Globaltel roming ne može da se aktivira

mario80

Stara legenda
Poruka
75.534
U romingu sam, koristio sam i pre roming preko globaltela. U grčkoj nije radio uopšte i kada sam ručno podesio 1gb je nestao isti dan iako znam kako da štedim.

Bio sam u hr pre jedno mesec dana i aktivirao roming radio je perfektno i nije progutao 1gb kao u grčkoj.

Sad opet ne mogu da aktiviram roming u hr. Stigla mi je poruka od globaltela ali kada uđem u aplikaciju uopšte ne postoji paket koji mi je aktivan.

Jesu propali skroz šta se dešava? I trajanje kartice je do polovine decembra aktivna je.

IMG_20231116_222624.jpg

U romingu sam, koristio sam i pre roming preko globaltela. U grčkoj nije radio uopšte i kada sam ručno podesio 1gb je nestao isti dan iako znam kako da štedim.

Bio sam u hr pre jedno mesec dana i aktivirao roming radio je perfektno i nije progutao 1gb kao u grčkoj.

Sad opet ne mogu da aktiviram roming u hr. Stigla mi je poruka od globaltela ali kada uđem u aplikaciju uopšte ne postoji paket koji mi je aktivan.

Jesu propali skroz šta se dešava? I trajanje kartice je do polovine decembra aktivna je.

Pogledajte prilog 1448492
Kolko kosta? Kad sam zadnji put koristio roming na mts, kostalo me 1000 din po megabajtu...

Pojeo si ti to. Ako si kupio giros...

Kako štediš? Sve ti je deaktivirano i koristis custom vpn za protok date?
Poput app net blocker npr

Malo puno zvuči 1gb ali i nije...
Leti...

Jel na onom tvom Krsomiju? 🤔

Kako gde si to pročitao? Ne mogu to da ukinu to su sredstva povučena iz evropskih fondova!
Бивало у свим могућим медијима пре 6-7 дана. Обављено још летос али недавно се раструбило о томе

https://nova.rs/vesti/biznis/globaltel-i-zvanicno-u-vlasnistvu-telekoma-srbije/

Цитат са другог сајта:

Globaltel je i zvanično u stoprocentnom vlasništvu Telekoma Srbije, pokazuju podaci Agencije za privredne registre.
Preduzeće registrovano za bežične telekomunikacije Globaltel, koje je do nedavno bilo u vlasništvu Pink media grupe Željka Mitrovića (55 odsto) i firme Procescom doo (45 odsto), sada je u vlasništvu državnog Telekoma.
Novi direktor Globaltela je Jovan Bogdanović, a promena rukovodećeg kadra i vlasništva u APR je registrovana 13. jula.
Iznos novčanog i nenovčanog osnivačkog kapitala nije

Back