Glumljenje nacionalizma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Свака ти част за тему, само је питање колико ће опстати, за слично сам попио бан 5 дана........то ти је овде тешки табу......јер кад се о томе поведе реч обично следи кључ или бан......
Многима не одговара да се о томе пише..........болно је......јер какао ствари иду ми ћемо постати избеглице.........

za sramotu ocigledno ne znas:spam:

za sramotu ocigledno ne znas:spam:

Ти ли ће ми кажеш.......
Ево ти један пример :
90-те године ратне.....позивари долазе на врата и доносе нама из Србије позиве да идемо тамо негде одакле су избегли ти исти позивари који ти доносе позив на врата.......(а то су радили за лепу кинту)....како се то зове????

Puna im usta Srbije i nacije. I vere.

A napustise zapadne srpske zemlje i smestise se po Vojvodini i Beogradu.

I onda pocese pricu kako in Vojvodjani ni Beogradjani ni Sumadinci ni Srbi iz Srbije NISU DOVOLJNO Srbi...

Oni su ti, PRAVI Srbi.

Ja razumem da se izbeglice sa Kosva ne vrecaju jer NEMAJU GDE da se vrate.

Ja razumem i izbeglice iz Krajine da su u nekom istorijskom trenutku morali da izbegnu.

Ali gospodo, rat je vec davno zavrsen...Ceo svet drzi Hrvatsku pod lupom i nista lose vam se danas tamo nece desiti. Oluja je prosla.

Hrvatska vas zove nazad, SVOJIM KUCAMA.

Kakav je to nacin tvrditi da je Krajina SRPSKA kad ni oni Srbi koji su iz nje nece da se tamo vrate?

Zar niko ne uocava tu kontradiktornost?

Ako su vec resili da ostanu u Vojvodini i Beogradu i nikad se ne vrate, onda bar nek prestanu glumiti nacionaliste.

ti si lud. pa kad bi se svi iz vojvodinu i beograd vratili odakle su , ne bi preteklo ni par iljada srba.............a i oni su od carnojevica.

Katanac, DRAGI MOJ KOMUNISTO, nece RESITI PROBLEM.

On ce i dalje POSTOJATI.

I RASTI u tisini.

Sine ne pale te fore kod mene. Moraces ti dosta pasulja i u tim godinama da pojedes ne bi li bacio neki ozbiljniji prdavac.
Ne smeta meni sto ti postujes, nego mi smeta ocigledan spam i stalno trolovanje foruma. Ono tebra kvaris kvalitet foruma. No hard feelingZ!

Preterao si druze....Nisu svi hteli da dolaze,nego su jednostavno morali....Sa druge strane,oni koji su odmah klisnuli kad je poceo rat,pokupovali kuce,placeve,lokale i jos se uredno prijavili kao izbegli....to je vec bruka.A ovi ljudi sto su dosli 95-e......pusti bre,jos ih ti teras a oni nisu ni hteli da dolaze...:(

Procitao si par puta, a nisi pazljivo citao.

Slazem se da su morali i nema nista protiv toga sto su dosli .

ALI IMAM PROTIV STO NISU OTISLI, sad kad mogu.

Slazem se da je Hrvatska hipokrita: zove, a moli Boga da se ne vrate.

Ali, poenta nije u tome.

Poenta je da Kraisnici IZIGRAVAJU DA SU NAJVECI SRBI, ali nece da se vrate onamo gde su sve do juce smatrali da su srpske zemlje. Na branik srpstva.

Ako su nacionalisti i patrioti, neka se vrate tamo i neka pretrpe odredjeni pritisak.

A ne da iz Beograda drze ode o nacionalizmu Srbijancima.

Izraelci recimo zive i brojnim enklavama, usred mora neprijateljski orijentisanih Arapa, ali im ne pada na pamet da beze u Tel Aviv i odande dobacuju stanovnicima Tel Aviva da nisu patrioti.

Cvrsto drze svoja ostrvca i kazu:"NI KORAKA NAZAD!"

Sine ne pale te fore kod mene. Moraces ti dosta pasulja i u tim godinama da pojedes ne bi li bacio neki ozbiljniji prdavac.
Ne smeta meni sto ti postujes, nego mi smeta ocigledan spam i stalno trolovanje foruma. Ono tebra kvaris kvalitet foruma. No hard feelingZ!

Ti što si mator, isusan i pamt stekao na pasulju i prdenju, moraš da znaš da je Blajbinger otvorio odličnu temu, o Kalifu umesto Kalifa, koja je i srž cele priče i događaja danas. Tema je odlična i rasprava na tu temu zahteva malo predznanja i poznavanja istorije i prilika. Ako ti to smeta, ti idi sa teme, jer je ti u stvari troluješ i spamuješ. Ono, tebra, ti degradiraš ovaj forum, a ne on. No hard feelingZ!

Iz posta u post DOKAZUJES tvoe komunisticko obrazovanje: cim nesto tvom uvetu ne prija, to nazivas spam i trolovanje.

Ostaje da samo svi pisemo kako je po tvojoj volji pa da ne bude trolovanje.

Ajde sad kazi da komunisti ISTO TAKO nisu radili.

Demokrtatisi se malo, slusaj svacija misljenja.

Procitao si par puta, a nisi pazljivo citao.

Slazem se da su morali i nema nista protiv toga sto su dosli .

ALI IMAM PROTIV STO NISU OTISLI, sad kad mogu.

Slazem se da je Hrvatska hipokrita: zove, a moli Boga da se ne vrate.

Ali, poenta nije u tome.

Poenta je da Kraisnici IZIGRAVAJU DA SU NAJVECI SRBI, ali nece da se vrate onamo gde su sve do juce smatrali da su srpske zemlje. Na branik srpstva.

Ako su nacionalisti i patrioti, neka se vrate tamo i neka pretrpe odredjeni pritisak.

A ne da iz Beograda drze ode o nacionalizmu Srbijancima.

Izraelci recimo zive i brojnim enklavama, usred mora neprijateljski orijentisanih Arapa, ali im ne pada na pamet da beze u Tel Aviv i odande dobacuju stanovnicima Tel Aviva da nisu patrioti.

Cvrsto drze svoja ostrvca i kazu:"NI KORAKA NAZAD!"

Имам два питања за тебе!!!

1. По чему си и колико си сигуран да могу да се врате!!!
2. ШТО СЕ ТИ НЕ ВРАТИШ У СРБИЈУ!?

:think::think::think:

Имам два питања за тебе!!!

1. По чему си и колико си сигуран да могу да се врате!!!
2. ШТО СЕ ТИ НЕ ВРАТИШ У СРБИЈУ!?

:think::think::think:

Po tome sto ih se jedan broj vec vratio i po tome sto ih Hrvati pozivaju po svim sredstvima informisanja da se vrate.

Ako se jedan broj vratio i zivi normalno, zasto se drugi ne vracaju?

Ja nisam izbeglica, zasto mene to pitas?

Iz posta u post DOKAZUJES tvoe komunisticko obrazovanje: cim nesto tvom uvetu ne prija, to nazivas spam i trolovanje.

Ostaje da samo svi pisemo kako je po tvojoj volji pa da ne bude trolovanje.

Ajde sad kazi da komunisti ISTO TAKO nisu radili.

Demokrtatisi se malo, slusaj svacija misljenja.

Pa mene ne zanima sta ti mislis i sta pises. Ali mnogo si bre providan i smarash.
Znam te ja dobro i tvoje postove. Svaki drugi je ti kontradiktoran prvom i tako u krug. Bez ikakve logickog sleda i argumentacije. Znaci da je ti je poenta cista sprdnja i spam. Koliko li si samo banova popio?:lol:
Ybg opet ponavljam, NHF m8!

Pa mene ne zanima sta ti mislis i sta pises. Ali mnogo si bre providan i smarash.
Znam te ja dobro i tvoje postove. Svaki drugi je ti kontradiktoran prvom i tako u krug. Bez ikakve logickog sleda i argumentacije. Znaci da je ti je poenta cista sprdnja i spam. Koliko li si samo banova popio?:lol:
Ybg opet ponavljam, NHF m8!

Posto ti smeta kako ja pisem, sto se uvek vrzmas oko mojih postova?

Meni kada se neko ne dopada - ni ne otvaram njegove topike.

To mi izgleda normalnije.

Свака ти част за тему, само је питање колико ће опстати, за слично сам попио бан 5 дана........то ти је овде тешки табу......јер кад се о томе поведе реч обично следи кључ или бан......
Многима не одговара да се о томе пише..........болно је......јер какао ствари иду ми ћемо постати избеглице.........

Voleo bih da vidim sve ove likove, video sam one mandovčiće što "Ne daju Beograd", liče mi na razlog što su Srbi napustili Srbiju i otišli u Vojnu Krajinu, i jasno mi je, njihovi čukun-čukundedovi su došli i zauzeli Beograd, napravili hareme i saraje, i šta sad ima da ga daju nekim Srbima.

Po tome sto ih se jedan broj vec vratio i po tome sto ih Hrvati pozivaju po svim sredstvima informisanja da se vrate.

Па што су онда уопште у "избеглиштву" кад су тоисто радили и 91-е!?
" Латини су старе варалице!!!"

Ako se jedan broj vratio i zivi normalno, zasto se drugi ne vracaju?
Одакле ти то да живе нормално!?:think::think::think:
Ja nisam izbeglica, zasto mene to pitas?
Па рачунам да волиш завичај и отаџбиину и да ћеш им својим присуством, памећу и умећем помоћи!!!

Puna im usta Srbije i nacije. I vere.

A napustise zapadne srpske zemlje i smestise se po Vojvodini i Beogradu.

I onda pocese pricu kako in Vojvodjani ni Beogradjani ni Sumadinci ni Srbi iz Srbije NISU DOVOLJNO Srbi...

Oni su ti, PRAVI Srbi.

Ja razumem da se izbeglice sa Kosva ne vrecaju jer NEMAJU GDE da se vrate.

Ja razumem i izbeglice iz Krajine da su u nekom istorijskom trenutku morali da izbegnu.

Ali gospodo, rat je vec davno zavrsen...Ceo svet drzi Hrvatsku pod lupom i nista lose vam se danas tamo nece desiti. Oluja je prosla.

Hrvatska vas zove nazad, SVOJIM KUCAMA.

Kakav je to nacin tvrditi da je Krajina SRPSKA kad ni oni Srbi koji su iz nje nece da se tamo vrate?

Zar niko ne uocava tu kontradiktornost?

Ako su vec resili da ostanu u Vojvodini i Beogradu i nikad se ne vrate, onda bar nek prestanu glumiti nacionaliste.

ne znam sta da ti kazem na ovako ekstremnu neosetljivost na ljudsku nesrecu.:confused:
jedino da ti pozelim da nikad ne moras napustiti svoj dom.
nisi ni prvi ni poslednji koji ne voli izbeglice, to je tvoj licni stav. ali nemas pravo generalizovati ovako ruzno.
katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back