Globalne mreže: Najmoćnija poluga vlasti Novog Svetskog Poretka?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Da se podsetimo: Kada su se dve babe u Australiji 'potukle' oko toalet-papira, slučajno ili namerno su se svi vlasnici društvenih mreža i medija pobrinuli da ta informacija stigne do što više korisnika. Rezultat znamo: Širom sveta zavladala panika nestašice papira i došlo do velikog poremećaja na tržištu.
Sada nas već dva meseca svakodnevno i neumorno zasipaju jedino informacijama o ovom virusu. Posledica će biti da kada se pojavi vakcina, milijarde će stati u red da se vakcinišu!
Šta je sledeće? :super:

Pa kaže: Ljudi širom sveta masovno umiru od starosti i raznih hroničnih bolesti. A prema medijima ispada da umiru samo oni kojima se stanje zakomplikovalo zbog corona virusa!? Pa umiralo se i od gripe koja je zakomlikovala neko već ranije narušeno stanje pa se nije toliko tupilo o tome!
Vic kaže: Hebi ga, Gripa nije imala tako dobar medijski marketing! :zcepanje: :zcepanje:
I to je tačno.

Svi pacijenti koji ne umru od corone zavodi se da su od Covid 19 umrli.

A onda dolazi još veća opasnost? Mnogi lokalni režimi širom sveta, umesto da razmišljaju kako se boriti protiv toga, svesno ili nesvesno prihvaćaju igru i razmišljaju kako će i oni ostvariti neku korist za sebe, a na štetu prava svojih građana! Setimo se recimo kako su vlasti USA dobile skoro neograničena prava ako bi se sumnjalo na terorizam!? Itd.....

A onda dolazi još veća opasnost? Mnogi lokalni režimi širom sveta, umesto da razmišljaju kako se boriti protiv toga, svesno ili nesvesno prihvaćaju igru i razmišljaju kako će i oni ostvariti neku korist za sebe, a na štetu prava svojih građana! Setimo se recimo kako su vlasti USA dobile skoro neograničena prava ako bi se sumnjalo na terorizam!? Itd.....
Tako je.

Kada je bila variola vera to je bila MASOVNA vakcinacija.

Tako je.

Kada je bila variola vera to je bila MASOVNA vakcinacija.

Usput, nešto što nikada nisam shvatio: Na zapadu obično studenti za pare testiraju razne nove lekove. Mi smo u Truloslaviji imali nekoliko fabrika lekova. ALI, na kome su oni testirali svoje proizvode pre puštanja u prodaju? :super:Da nije i ovaj covid nešto na tom tragu?

Da se podsetimo: Kada su se dve babe u Australiji 'potukle' oko toalet-papira, slučajno ili namerno su se svi vlasnici društvenih mreža i medija pobrinuli da ta informacija stigne do što više korisnika. Rezultat znamo: Širom sveta zavladala panika nestašice papira i došlo do velikog poremećaja na tržištu.
Sada nas već dva meseca svakodnevno i neumorno zasipaju jedino informacijama o ovom virusu. Posledica će biti da kada se pojavi vakcina, milijarde će stati u red da se vakcinišu!
Šta je sledeće? :super:
mislim da si debelo omasio ovde osnovni postulat

naime, kad se tamo negde sestre kardasijan popickaju oko toga kojoj je ****** deblja,

to je na svim socijalnim mrezama takodje

mislim da debelo potcenjujes plitka interesovanja populacije

vest da se dve babe tuku oko wc papira ce uvek imati vise paznje nego recimo vest da je kometa pala na ne znam majami i ubila 2,000,000 ljudi

mislim da si debelo omasio ovde osnovni postulat

naime, kad se tamo negde sestre kardasijan popickaju oko toga kojoj je ****** deblja,

to je na svim socijalnim mrezama takodje

mislim da debelo potcenjujes plitka interesovanja populacije

vest da se dve babe tuku oko wc papira ce uvek imati vise paznje nego recimo vest da je kometa pala na ne znam majami i ubila 2,000,000 ljudi
Moguće. Ali ipak, (možda) nije svejedno ako se piskara o takvim 'nevažnim' zanimljivostima, ili stvarima koji ti utiču na standard i egzistenciju, kao wc-papir i neki virus? Npr. potuku se i dvojica 'bocara' oko boca kod kontejnera, pa raja svejedno ne navali masovno na boce oko kontejnera?

Živi bili i preživeli ga. Drugi talas će biti mutirani virus koji će preživeti i postati otporan na sve ovo što mi danas imamo i koristimo protiv njega!
А шта то тренутно имамо и користимо против овог вируса?

Тачан одговор је: ништа... осим нашег сопственог имуног система. Који се у 98% случајева добро носи са вирусом.

А шта то тренутно имамо и користимо против овог вируса?

Тачан одговор је: ништа... осим нашег сопственог имуног система. Који се у 98% случајева добро носи са вирусом.
To je tačno.

Da ne bude više špekulacija o ovom virusu Batut će raditi analize(H1N1-COVID 19) kada se epidemija završi.

-Znači radiće se analize koliko je obolelo umrlo izlečeno od h1n1 u 2019/2020godini to će se isto raditi i u vezi Covida 19 kada završe te analize javno će na tv reći kakve su analize i da li je više ljudi umrlo izlečeno obolelo zaraženo od H1N1 nego od Covid 19 i da li je H1N1(koji je imao dva talasa) jači od Covid 19 u smislu prenošenja virusa,koliki je letalitet H1N1 2019/2020god i koliki je letalitet Covid 19 i koji su glavni simptomi Covid 19(pošto sada ima 12 sipmtoma corona) i da li se radi možda o SARSU.

Do tada
je sve na bazi rekla kazala.

Back