Глумци који су више обећавали

Bastiani

Poznat
Poruka
7.627
Мајкл Бек. Вечито питање: где је тај човек?

michael_beck_pic.jpg

Росана Аркет, супер, супер глумица. Не знам зашто није остварила бољу филмографију, једино ако је разлог што је можда и приватно опичена као и улоге које је тумачила. Ако ништа друго, овековечена у песми "Росана". :)
И Трит Вилијемс, који једини из овог друштва можда није тотално подбацио.

arquette1-sized.jpg
treat-williams-03.jpg

Линда Козловски. Класична прича о удавачи. Снимила два филма, удала се и нестала са радара. Поштено.
Или је то можда био само један филм?

Linda_Kozlowski-Crocodile_Dundee-27.jpg

Ево овај је скоро завршио у порнићима. Или можда без "скоро". Мајкл Паре, јунак "Ватрених улица". Док је његов архинепријатељ из филма, Гавран (Вилем Дефо), постао једна од најјачих фаца Холивуда у последњих 20 година.

streetsoffire.jpg

Веровали или не, овај доле је играо главну улогу у "Ватреним кочијама". Нећу ни име да му споменем.

http://4.***************/-qHKZ3BqoRXE/T2xxbfUD4VI/AAAAAAAABAU/9wi_KIEo9_c/s1600/Ben+Cross.jpg

Poslednja izmena:
super tema. u potpunosti se slazem za rozan arket, a pare je prop'o prilicno.

evo jos jednog primjera

joey-lauren-adams-autograph.jpg

bila je ting 90ih, sad je nidje nema. da li zbog iritantnog glasa ili zbog slicnosti sa uspijesnijim Dzenifer Tili i Rene Zelveger, z na se pa.

edward-furlong.jpg

terminator,american history X, pokoren japan, unishtila ga droga i sad ga ima isljucivo u B filmovima...Mene iskljucivo "boli" njegov pad, jer sam se rijetko lozila na njega kad bijashe Dzon Konor u Terminatoru :lol:

milla_jovovich_18.jpg

vjerovatno samo moj licni dojam posto je zhena zvijezda mislim, akcionih filmova ....mislim da je mogla da ima ozbiljniju karijeru jer ima rijetku harizmu, nije dosadna kao 90 % danasnjih glumaca, raspon, u Stoneu jede Edvard Nortona i Robert De Nira,a to govori...(ne kazem daj e bolj od njih daleko od toga ali u tom filmu je najbolja).... ali kad ti muzevi odredjuju karijeru,to se desi....dok je bila pod lik besonom jos je cinila nesto,sad kad je sa ovim pol tomasom, samo radi rezident ivil and dec it.

Molly_Ringwald.jpg

Predvidjali su da ona bude sledeca IT girl,ali los izbor uloga (odbijena Dzulijina rola u Prit iVumen ) , doveli su do toga da Moli Ringvold ostane kultni dio filma 80ih i da je sve pamte po filmovima DzonA Hjuza iskljucivo.

anna_paquin_piano133.jpg

daleko od toga da je propala, glumi u True Bloodu i sve, ali koliko se ja sjecam tog perioda, nijeste mogli citat' n ijedan filmski casopis (holivud,total film etc) a da ne naletite na tekst o Ani Pakvin, dobitnicom Oskara za "Piano". Mora da su se ljudi tripovali da ce imat' karijeru ala Natalie Portman,ali nishta od toga.Glumi ubijedljivo najiritantnijeg lika u istoriji televizije,ali je zvijezda dak azem.

Poslednja izmena:
Tačno je za Milu Jovović da je posle "Petog elemnta" odigrala još deset identičnih iloga i to je stvarno šteta, mada ipak ne bih rekao da joj je propala karijera. Opredelila se da snima te gluposti, ko zna, možda i nije za bolje.

A setio sam se još jedne dobr i lepe glumice, još je imala i dosta neobičnu fizionomiju, a eto, negde se zaturila.

Elizabet Šu:
369223.jpg

pa da, nije joj propala karijera,ali kazem ti da ta zhena nije uopste bez glumackog talenta. i pametna je dosta, cini mi se. kakve su sve curkice dobijale uloge i osvajale nagrade, bute ti zhao. Ali, u pravu si.

Ijao Elizabet Shu i onaj nevidljivi coek sto me istripovao za sva vremena (sad shvatam da bi umirala od smijeha dok bi ga gledala)...leaving las vegas and all... ma masa tih interesantnih glumica koje su imale karijeru tokom 90ih (koja mislim da je bila jako dobra za glumce) , propade chim su se 90te zavrshile .Primjer je i Vinona Rajder, glumila je ona u onoj komediji sa Vins Vonom i u Blek Svon,al zhena nestade nakon Girl,Interrupted.A od nje se nije moglo zivjeti, iz frizidera je izlazila,moj brat je zato i ne voli :D.

Linda-Fiorentino-Men-in-Black.11.jpg

jos jedan primjer iz 90ih, po meni vrlo draga Linda Fiorentino.......inache,primjecujem da su tad zhene bile prirodnije.... pa i pamela je prirodnija od kim kardashian,ako mene pitate...

i jedna sto je ranije pochela...Sean Young...zhena je mogla sta je god htijela nakon Blade Runnera,postade ikona, mozda nije mogla bolje od toga,ali svejedno, zajebala se zesce i sad je u idiotarijama ala skatin with the stars vidjeh i po tabloidima se vuca...

65132-sean-young-then-f9e1d.jpg

a sad...

Skating_with_the_Stars_Sean_Young.800w_600h.jpg

sve ove godine sam bila u mraku po pitanju njihovih porodicnih odnosa :eek: a liche! njega znam kao " bivseg muza Hilari Svonk". U onim i tru holivud stori, kazu da su prvo svi znali Hilari kao takvu jer je ovaj bio big in d najntiz u tim sop operasima...kako se to preokrenulo...ih.

Patrik Dempsi -.- . ..coek je dobio premiju...80ih j,poznat po svojim gawky ulogama, da bi postao shmeker decenije u Grey's Anatomy ( glupo je uopste i da pricam koliko mi je svaki,ali bukvalno svaki glumac sem onaj gey u seriji ljepsi bio od njega i privlacniji)... dobio je nekoliko uloga u rom comovima nakon toga, bio isti u svakoj (ala koleginica Katherine Heigl)....inache od GA dobijam ospice....

od mushkaraca,po mom misljenju....

Eric%20Roberts.jpg

faca kakva se rijetko radja, intenzitet u glumi and sharm....nominacija za Oskara... mnogi su sumnjali da mu sestra moze ista uradit jer ce uvijek biti u njegovoj sjenci ...a sad...droga ga unishti...kralj B filmova....bit parts u Betmenu ...a dzulija....po meni najocigledniji primjer "glumca koji je vise obecavao"

valjda jer ga je maksimalno zasijenio Miki Rurk u onom filmu a i film nije pros'o kao sto su se nadali.

sad pogleda imdb... stvarno je nema nigde ... ?....

od 2009. nishta.... meni je ona jedna od drazih glumica iz tog perioda...inace su najntiz imale neke bedes karakterne glumice....valjda kako su ostarale vise nikom nisu bile zanimljive,vrijme se maksimalno promijenilo, plavushe su postale in, a dosao je influks britanki i sl...ko ce ga znati...ali za nju mi je bas krivo nekako...

Patrik Dempsi -.- . ..coek je dobio premiju. da bi postao shmeker decenije u Grey's Anatomy (

to nikada nisam ni gledao...

..80ih j,poznat po svojim gawky ulogama,

pa ja ga i znam po ti koledz sex komedijama i Mobsters sa Slejterom... sve posle velika praznina....

... A Erik Roberts.... pa jel pise na imdb-u da mu prilasze ljudi i izjavljuju mu da im je zao zbog njegove karijere... a on im izjavi da je snimao 80 filmova u 25 zemalja i da se provodio ono blast...

to nikada nisam ni gledao...

pa ja ga i znam po ti koledz sex komedijama i Mobsters sa Slejterom... sve posle velika praznina....

... A Erik Roberts.... pa jel pise na imdb-u da mu prilasze ljudi i izjavljuju mu da im je zao zbog njegove karijere... a on im izjavi da je snimao 80 filmova u 25 zemalja i da se provodio ono blast...

od dempsija se nije moglo zivjet' prije mozda dvije tri godine, mozda i vise ....

haha,da njega boli uvo... :) meni je kako god, zhao :lol: definitivno je legenda, ne kao glumac ,nego kao Eric ROberts...jako je kad se pojavi u ENtourage ,glumi sebe i ekipa citava ima shroom trip :D .Vidi se da ni za sta ne zali u zivotu...

vov si dobro primetila wstvarno je ista Tili....i glas i faca... mada je Tili vise u poker nego u glumackim vodama nowadays
to se zahvali mojoj drugarici...zajedno smo gledale liar liar i doslo je do prepirke jel to dzoi lorin adams ili dzenifer tili...dodas jos rene zelveger (mada ne toliko,ali su isti tip njih tri ) i dobijes brejn demidz...:D

@Derer, Natali je vjerovanto najbolja glumica svoje generacije...ustvari, rekla bi da joj fali jos jedna sjajna uloga da postane to...

to se zahvali mojoj drugarici...zajedno smo gledale liar liar i doslo je do prepirke jel to dzoi lorin adams ili dzenifer tili...dodas jos rene zelveger (mada ne toliko,ali su isti tip njih tri ) i dobijes brejn demidz...:D

@Derer, Natali je vjerovanto najbolja glumica svoje generacije...ustvari, rekla bi da joj fali jos jedna sjajna uloga da postane to...

yebesh onda tu generaciju
posle leona koma

Zar ona nije izjavila da više neće da glumi? Nije loša, ali meni neće nedostajati.

Natasha Lyonne - za mene najveci talenat u Holivudu ikada. Ali su je unistili seks, droga, rokenrol i veza sa onim Edwardom Furlongom na kojeg se lozila Sara. :D Ali nema veze, vratila se kako tako, i dalje je klasa za Holivud. Ali steta sto nije iskoristila svoj potencijal do kraja. Pre 10 godina sam ocekivao da ce do sada imati bar 2 Oskara.

Zao mi je i za Molly Ringwald. Svi smo bili zaljubljeni u nju nekada.

Ne bih se slozio za neke gore navedene.

Anna Paquin ima Oskara i glumi glavnu ulogu u najjacoj seriji na televiziji. Malo li je. :D

Rob Lowe. Gledao sam ga prosle godine kod Jay Lenoa, a nije bas da kod njega dolaze propaliteti. Vrlo zanimljiva prica, on je najbolji prijatelj Charlie Sheena, bili su komsije kao klinci i zajedno su poceli karijeru, ali i drogu, alkohol i sve ostalo sto ide uz to. U nekom momentu pre 20 godina Rob je prikocio, a Charlie nastavio dalje. Ozenio se, smirio, zasnovao porodicu i mislim da je to vise bio njegov izbor, nego propast. Inace covek odlicno izgleda za svoje godine. Bio je na naslovnici Vanity Faira u to vreme.

Za Millu mislim da je napravila bolju karijeru nego sto se to od nje ocekivalo.

Treat i Rosanna su imali pristojne karijere.

Parea sam gledao poslednjih godina kod Uwe Bolla. I to je nesto. Sad bacih pogled, vidim da se malo odlepio od Uwea, snima gomilu filmova, ali sa Sigalom, Edwardom Furlongom, Dinom Mayer (eto je jos jedna) i Erik Robertsom. :D

Poslednja izmena:
F. Murray Abraham

http://www.imdb.com/name/nm0000719/

Posle prve glavne uloge i to u jednom od najpopularnijih filmova 80tih Amadeus, uloge Salijerija u kojem je pokazao svoj pun potencijal vrhunskog glumca, usledila je samo dve godine kasnije uloga Bernara Gija u takođe velikom hitu 80tih The Name of the Rose, a posle toga su slabo koristili njegov izuzetan talenat.

fma.jpg

Možda su baš ti glumci koji su propali prave face? I da su neka druga vremena, malo droge ili poneki seksualni skandal ih ne bi koštao karijere? Mislim, Holivud je u svakoj generaciji imao baš problematine glumce (seks, droge, rokenrol), pa su i dalje glumili... ali sada je došlo vreme joge, zelenog čaja i savršenih proporcija...

Zanimljivo razmišljanje. Ali, ako je o droZi reč, i ranije su glumci plaćali ceh tom poroku. Evo jednog takvog. A bio je dizajniran da bude jedan od vodećih u svojoj generaciji.

Ričard Drajfus
images

Poslednja izmena:

Back