- Poruka
- 2.416
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Amsterdamu nikad nije "ckapi" nije bila jeftinija nego ove godine..cuo da je tako....![]()
Ma lazu, bre...........![]()
U Amsterdamu nikad nije "ckapi" nije bila jeftinija nego ove godine..cuo da je tako....![]()
Ma lazu, bre...........![]()
Хахахаха...Како ово да схватимо?
Мислим,знам да си "мали од Чеде",али ипак,не стојиш ваљда тако "ниско"...![]()
U Vladicinom Hanu mozes da dobijes za jabuku![]()
Shvati tako , da kada ti se priyebe, a imas 100 jura, okrenes me , i ja ti posaljem devojke na sat vremena........![]()
U Vladicinom Hanu mozes da dobijes za jabuku![]()
U Amsterdamu nikad nije "ckapi" bila jeftinija nego ove godine..cuo da je tako....![]()
alal vera za haikuJoj, što volem kad godina izda. Sve poskupi, pojeftini *****.
Shvati tako , da kada ti se priyebe, a imas 100 jura, okrenes me , i ja ti posaljem devojke na sat vremena........![]()
ma lazu ,bio ja prosle godine i bez 100 ojra ne vredi ni zagledati izloge ,al su zato skoro sve p.orno divemada kazu ljudi da varaju i lazu
![]()
Jedna, bre.........cela.........![]()
ma lazu ,bio ja prosle godine i bez 100 ojra ne vredi ni zagledati izloge ,al su zato skoro sve p.orno divemada kazu ljudi da varaju i lazu
![]()
Pa ne znam sto je onda tu pojeftinilo![]()
Jedna, bre.........cela.........Original postavio cizmice
Koliko komada za 100tku?![]()
Pa ja kazem da nije.......cena ista, samo su uslovi drugaciji....ne primaju dinare![]()
Ti pozoves peru,pera mitu,mita robija,robi marka,marko makroa koji posalje devojku za 50 evra a vi "krimosi" se ugradite za po 10 evra svaki![]()
Vjerujem da ne primaju ni kreditne kartice![]()