Glumci koje ne mogu da smislim

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
ne mogu da nadjem sličnu temu ako je i ima
uostalom nek se bavi time vredna moderacija, sami su tražili taj poso...

a pitanje je jasno.

počeću sa svojim omraženima koji mi trenutno izazivaju sadističke porive

međ ženama večni no 1 crne liste je
kate_winslet300.jpg

ne treba spominjati koliko je njena pretencioznost, sterilnost i berkširsko afektiranje iritantno

u stopu je prati
sandrabullock4_300.jpg

od podnošljive blente za filmove kategorije miss tajni agent postade žena
visoko cenjena oskarovka, američki pandan gdji vinslet samo još gori

maloumna vreća kostiju
postala je tolko nebitna da ne može čoveka da iznervira
ali ta pretencioznost u fazonu jao amerika, jao humanost, jao ne znam koje sam dete rodila a koje usvojila
o glumačkim visinama i orangutanovoj zadnjici mesto usta da ne govorim
7510daf7be_89233890_o2.jpg

persona koja je takodje počela strašno da mi ide na k
je novopečeni ugledni oskarovac i korisni član američkog društva
koji je bio podnošljiv u svom domenu - komedijicama tipa devojka iz džersija ili odaklegod
0.jpg

zasad dodaću i sajkoa, gutača posteljica i čega ne
Mr. Metar i mandarina
tom-cruise-short.jpg

stoga

RASPALI!

Mekonahi je True Detective old skul, krene dobro 90ih sa partnerom, gledaocima, pa odluta, raskine sa njima, više ga ne vole, da bi se vratio deceniju kasnije za posledni obračun uz rame sa starim partnerom... poput nekog vesterna... kauboj nego šta.

Poslednja izmena:
Godinama je furao fazon demokrate, mudrovao po tv emisijama, predstavljao srpski narod kao indijansko pleme, a sada glumi u reklami za čips, srpskog domaćina.:lol:

50518_programska-sema-3-kanal-271213-ras-foto-zoran-loncarevic006_ahf.jpg

To je onaj što reče nisam znao šta nosim na sebi.Sarajlije ga izlevatile i napravile budalom,šteta!U suštini nije toliko ni loš glumac ako mu se oprosti ovaj amaterski pokušaj politčki naivnog pacifiste...
CCF82182-C567-4938-A828-4E5550B8F225_mw800_s.jpg

To je onaj što reče nisam znao šta nosim na sebi.Sarajlije ga izlevatile i napravile budalom,šteta!U suštini nije toliko ni loš glumac ako mu se oprosti ovaj amaterski pokušaj politčki naivnog pacifiste...
CCF82182-C567-4938-A828-4E5550B8F225_mw800_s.jpg

Tako nekako, neki umetnici ne shvataju da uprkos svojoj popularnosti nisu baš kompetentni za sve.Tako imamo Trifunovića kojem su jadnom, verovatno navukli majicu a da lik nije ni bio svestan šta mu rade. Ili romantičnog Đoleta Balaševića koji je uvek tragično neshvatao vreme, prostor u kojem živi, pa je pričao svašta i promenio toliko mnogo političkih opcija da ga mnogi pokvareni ljudi zovu Panonski govnаr, umesto mornar što je zaista pokvareno, ali narod ko narod, sklon je vulgarnosti kao glavnom metodu.

Back