Glumica prekinula predstavu i očitala lekciju publici (video)

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Festival Grad teatar u Budvi ponovo je ugostio ove godine predstavu „Aveti“, prošlogodišnju koprodukciju festivala, Hartefakta, Bitef teatra iz Beograd i festivala Mess iz Sarajeva.

Ipak, problem s kojim se Grad teatar bori već godinama, kulminirao je prethodne večeri, neočekivano, na sceni u naselju Vještica. Glumica Mirjana Karanović je, u jednom trenutku, zbog velike buke i neželjenih posetilaca, prekinula izvođenje predstave, prenose mediji.

Не знамо шта се тачно дешавало, али могуће је да су прозивали Миру Кару и надраживали јој анти-српске живце.

Crnogorci, Budva i Pozoriste, deluje kao pocetak nekog vica.

- - - - - - - - - -

Taj Grad Teatar je jedna teska smejurija, u mestu koje zivi od seljanija kulture tokom leta, oni pokusavaju da proguraju nekakvu klasicnu kulturu. Osecam da je manifestacija zesce gubitaska i subvencionisana.

Мира Кара је велика уметница и сви морају да буду мирни као бубице док она декламује досадан текст досадне представе на досадан начин. Кога заболе за њену уметност, људи су дошли да једу, пију и оргијају, а не да се концентришу на Карине монологе. И да, сигурно је добро плаћена из буџета и наћи ће утеху у еврићима након трауме са некултурним пролазницима.

Мира Кара је велика уметница и сви морају да буду мирни као бубице док она декламује досадан текст досадне представе на досадан начин. Кога заболе за њену уметност, људи су дошли да једу, пију и оргијају, а не да се концентришу на Карине монологе. И да, сигурно је добро плаћена из буџета и наћи ће утеху у еврићима након трауме са некултурним пролазницима.

To jeste tacno, samo sto ja mislim da su jos besmisleniji ti drzavni i gradski paraziti koje organizuju sve to, i trose pare koje otmu od poreskih obveznika Budve i Crne Gore. Ja da sam na njenom mestu, i ja bih hteo da pokupim pare kada mi ih vec nude.

To jeste tacno, samo sto ja mislim da su jos besmisleniji ti drzavni i gradski paraziti koje organizuju sve to, i trose pare koje otmu od poreskih obveznika Budve i Crne Gore. Ja da sam na njenom mestu, i ja bih hteo da pokupim pare kada mi ih vec nude.

Ти градски и државни говнари су узели много више лове од ње и пуца им кара за Карине монологе и за све остало. Након културног лета сви ће да купе нову мечку и стан у Београду.

И гађа се у ***.

Не, ипак је у праву Мирјана. Врло је заморно седети у позоришту док мамлази који су добили карте од синдиката грокћу поред тебе, излазе напоље да се опрасе, играју игре на телефону, или шта већ. Наравно, не треба имати висока очекивања свуда, али сасвим разумем како то може да иритира.

Poslednja izmena od moderatora:

Tacno tako, ona je velika glumica, a i da nije, ima prava da napusti ambijent u kome nema ni minimum uslova za rad.

Inace taj Grad teatar je teska sprdnja sa pozorisnom umetnoscu, jedna komercijala i ne znam zasto je uopste i dosla.

И гађа се у***
Не, ипак је у праву Мирјана. Врло је заморно седети у позоришту док мамлази који су добили карте од синдиката грокћу поред тебе, излазе напоље да се опрасе, играју игре на телефону, или шта већ. Наравно, не треба имати висока очекивања свуда, али сасвим разумем како то може да иритира.

Njena stvar ako se gađa u ***, ali jeste raspala narkomanka. Kao što je pitanje šta je očekivala u toj zabiti, da će da je dočekaju mir i tišina, uz aplauz i cveće na kraju predstave?
A da su lokalci džiberi, pa to je poznato.

Poslednja izmena od moderatora:
Bas se spustas na niske grane Reeferu i jeftin populizam. Cuj, zena u godinama narkomanka...i jos glumi?

Baš se mešaš u nešto što ne poznaješ. Kerky draga, znam da bi bilo teško da si na forumu a da pišeš samo ono o čemu znaš nešto, ali ipak nema smisla. Priča se po kraju da narkomani nisu sposobni da rade bilo šta, ni da glume, pišu ili sviraju. Samo leže na podu i valjaju se i tako ceo život. :lol:

- - - - - - - - - -

Narkomanka je zato sto trazi elementarnu pristojnost? Ili zato sto je turbo ''patrioti'' ne vole? Neko je ovde nesto gadno pobrkao. Valjda zbog vrucine ili cega vec.

Ne, narkomanka je zato što koristi narkotike, i to u povećim količinama.

Zar nije ona narkomanka?

To je najmanje važno. Glumce i ne treba uzimati za relevantne prilikom bilo kakvog određivanja, osim umetničkog...

Sa njom sam razgovarao 1na1 jedno 3 sata i ona je vrlo direktna i malo temperamentnija od uobičajenog, najblaže rečeno, ali sve što je priča o tome da su tamo šošoni......meni je čudno kad sam video ljude ispred JDP-a u šorcevima, koji čekaju predstavu.
Poz. predstave u Budvi su na otvorenom, normalno da ima žamora, normalno je i da glumci ne biraju publiku, a normalno je i da bi retko ko to uradio od njenin kolega..jednostavno se na drugi način redarima skrena pažnja....... Tišina tamo! :)

Uglavnom, Mira je imala monolog jedan i obratila se publici u fazonu "koji vam je..smirite se, je l to kultura". Predstava je nastavljena, posle tog kratkog prekida.

- - - - - - - - - -

u stolice dugrade struju i da sokiraju sve nepristojne i one kojima zvoni mob

Da ih markiraju ( :

Ne, narkomanka je zato što koristi narkotike, i to u povećim količinama.
A ti joj drzao svecu?
Uzgred, sve i da jeste, njen rad mi je bitan. Dzimi Pejdz je otvoreno govorio o svojim narkomanskim navikama i cak rekao da je najbolje pesme napravio pod uticajem droga, pa mi je svejedno najjaci gitarista. Ali da se ne lazemo, Mira vam smeta jer nije nacionalista. E zato ce uvek biti znacajnija od svih koji je po netu anonimno pljuju. Mogu samo da joj pljucnu pod prozor.

Ali i suprotno jednako tome, jer "nije nacionalista" je krajnje subjektivno. Osećaj simpatije prema nekome ko vam se čini da je dao izjavu o nečemu što vam je blisko....ok. javna ličnost je u pitanju, pa imaju pravo i na javnu reč.

A o ličnosti možete samo kada nekog upoznate... jerbo, sad pričamo da vam glumac prekine razgovor telefonom usred pozorišne predstave.. ili vam neko mljacka na uvo, a Mira ili bilo koji glumac mu kaže..dosta, bre, ti some jedan nekulturni ( :

A ti joj drzao svecu?
Uzgred, sve i da jeste, njen rad mi je bitan. Dzimi Pejdz je otvoreno govorio o svojim narkomanskim navikama i cak rekao da je najbolje pesme napravio pod uticajem droga, pa mi je svejedno najjaci gitarista. Ali da se ne lazemo, Mira vam smeta jer nije nacionalista. E zato ce uvek biti znacajnija od svih koji je po netu anonimno pljuju. Mogu samo da joj pljucnu pod prozor.

Ti si jedini pomenuo nacionalizam, i to u trenutku kad si video da drugog argumenta nemaš. :lol:
Meni su svi narkomani ljudski otpad.

A ti joj drzao svecu?

Samo to. Nista drugo im ne smeta.
Da je nacionalista sad bi ovde padali aplauzi i hvalospevi.
Mogla bi i da bije publiku, bilo bi Bravo Miro, udri bagru.

Nepristojna publika nema sta da trazi u pozoristu. Ako ne iumeju da iskljuce mobilne, da prestanu da razgovaraju i zamore, nemaju sta da traze na takvom mestu, bolje i da nisu dosli.

A ovo za narkomaniju prvi put cujem, Igor Pervic je bio narkoman pa nije mogao da glumi jedno vreme, sad mu je dobro tj, odavno i drago mi je zbog toga, glumi i dalje, ali zna se sta je narkoman.

Back