Glumica Šenon Doerti, zvezda Beverli Hilsa, preminula

Brenda Volš. Čari nisam gledao. sećam se da su je mediji ocrnili kao nekakvu primadonu, negativca, tešku za saradnju. Sve je ovo bre tragikomedija pod zvezdama. Uvek sam bio nihilista, apsurdista, koliko puta se zapitam u nekoj situaciji u životu, jbt dal je moguće da je ovoliko apsurdna. A ima ljudi koji kao veruju u život, kao kupujem vikendicu na Zlatiboru, a sutra ti nađu neku kancerogenu mrlju, par meseci se batrgaš i odeš, idi bre...

Omnia mea mecum porto - što bi rekli stari Rimljani

Glumica Šenon Doerti, zvezda Beverli Hilsa, preminula u 54. godini​

1720962301-Senon-Doerti-750x550.jpg

Glumica Šenon Doerti, poznata po ulogama u serijama Beverli Hils i Čari, preminula je u 54 godini nakon duge borbe sa rakom dojke.

Vest da je Šenon Doerti preminula prenela je Lesli Sloan, njena pubcistkinja, u izjavi za magazin People.

Teškog srca potvrđujem da je preminula glumica Šenon Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je svoju borbu sa rakom nakon mnogo godina borbe sa ovom bolešću.

Doerti se proslavila 1990. godine kao Brenda Volš u seriji „Beverli Hils, 90210“, a njen lik se zajedno sa blizancem Brendonom preselio iz Minesote u Los Anđeles, gde se čudio navikama bogataša.

https://n1info.rs/magazin/showbiz/glumica-senon-doerti-preminula-u-54-godini/

И Брендонова сестра више није жива.. *ебем ти живот!

Uvek sam imao utisak da se samo previše trudila da dokaže/pokaže da je fino i dobro (i nadasve edno ubavo) čeljade...
Da samo to nije radila, mislim da mi nešto za nju radikalno drugačije bilo...Istroši se čovek tako...Šta da radimo...:confused:

Мене је убедила да управо то и јесте.

Back