete. Kada se takav mediokritet krene zalagati za prava Sredine i pozivati na pravilnik onda je jasno da ti je ego zadnjih dana bas zdrndan na pod. Uzmi citaj nesto, izloguj se, daleko si ti od velicine koja moze postavljati standarde na bilo kojem polju. Ybg, takva ti sudbina, ne okrivljuj sebe. Nekad znas biti zanimljiv ali ne znam da li puno pijes- zacas se izgubis?

Realno, imas jako visoko misljenje o sebi a rasudna moc i sustinsko znanje su ti upitne kvalitete. Kada se takav mediokritet krene zalagati za prava Sredine i pozivati na pravilnik onda je jasno da ti je ego zadnjih dana bas zdrndan na pod. Uzmi citaj nesto, izloguj se, daleko si ti od velicine koja moze postavljati standarde na bilo kojem polju. Ybg, takva ti sudbina, ne okrivljuj sebe. Nekad znas biti zanimljiv ali ne znam da li puno pijes- zacas se izgubis?

Zabrinem se ozbiljno kada mi ti to kazes.

Lik koji ima 1.934 posta i 1,989.005 reputacija!

Sto mu dodje oko 100 reputacija PO SVAKOM KOMENTARU!

Stvarno, ne znam sta da mislim o sebi kad me neko TAKAV kritikuje......:think:

Eh, nisi izdrzao da se ne izdas. Nije ti bitno sta pise vec ko pise (po tvom Skromnom misljenju). Dakle tema u stvari jeste tvoj ego i atak na one koji ga ugrozavaju. Mizerno :)

Crnogorska veza, poznata stvar. :think:
Ima je svuda realnom svetu, samo ovaj crnogorac cak potego veze da na forumu dobije toliki rep, valjda kompleksi, znas ako nisi u stvarnom zivotu neko onda ovde budi "neko". Paljevina sa tim reputacijama.

Poslednja izmena:
Crnogorska veza, poznata stvar. :think:
Ima je svudau realnom svetu, samo ovaj crnogorac cak potego veze da na forumu dobije toliki rep, valjda kompleksi, znas ako nisi u stvarnom zivotu neko onda ovde budi "neko". Paljevina sa tim reputacijama.

Ozbiljan kuckac na psihologiji ne bi sebi dozvolio ovakav luksuz ali posto ti i psihologija imate veze samo u vlaznim snovima - sve je ok :) I cuvaj se etnolatrije, zna gadno opiti a mladi su mozgovi pogodni

Eh, nisi izdrzao da se ne izdas. Nije ti bitno sta pise vec ko pise (po tvom Skromnom misljenju). Dakle tema u stvari jeste tvoj ego i atak na one koji ga ugrozavaju. Mizerno :)

Ti MENI kazes "mizerno"? :eek:

Pa kako te bre NIJE SRAMOTA da ima 2000 postova i DVA MILIONA REPUTACIJA!?

Meni je TO mizerno!

Ja sam moje reputacije STEKAO POSTENO, a kako si ti tvoje?

I jos ti mene nadjes da ribas.....Svasta...

(Inace, Crnogorci pisu ijekavicom ;) )

Crnogorac,evo ja molim moderatore da ovih mojih 6 soma repa prebace na tvoj konto, posto meni rep nista ne znaci a tebi vidim mnogo. Jeste da je tek 2010 na tvom Durmitoru prosla internet mreza ali bracala ti si pogresno shvatio rep, nisu to tvoje ovce pa da moras ih sakupiti sto vise.:D

Ima bas moja tema na ovom podforumu "Sta mislite o forumasima koji jure reputaciju" malo je iscitaj. Sve u svemo samo napred, nemam ja druze nista protiv tvoje rep....
Sigurno ti je svaki komentar bio kao u Njegosa. :mrgreen:

Crnogorac,evo ja molim moderatore da ovih mojih 6 soma repa prebace na tvoj konto, posto meni rep nista ne znaci a tebi vidim mnogo. Jeste da je tek 2010 na tvom Durmitoru prosla internet mreza ali bracala ti si pogresno shvatio rep, nisu to tvoje ovce pa da moras ih sakupiti sto vise.:D

Ima bas moja tema na ovom podforumu "Sta mislite o forumasima koji jure reputaciju" malo je iscitaj. Sve u svemo samo napred, nemam ja druze nista protiv tvoje rep....
Sigurno ti je svaki komentar bio kao u Njegosa. :mrgreen:

Meni je TO mizerno!

Evo za vas odlican odgovor od kolege forumasa :lol:

:cepanje:

šta šmrčeš u poslednje vreme ebt

Boli od neki dan,a? Ako :lol:
Stvarno , odakle si ti iskocio sa tolikim reputacijama ? Prvi put te vidim , a pisem na vise podforuma .
Malo sam ti pregledao postove i rijetko gdje si napisao vise od recenice . Od toga nisam nasao
nista sto bi vrijedilo reputacije . Mrzi me sad da gledam ko ti ih je davao , ali nije ni bitno .
Otkaci se ti Grofa Vronskog i Blajbija . Svidjalo se nekome ili ne , oni imaju legendarnih postova .

Dobro, dobro, isprovocirao si me.....Da ne spamujemo vise temu.... :)

Super :)

Verovatno se postovi pametnih ljudi razlikuju od postova onih koji glume pamet? :lol:

Meni je TO mizerno!

Sta te briga, ti si heroj, imas vise postova neg reputacija a to je na taj broj postova zaista za rubriku "verovali ili ne" :rotf:

Hoces li ikako uspeti isplivati iz mizerije i baviti se napisanim u prvom postu, ne reputacijama? :lol:

Ja se zayebavam, samo ne mozes ti to skontati :lol:

Da, i? Ocekujes posao u CSI zbog fenomenalnog zapazanja? Zaista si genije, kako si to uspeo? :lol:

Stvarno , odakle si ti iskocio sa tolikim reputacijama ? Prvi put te vidim , a pisem na vise podforuma .
Malo sam ti pregledao postove i rijetko gdje si napisao vise od recenice . Od toga nisam nasao
nista sto bi vrijedilo reputacije . Mrzi me sad da gledam ko ti ih je davao , ali nije ni bitno .
Otkaci se ti Grofa Vronskog i Blajbija . Svidjalo se nekome ili ne , oni imaju legendarnih postova .

:D:ok:

Ja tebe nisam nikada video niti imam zelju da te gledam. Sudeci po stilu pisanja - ni ne vredi. Naime, rasudna moc u temi vam je iskliznula prema bolnoj forumskoj redukciji. Ako, ako, naucice te

Boli od neki dan,a? Ako :lol:

O čemu ti to ?
Podesti me,poštenja ti !

Ti si meni anonimus.....

Zapade mi za oko enormno veliki broj reputacija,
a nekoliko postova...
Podseti me Blajbi,možda i ne bih primetio.
Toliko si mi značajan.
-------------
Pa računam,žao mi studenata,
takav erudita, a trtomuda ovde na Forumu...
A,sad me podseti,'leba ti,šta to treba da me boli ?
Samo sam u jednu bol siguram.....

Nista Vronski, pamcenje je u skladu za sa znanjem. Sve ok

Šta je,Sorbonac ....?
Jesi li Sorbonac ili Somborac ?
Slično,pa mogu da se zajebem i devalviram ti priznanja,
a to mi nije cilj...

Šta je,ne možeš da se setiš,ha ?
Pa ne možeš,svakako,jer toga nije ni bilo.
Jel,da jeste, još bi ti dupe bilo rozikasto.
Ko kod čopora pavijana.

Sića si ti,sinovac za Vronskog.
Sića u bušnom džepu !

Šta je,Sorbonac ....?
Jesi li Sorbonac ili Somborac ?
Slično,pa mogu da se zajebem i devalviram ti priznanja,
a to mi nije cilj...

Šta je,ne možeš da se setiš,ha ?
Pa ne možeš,svakako,jer toga nije ni bilo.
Jel,da jeste, još bi ti dupe bilo rozikasto.
Ko kod čopora pavijana.

Sića si ti,sinovac za Vronskog.
Sića u bušnom džepu !

Eh projekcije :lol: Ali necu ti pomoci, dzaba se trudis

Back