Glumica

Borketa je odlično opisala ono što je sve nas očigledno mrzelo da pišemo :lol: Hvala draga.. :heart:

Ima jedna izreka koje se uvek setim "Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi"
a tako i živim... Sve sa osmehom...

:(
ja sam dobra glumica samo kad unapred odlucim koju cu ulogu da igram
improvizacija mi nije jaca strana i u mojim ocima se moze videti sve sto mislim i osecam u datom trenutku
ako znam sta hocu da postignem onda je ok
sto znaci da u situacijama gde imam malo iskustva padam
a mogla bih da budem glumica,to sam videla posle snimanja onog modnog klipa(ko je video video je) oni kako to posle montiraju svako s iole talenta moze da bude filmski glumac,samo milica milsa ne moze

Hm, nisam sigurna dal bas razumem temu :think:
Sjajna sam glumica, tako prevazilazim bol.. Ubedim sebe da sam ok, glumim to i probudim se jednog dana i isti prodje :)
Smejem se kad mi je najteze, posle naravno napada tuge .. Tako pobedjujem sebe ..
A i kontaktu in vivo, prilicno sam teatralna :rumenko: Glasno govorim, imam izrazenu gestakulaciju, poglede i mimiku lica ..

Mrzim kad glumim neke neprijatne situacije...zapravo, kad moram da lazem da bih dobila to sto hocu...to su retke situacije, ali ih bude...uglavnom na poslu to radim....

Mrzim kad moram da glumim da mi se neko svidja i da budem prijatna...to je nagrada za specijalne efekte...:)

Mrzim kad glumim neke neprijatne situacije...zapravo, kad moram da lazem da bih dobila to sto hocu...to su retke situacije, ali ih bude...uglavnom na poslu to radim....

Mrzim kad moram da glumim da mi se neko svidja i da budem prijatna...to je nagrada za specijalne efekte...:)[/QUOTE]

:ok::super:

Ја не глумим да ми се неко свиђа. Само некад глумим да неког подносим, баш ако морам.

ja ne znam da ispričam vic... Kad ispričam vic popadaju od smeha zbog načina na koji sam ga ispričala.
I neću da pričam viceve u rl... ja to tako ozbiljno radim :lol:

i tu sam tanka :lol:

Al znam da ispričam strašnu priču baš, baš strašno :lol:
I kad neću da se seksam a on hoće - nikad mu ne kažem kako neću nego krenem da pričaaam - E, žak a zamisli ovu situaciju... ili a šta bi ti uradio......... i nešto slično, otkud znam, ponese me mašta pa krenem svaki put potpuno drugačije... ne bi umela ni da prepričam... zgranuto me gleda i upija svaku reč, kad završim i kaže: A što lepo nisi rekla kako nećeš a sad ispada da ja ne mogu :lol:

To mi je urnebesno smešno.
Provalio me naravno.... al mu zanimljivo da sluša... Volim da pričam priče - da se razumemo, on zna da te priče nisu stvarne i da su bukvalno ,,Priče za laku noć - za muškarce" - gotivna ideja, jel da?

Back