Glumica priznala da je htela da se ubije: Silovao me je dok su deca recitovala OČENAŠ

Posle toliko godina mrcvariti jednog vrsnog pedagoga zbog iskaza osobe koja je tobož silovana da bi se sutra vratila na isti čas :zlud:
Neshvatljivo.
Ti si poprilicno bolestan kad branis tog skota. Mada za mrcvarenje si u pravu. Treba ga resiti bejzbol palicama nasred ulice. I to tako da prezivi ali da ostane invalid.

Mozda on to jeste uradio, mozda nije, nisam bio tu da znam ali me zanima kako se moze dokazati takav zlocin kao silovanje posle xy godina, na osnovu necije reci? Kao ono- jeste druze sudija, majke mi. Valjda zene znaju da se silovanje mora prijaviti odmah da bi se uzeli materijalni dokazi a tek o vracanju zrtve kod silovatelja, mnogo mutna stvar.

Problem je što je Iva ranije pričala sasvim drugačije. Dakle vidi se čudna promena od njenog stava da je Mika super čovek do toga da je monstrum. Evo snimka od ranije. Moje je mišljenje da su Mika, Milena, Iva i druge devojke sve to znale i da su to prihvatile kao normalno (nešto što nije normalno) i da su na kraju optužile Miku da je samo on nenormalan. Njihova greška je što to nisu ranije prijavile a trebale su. E sad neko to pripisuje njihovom neiskustvu jer su bile mlade i naivne i da su navučene od Mike metodom "kuvane žabe". Ipak u jednoj diskusiji negde na netu javile su se devojke koje su pogledavši ovaj snimak rekle da su devojke sa 11 godina svesne šta je seksualnost a kamoli 16 ili 17. Sve to zahteva dublju analizu. Dakle ključno pitanje je zašto je Iva čak i nekoliko godina nakon Aleksićeve škole pričala tako dobro o Miki. Jedno od odgovora je i da zabluda dugo traje i treba vremena da se čovek opasulji. I to treba uzeti u obzir. Ipak iskustvo je iskustvo. Pedagog je pedagog. Mika je prilično iskusan lisac i sa tim godinama treba ga smatrati da je imao odgovornost da se neke stvari preduprede.

Kao neko ko ima iskustva sa tim igricama srednjoskolki sa prestizom, a ovde je to slucaj, mogu da kazem da je to dosta razlicito od razmisljanja odraslih osoba ili roditelja...

Govoriti o steti prilikom seksa sa takvom nezrelom klinkom je nesto totalno drugacije od govoriti o steti koja se cini npr studentkinji koja dolazi nevina sa 19 u bg iz neke provincije i docekaju je 5 crnogoraca besposlicara koji stoje kod ulaza u menzu , uskom prolazu gde devojke moraju da prodju i krece prica koja je agresivna, imas decka, a jel ti to mene mrsko gledas, a pa nece moci tako ....razne pretnje dok ne pristane na kompromis da prihvata igru , posle ta igra vodi do njenog utiska da mora sve da pristane, a do submisivnog seksa iz ugla tog crnogorca....
To i danas postoji u Crnoj gori, , nije nestalo , a mozda je nestalo ispred studentskih menzi u BG....

Tu je submisivni pristanak punoletne osobe sa mnogo vecom stetom, ali ne i destrukcijom psihe i nocnim morama, mada se i to desavalo, nego sto ce se desiti kod seksa sa klinkom koja nesto radi zbog prestiza..

A sta sve klinka moze da radi zbog prestiza?
Ceste igrice su namestanje drugarica kad jedna od njih vec proba seks....
Dakle to namestanje je sturo objasnjeno...tako da skolska drugarica prve nije upoznata da ce posle pica u Moskvi biti silovana grupno kad odu sve njih 4 i njih petorica u kosutnjak u neki hotel u gradu ili hotel u okolini grada....duz smederevskog puta...

To se desava i vukovcima odlikasicama ali i cigancicama....
Dakle zbog prestiza ce jucerasnje silovane devojke prebolovati to silovanje iako nije kuvanje u toploj vodi sa zabljim psihologijama , nego bas hocu necu , e moras silovanje..
Zatim ce zamislite iste nedelje da bi se pohvalile drugim drugaricama a pohvalice se, ucinile isto , tj pozvale da druge drugarice iz odelenja takodje popiju pice sa istim momcima , uz pricu kako su se super provele ...do jednog trenutka, a to ce precutati...
I tako celo odelenje pa drugo pa trece prodje istu ekipu momaka.....
Kasnije krece ponovno reinicijalizacija, tj ponovo pozivanje od onih koje su se navukle da im to i nije los dozivljaj...i to se kasnije uz malo nabedjivanja zensko zensko , vrlo brzo ubedi....

Dakle steta nasilnog ulaska u seksualnost postoji , ali je manja nego ona kod punoletnice iz provincije koju zastrasuju ispred ulaza u studentsku menzu...

A drasticno je manja od silovanja koje se desi ako se devojka koja nije sklona zabavama vraca kasno iz skole i sacekaju je njih trojica i malo plase pa onda uplasenu i vuku i na kraju obore i siluju....mozda bez pocetnog plana nego ohrabreni neiskusnim odbijanjem i odbranom nevinog bica...

Takva silovanja donose najvecu stetu....
A isto se deklarisu kao silovanje udate zene koja je dobila jos i pesnicu u lice , a silovanje je zato sto je prevarila svog muza pa ju je on i silovao...takodje istinit slucaj sa bg pazova indjija novi sad poteza, da ne otkrivam tacnu lokaciju...
Tu je vise sok sto je dobila pesnicu , nego sto je silovana, ali ce zbog tezine optuzbe ona licno insistirati na silovanju a ne na udarcu od muza..

Svaka zena bira kako ce opteretiti onog koji joj nije ucinio po volji....a ne tacno koji je prekrsaj pocinio....To je skoro pa pravilo...
To ostavlja zene i devojke na prilicnoj vetometini od strane samih zena...
Zene koje su iskusne natezu pravo , dok neiskusne bivaju zrtve relativizacije drugih zena i advokata...

Kuvanje u mlakoj vodi , postoji...dakle postoje devojke koje su toliko emotivno , a ne logicki razbijene, stalno su u psihozi zbog svojih roditelja da su izuzetno podlozne submisivnosti ....bukvalno su idealan materijal za makroe...idealan....i same zele da im neko naredjuje i dominira nad njima , da im kaze sta da rade, da im bude drugi tata, ali ne stvarno tata koji brine o njima nego tata koji slama njihovu volju jer onda su one ono sto od njih stalno traze njihovi roditelji..

Tata koji bi bio otac takvim devojkama prvo mora razbiti psihoze koje imaju prema roditeljima, tj one ce bukvalno mrzeti osobu koja prica ruzno o roditeljima, koji je dovode do psihoze a posle tu psihozu lece submisivom prema makrou...kad razbije odanost nasilju u porodici koju imaju takve klinke, ili starije devojke, onda nastupa psihoza kod takve osobe....tek onda nastupa psihijatrijski dijagnoza psihoze....tek onda se moze i dati dijagnoza psihoze, ili emotivnog raspada, a ne pre..
A tek onda nastupa shvatanje ili mrznja prema roditeljima i shvatanje sta je tu ustvari makro....pa i odmazda prema makrou....
Tada ce makro dobiti etiketu da je silovao , iako je u pitanju submisiva, a zbog osvete i mrznje prema roditeljima koja se javi posle razbijanja karike porodicnog nasilja, upasce u kategoriju onog koga mrze....
Zato je moguce dok su jos u fazi porodicnog nasilja da lepo govore o onome koga ce kasnije optuziti da ih je silovao , tj o makrou, jer svo vreme imaju utisak da su zato dobre cerke svojim roditeljima, posto nije u pitanju najcesce da je otac taj koji ih cini robljem, jeste nekad, otac uzrok porodicnog nasilja, indirektno , zato sto nije otac , nije muskarac, ali direktno gledano majka je uzrok tog porodicnog nasilja....tj forsiranje price da je otac otac ali na papiru...a majka majka koja se zrtvuje...daje sve i ocekuje sve...nasilje...

Tu odrasla devojka ne laze, ali se ne moze govoriti o klasicnom silovanju cak i da je makro neko ko nije u letu poebao nego koristio submisivnost....
Nigde koriscenje submisivnosti i nasilja u porodici nije naznaceno kao eksploatacija ili zlocin....nisu ni gore varijante oznacene kao kriminal...cak ni maloumnost nije uvek oznacena kao seksualna zloupotreba, jer imam komsinici koja se par puta svadjala sa majkom hoce devojka doslo joj vreme da daje momku , jednom ali hoce pa hoce, a majka joj takodje neuracunljiva neda jer se plasi da ne zatrudni , kao sto hoce....ili mozda i nece, jer ciklusi nisu bas regularni kod neuracunjljivih osoba...

E sad, ovo bi trebao da pise ekspert za socijalnu zastitu ili sociolog ili psiholog ili psihijatar, a ne ja....
Ja vam pisem iz iskustva , sta je u realu....a ne sta je teorija ....

Nesto bre sumnjivo to kod ove milene....Mislim ima taj apsurd da ima toliko porodicne podrske, a istovremeno se takve reakcije javljaju samo kad su roditelji otudjeni od deteta....to ne pije vodu svo vreme....
Jedino ako laze i dalje, tj ima ogroman strah od caleta.....
Jel po zakonu 16 ili 18 godina navodjenje maloletnice na blud ?
I jos nešto, čak i da Mika nije kriv ali ni najmanje, postavlja se pitanje njegove etičke odgovornosti. Trece da li stokholmski sindrom ima stvaku u pravnom sistemu da je nedozvoljen? Na primer devojka moze da bude i punoletna 22 godine a da je preko stokholmskog sindroma navedena. Medjutim da li je to dozvoljeno pravno ili nije ? Stokholmski sindrom ne mora da bude prinuda, može da bude igra reči.

Ko zna šta je istina, sve je moguće, koliko i nemoguće.
Stanje šoka ume da bude presudno kad treba da reagujemo.
I to je individualno.

Imala sam par neprijatnih sitacija, i npr. hladnokrvnije sam reagovala kao klinka, nego malo kasnije.
Doduše, nikad nisam bila u sitaciju da moram fizički da se branim.Ne znam kako bih reagovala.
Ratoborna sam poprilično, mislim da ne bi prošlo ništa bez velike borbe.

Ne bih se usudila ovde biti na bilo čijoj strani.
Znam samo da bi možda trebalo svojoj deci ranije nego mislimo, opjasniti ponešto i naučiti ih kako da reaguju.
Da se ne plaše doći kući i reći ma šta da se desi.Da se ne plaše tzv. autoriteta.
Šta znam... nezahvala tema.Ne daj Bože da iko dođe u sličnu sitaciju.

Грешиш. У питању је менталитет секте. Прво продобијеш поверење па онда силујеш. Многе девојке су биле у шоку, прочитај исповести.
ma, naravno, ima njih vise koje su njegov plen bile, zasto bi se urotile njih 4 bese protiv klempavog stvora?

Треба имати разумевања, сигурно девојака има и више али немају снаге да излазе јавно и да се поново суочавају са силоватељем. Ове које су изашле су храбре и ту нема сумње.
Мика је мутан као Дунав, прва реакција му је била да даје изјаве тек кад чује шта друга страна има да каже. Свашта.
Тако не ради поштен човек.

Back