mario80
Stara legenda
- Poruka
- 81.446
Bogme letos nije bilo nikakvog uređaja u HR lidlu samo neki garonja sa flomasterom, mora da si se zeznuo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene ima, slično ovom.Bogme letos nije bilo nikakvog uređaja u HR lidlu samo neki garonja sa flomasterom, mora da si se zeznuo![]()
A ne znam. Nisam bio tamo. Iako ima i kod tih automata svašta, da ne prepoznaju bocu, da se napune... Ima svega (tehničke poteškoće, tako kažuŠto južnije to tužnije kod dubrovnika radi garonja prihvata ambalažu![]()
Sns bolesnici, rasprodaju, uzimaju kineske kredite i zidaju beograd na vodi.Pitanje je kakvi su to ljudi koji unistavaju sve sto nije njihovo vlasnistvo? Po meni to su bolesnici.
Znaci ti poznajes ljude iz sns a i video si kako unistavaju reciklomate, a nisi prijavio policiji, ti si saucesnik i takodje bolesnik, jer o tome pises, a krijes nasilnike i izgrednike.Sns bolesnici, rasprodaju, uzimaju kineske kredite i zidaju beograd na vodi.
Ako vraća bocu nazad (bar je kod nas u Hrvatskoj tako) vjerojatno ne prepoznaje bocu. Mora moći očitati bar kod da zna o kojoj se boci radi. I imati ovaj znak, ali kažem to je kod nas tako, pretpostavljam da je i kod vas nešto slično.Kako uspeju da trguju sa reciklomatima kada je svaki drugi prazan a pun izvan funkcije?!? Sad pre neki dan sam prolazio pored jednog, pola onih led dioda u onom krugu je crklo
Prilazi žena sa detetom nose kesu sa flašama. Majka diže dete da ono ubaci flašu a reciklomat istu ispljune nazad. Posle par pokušaja su odustale i ostavile kesu sa flašama pored. Dirnulo me kako je majka pokušala dete da nauči kako se reciklira ambalaža ali im automat to nije dozvolio.
Sve što je korisno iz EU ovde se pretvori u nevidjeni lopovluk.Naravno nego neko sa ovim lažnim reciklomatima ulazi u kompletan posao reciklaže koji je optet prevarantska šema.