mackica ns:
Još kad bi GLUMLJENJE ravnodušnosti i stvarna SAMOKONTROLA bilo isto:?
Ne znam da li mogu da odglumim, možda bih i mogla, ali mene to jako mrzi. I ne vidim svrhu; ja volim sve da istresem pa kud-puklo-da-puklo. Nema šanse da bih 'sekla vene' za nekim a pravila se kao da ne postoji; borim se za onoga koga želim, ili barem hoću da znam na čemu sam. Da ne gubim vreme bezveze... mislim da je to zato što sam jako nestrpljiva; ne mogu ja da čekam ne-znam-koliko i da nagađam hoće li on ili neće.
SAMOKONTROLA I GLUMLJENJE RAVNODUSNOSTI SU SLICNE STVARI.
Samokontrola neravnodusnosti za koju znas da je losa.
Kao kada znas da ne smes da ispustis prekokeanski brod iz ruke da se ne bi razbio.
Kapiras ?
U svakom slucaju,muskarci su po tom pitanju malo empaticniji-oni brinu za osecanja drugih.To se mozda moze podvesti pod osetljivost.
Dok su zene gledaju samo svoj interes.Bitno je samo sta one osecaju,njihova osecanja su sveta.Zene nece voleti muskarca samo zato sto on nju voli.I to je u redu.
Ali jos zene i principu preziru muskarce za koje znaju da nesto osecaju prema njima,
ali one prema njima ne.Zenama se zapravo svidjaju oni koji su prema njima ravnodusni
(zabranjeno voce).Naravno nije uvek tako,al generalno savremen muskarac cesto mora biti
ravnodusan,da bi izbegao pogresne stavove uvrnute zenske psihologije.
Jedna zena nikada ne bi prihvatila da spava sa muskarcem koji bi koji prisao i rakao da
mu se ona svidja.
Ali obrnuto je kod 50% i vise lako ostvarljivo.
Nazalost.