Glumljenje orgazma

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Manastirka - Obozavam te.Da nisam veren sa mojom albankom,koja je virgo intaktna,imao bi u vidu,neko nase buduce prijateljstvo.Na zalost
(ili na radost) meni ce se Rajska vrata otvoriti,kada krenem kroz sest meseci na medeni mesec,na albansku obalu Jadrana.

[/QUOTE]
Manastirka - Obozavam te.Da nisam veren sa mojom albankom,koja je virgo intaktna,imao bi u vidu,neko nase buduce prijateljstvo.Na zalost
(ili na radost) meni ce se Rajska vrata otvoriti,kada krenem kroz sest meseci na medeni mesec,na albansku obalu Jadrana.
a
[/QUOTE]
Sad si mi srce slomio!
Ali... vidim da si karakter i da želiš da ispoštuješ ugovorne obaveze, pa ti je sve oprošteno!
Uživaj u tazbini i za mene, šta da ti kažem... a da, ne pustim suzu...!
Šmrc... šmrc...

Poslednja izmena:
Prvenstveno se obraćam nekoj mojoj generaciji 40+ jer me zanima zašto smo radile to što smo, mada naravno i današnje devojke neka kažu ako imaju potrebu...

Da počnem od sebe:
Izgubila sam nevinost dan pred 19-ti rođendan, što je tad bilo normalno...
Prvi put sam odglumila orgazam jer me bilo sramota što nisam svršila (neverovatan razlog iz sadašnjeg ugla gledanja)
Drugi razlog: nije mi lepo i jedva čekam da se sve to završi, pa kažem da sam svršila.
Vi nastavite...
U suštini, pitam vas (ako se sećate :lol:) ZAŠTO smo uopšte počinjale sa tim i drugo, dajte mi vaše razloge.

Imam ja da kažem još mnogo toga, ali da počnemo...
mora da sam bio, doduše i danas sam, malo zatupast za žene pa verovatno zbog toga nisam primjetio da glume
a i da nisam neam neko iskustvo dabi znao da procenim jel glume il ne glume
sve u svemu neam pojma, valjda nisu

Morala sam 😆
Imala sam jedared dečkića kome je ženski orgazam bio i imperativ i cilj. A imao je i mogucnosti i potencijala.
Ali po nekada ne mogu da svršim pa da ga je.eš😰
E da bi se prekratilo beskrajno guslanje morala sam pribeći glumi.
Mada je i to vid zabave. Ponekad se toliko izvristim i stenjem da posle imama osmeh na licu još sat vremena.

Back