Brale, na rec i u rl malo kome verujem, a ovde pogotovo. Smeta mi sto plasiras kao cinjenicu nesto za sta si sad i sam priznao da treba da ti verujemo na rec. Iskrivljavanje vrsis ti, mada je to zapoceo neko drugi. Ako recimo postavljac stavi naslov ''Мира Кара попиздела'', onda je jasno da je temu postavio pre svega da bi je vredjao.
Tema je s naslovom koji je bio postavljena da bi se ona vredjala i nije prva takva u vezi nje i sve su postavljali tzv ''patrioti''. A da je neko njima blizak to uradio, napisala je vec Marija sta bi se desilo, da ne ponavljam. Poneki vozac ce i popraviti autobus, a svaki ce ti skrenuti paznju ako ga kao putnik budes ometao u voznji kao sto je i meni jedan taksista skrenuo paznju da ne treba da drzim ruku isturenu napolje jer onda on u desnom retrovizoru ne vidi nista. Jos je trazio od mene da se obavezno vezem iako po zakonu ja placam kaznu, ali je njemu smetalo sto zbog mog nevezanog pojasa njemu svira i blica na instrument tabli.
Ne znas ko su homofobi, ali znas da ne poznajes ni jednog. Kako si to lepo i pametno slozio.![]()
I jos onda ocekujes da ti verujem?
Ali nisu i realno bas ih zabole, jer su bili zauzeti brojanjem para od sponzora, reklama, karata ... a nepristojna publika i nije smetala njima nego glumcima.
- - - - - - - - - -
Ne moras da je volis i ovde se uopste ne radi o tome.
- - - - - - - - - -
Znaci podrzao bi slicnu reakciju ako bi bila od strane nekog ko je protiv ''deklarativnih zapadnih vrednosti'' i nije ''glumac u politici''.
Dobro, hvala, tako sam i mislio.
Istrgnes iz konteksta i das takav "zakljucak" .
Poceo sam od Berceka i Lecica kao ex Ministre , a koji su po politickom opredeljenju antipodi , jer cisto sumnjam da je Bercek u vreme svog "ministrovanja " , a kao clan ili simpatizer SPS - ovaca , bio za "deklarativne zapadne vrednosti" , kao sto ih je Lecic svojim politickim nastupima nakon 2.000 - dite prihvatio svojim druzenjem i politickim angazmanom u tom miljeu koji su "apologirali zapadne vrednosti" i uzeo sam ih upravo kao dva primera politickog delovanja ljudi iz "glumackog miljea" sa razlicitim pogledima upravo "za pocetak" i kao primer , a ne kao moj izbor .
Igrom reci i navodjenjem na svoj mlin se ne postize uvek zeljeno i jasno i glasno kazem da ni ona , a ni ma ko cak i iz glumackoh miljea ko prihvati pomodarstvo , posebno politicko i uhlebljivacko , nema moju podrsku , a posebno ne ako ce po svaku cenu da prihvati nesto sto je u direktnoj suprotnosti i nanosi stetu kako srednjorocnu , tako i dugorocnu gradjanima koji bi "samo zeleli da zive u miru i od svog rada" , a ne da parazitiraju na nesreci i ne znanju okoline ; ma u kakvom mesovitom licnom okruzenju bili i radi ma kakvog "licnog , ekonomskog i porodicnog mira , kao i licnog i porodicnog statusa " .
Razumljivo mi je to njihovo opredeljenje , ali nemoram i da ga podrzavam .
Poslednja izmena: