Glumica priznala da je htela da se ubije: Silovao me je dok su deca recitovala OČENAŠ

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.022
Glumica Milena Radulović tokom potresnog svedočenja pred Višim sudom u Beogradu, priznala je da je zbog seksualnog zlostavljanja od strane učitelja glume, okrivljenog Miroslava Mike Aleksića, 2013. planirala da se ubije. Ona je više puta ponovila da je bila silovana, ali da u to vreme nije videla izlaz iz situacije u kojoj se nalazila.

Glumica je objasnila i da je posle traumatičnih iskustava nastavila da dolazi kod Mike u školu, jer nije želela da bilo ko primeti da ima suicidne misle. - Osmislila sam čak i na koji način ću da izvršim suicid. Od sramote nisam imala hrabrosti da bilo kome pričam, bila sam ubeđena da se to samo meni dešava. Pokušavala sam da zavaram ostale da živim normalan život

- Čas su u to vreme imala deca, mlađa grupa. Ispratio ih je pogledom dok svi nisu ušli u salu, htelo je da bude siguran, sačekao je da počnu da recituju "Oče naš" i brzalice, a onda je ustao od stola za kojim je sedeo, ščepao me jednom rukom za potiljak, drugom za zadnjicu, počeo je da mi gura jezik u usta. Pokušala sam da ga odgurnem, ali nisam uspela. Potom mi je podigao kaput i penetrirao jednim, zatim sa dva, pa sa tri prsta. Od bola sam se podizala na prste, jer je on to grubo radio, testirao je koliko prstiju može da stavi. Kada je izvadio prste i pomirisao ih, rekao je: "Dobra si, ćero", bilo je odvratno, gadio mi se - ispričala je kroz šta je prolazila dok su u drugoj prostoriji bila deca od pet do osam godina.

izvor
1697783131672.png

Zvuči grozno. Ako je stvarno tako bilo, ne gine mu duga robija?

Ako je istina a i ona sto je leku lazno optuzila ko bi znao
nista u toj prici nije logicno i normalno
i da dodam jos da po toj logici svako od nas moze da odgovara za silovanje od pre 10 i 15 godina
ako se pojavi neka zena kojoj dodje da bude u trendu i postane zrtva silovanja

znaci za lazne optuzbe koje se ne mogu dokazati a javno si izneo takve tvrdnje treba da se odgovara koliko i za silovanje

Ne deluje mi ona glupo da bi pomlslla da moze time da profitira,ali ima nesto satanisticko u pogledu
postoji istrazni postupak i metodi za utvrdjivanje krivice
i ako je kriv odgovarace a ako nije ko ce onda da odgovara ?

odakle mi da znamo da oni nisu bili u nekakvoj semi pa su se posvadjali...

Jel ovde prisutno tamte za tamte ili nije?

Mislim angelina kaze dobijas prodor u zabranjene krugove i slavu , a das micikanu , a kao ovako ne bi dala....ta teorija zene ne daju gratis sve prisutnija..

A ovde kod Mike, sta je tu , uplaseno dete ili daje mika al malo i uzima...
Vidjao sam puno cudnih dilova u zivotu , ali vise od dve trecine je bilo arkanovog tipa, sto ce reci nema hoces neces, nego moras.
Ali to su bile devedesete....svaka budala se lozila da je budala arkan...tipa..

Tu treba da svedoci i njihovi ocevi i majke...pitas glumicu koji joj je psiholoski profil, a ona glumi i menja psiholoske profile..

U sustini pravo bi trebalo da malo umanji znacaj psiholoskog profilisanja kod glumica...
A jeste da postoji u narodu verovanje da je glumica pola od prostitutke..
Tako je bilo oko drugog svetskog rata, nije kasnije...ali ostalo u secanju kod ljudi..

Hajd da povjerujemo da je silovana kao tinejdzerka u toj cuvenoj skoli glume ,al uz ocenas mi zvuci kao cisto blacenje pravoslavlja........Mozda je ipak pjevala Ceca ili je bila neka klasika..........Nju gledam iu ruskoj produkciji i u mnogim dobrim epizodnim rolama........A pentracije iz dosade ili umjetnickog cina su valjda sasvim ok......

Mozda bi bilo tesko poverovati joj da je bila sama,ali toliko osoba je prosla to njegovo maltretriranje.Zato i verujem da govori istinu.Mozda joj je to i spasilo zivot da se ne ubije.Kada bi se znalo da je to stvarno bilo,pa neki njen rodjak bi trebao da ga uhvati na ulici i promeni licni opis,ali da ostane ziv da se seca i sta je radio i zasto je tako prosao.

Nije dozvoljeno , inace, odradio bih joj ja psiho profil, sipak bi mogla da slaze...
Nije dozvoljeno ja, nije dozvoljeno ono sto bih ja psihicki radio , ne mislim fizicko mucenje, gde da mucis nekog ko se predstavlja kao zrtva..
Ali sve sto si osetio u zivotu ostaje zapisano na ovaj ili onaj nacin...

Umesto seksualne zloupotrebe ovo postade orgija....neocekivan zaplet...
Narocito ne od onog ko ume da procita psihu devojcica koje uvezbava..

Vise verujem neko ko moze uzivo da je skenira nego medijima..

Ceo proces je osveta i osveta za krivično delo koje treba da se osudi najtežom kaznom, ne samo silovanje, nego silovanje maloletnog deteta.
Da ne govori istinu ne bi je podrzale druge glumice. Drugo, kao uspesna glumica moze sebi da dozvoli osvetu i pozdravljam pravdu kadagod stigla.
Narano da je dobila signal da moze da sprovede svoju osvetu i da podrska koju ima iz sredine gde zivi moze da eliminise "politicku volju" tuzilastva i suda u Srbiji. Tačnije, da su neki ljudi pušteni niz vodu....

Poslednja izmena:

Back