Glicerinski sapun

gost 279911

Početnik
Poruka
13
Nedavno sam kupio glicerinski sapun jer imam problem sa suvim i ispucalim rukama. :( Sapun je pomogao ( imam i glicerinsku kremu za ruke, ali me mrzi da je mažem, jer posle nje neko vreme ne mogu da koristim ruke, a da nešto ne uprljam ) . Pitam se, da li glicerinski sapun, sem dermatološkog, ima i antibakterijsko dejstvo, tj. da li se koristi samo za negu, ili i za pranje ruku? :think:

P.S. Bacio sam omot, pa ne znam koji je proizvođač, ali znam da sam ga kupio u "Rodi" u Čačku i da su imale dve vrste: sa jabukom i borovnicom.

Nedavno sam kupio glicerinski sapun jer imam problem sa suvim i ispucalim rukama. :( Sapun je pomogao ( imam i glicerinsku kremu za ruke, ali me mrzi da je mažem, jer posle nje neko vreme ne mogu da koristim ruke, a da nešto ne uprljam ) . Pitam se, da li glicerinski sapun, sem dermatološkog, ima i antibakterijsko dejstvo, tj. da li se koristi samo za negu, ili i za pranje ruku? :think:

P.S. Bacio sam omot, pa ne znam koji je proizvođač, ali znam da sam ga kupio u "Rodi" u Čačku i da su imale dve vrste: sa jabukom i borovnicom.
Kako bre kupio sapun i još pitaš da li pere.Naravno da pere a sadržaj glicerina u njemu je samo povećan kako ne bi "isušivao" ruke kao drugi sapuni.On nije za negu ruku, kao što ni jedan sapun ne može biti za negu ruku nego samo za pranje.Za negu se koristi krema.
Pozdrav.

ja se odmorih od isusivanja koze od kad sam pocela da kupujem/koristim rucno radjene sapune sa raznim dodaTcima.milina

Jako je dobar sapun od kozjeg mleka ,u prodavnicama zdrave hrane ga kupujem ili sapun od maslinovog ulja .To su prirodni sapuni bez ikakvih vestackih mirisa ,ponekad naletim na sapun od maslinovog ulja sa dodatkom lavande :D

Jako je dobar sapun od kozjeg mleka ,u prodavnicama zdrave hrane ga kupujem ili sapun od maslinovog ulja .To su prirodni sapuni bez ikakvih vestackih mirisa ,ponekad naletim na sapun od maslinovog ulja sa dodatkom lavande :D
jednom sam samo kupila sa dodatkom kozijeg mleka u prodavnici zdrave hrane,i nikad vise.bio je blago reci odvratan.
e,a posto kupujem od pouzdane osobe,takodje sa raznim dodaTcima,i sa 30% kozjeg mleka,kapiram i te kako da ima razlike izmedju proizvodjaca

Глицерински сапун мање исушује руке од обичног, али за меку и лепу кожу руку најбољи је Јекодерм крем. Неком можда "смрди" када се намаже увече на руке али ујутру је кожа на рукама мека као свила.

Back