Gledate li rukomet?

Najgluplji i najgori sport !!! To i nije sport vec chobanisanje. Satro, gomila znojavih muskarace se nesto bacaka i dodaje loptom, trci tamo-vamo, kao satro neka pravila i "muska" igra ! FUJ !!! Ako si musko imas citavu paletu borilackih sportova pa se pokazi kao muskarac. Nisam protiv grube igre ali da to onda bude gruba igra a ne ovo sr..je. Cak je i vaterpolo interesantniji. Ali je fino, razvija kolektivni duh i telo, mozak ko j...e, pare se peru...

Počelo Evropsko prvenstvo u rukometu. Održava se u Srbiji.
Gledaćete ga na TV-u?
Ićićete da gledate neku utakmicu uživo?
Imate da perete i peglate, pa vas zabole za rukometaše?

el vidiš
da mi ti nisi reko, ja ne bi ni znala da se evropsko (ooo kakva čast) prvenstvo održava u našoj lepoj Srbiji
:worth:

no bez obzira na to, nit ću da gledam na tv, još manje da idem na utakmice z:((z:((

a zabole me i za utakmice, ali i za peglanje, trenutno,znaš...
oću da završim kafu, pa da pošaljem deet u školu, pa da nastavim sa forumašenjem

Najgluplji i najgori sport !!! To i nije sport vec chobanisanje. Satro, gomila znojavih muskarace se nesto bacaka i dodaje loptom, trci tamo-vamo, kao satro neka pravila i "muska" igra ! FUJ !!! Ako si musko imas citavu paletu borilackih sportova pa se pokazi kao muskarac. Nisam protiv grube igre ali da to onda bude gruba igra a ne ovo sr..je. Cak je i vaterpolo interesantniji. Ali je fino, razvija kolektivni duh i telo, mozak ko j...e, pare se peru...
Па, има ко воли...
Мали фудбал руком

el vidiš
da mi ti nisi reko, ja ne bi ni znala da se evropsko (ooo kakva čast) prvenstvo održava u našoj lepoj Srbiji

no bez obzira na to, nit ću da gledam na tv, još manje da idem na utakmice z:((z:((

oću da završim kafu, pa da pošaljem deet u školu, pa da nastavim sa forumašenjem
ti si moj idol :D

el vidiš

:lol:

@tema, ne volim grupne sportove.

Eto kako dolazi do onih masovnih ubistava po Americi. Skrajnuti gikovi još od puberteta gledaju kako neki tamo momci jakih mišića i blistavog osmeha jebu najbolje ribice, vazda su u centru pažnje i uzor neukom plebsu. Kod gika se rađa netrpeljivost, a potom i mržnja. Kao rešenje problema nameće se ljubav prema oružju, sredstvu kojim se može dokazati da je sve na šta se ti tipovi lože ništa naspram snage olovnog metka.
Ljubitelji glupih sportova imaju sreće ako se sve završi oštrom forumskom besedom.

Eto kako dolazi do onih masovnih ubistava po Americi. Skrajnuti gikovi još od puberteta gledaju kako neki tamo momci jakih mišića i blistavog osmeha jebu najbolje ribice, vazda su u centru pažnje i uzor neukom plebsu. Kod gika se rađa netrpeljivost, a potom i mržnja. Kao rešenje problema nameće se ljubav prema oružju, sredstvu kojim se može dokazati da je sve na šta se ti tipovi lože ništa naspram snage olovnog metka.
Ljubitelji glupih sportova imaju sreće ako se sve završi oštrom forumskom besedom.
eh, kad bi smeo da okacis jednu rukometasku..da gik vidi kako coban izgleda u akcijiz:lol:
ali i ovako si trazen. posle toga, zivu glavu ne bi izneo:zima2::zelenko2:

• Podržavam
Reactions: Nez

Cao drustvo !
Za trenutak cu vas odvojiti od sveta znojavih muskih tela, da izvinete...
Imao sam cast da se bavim sportom, primeran omladinac i da imam par veoma lepih devojaka a jako sam dozirao koliko cu biti u centru paznje i jos vaznije kome cu biti uzor. Ovo zadnje zapamtite...
Nisam ja protiv sporta, zasto to mislite ? Daleko bilo... samo drugacije vrednujem neke discipline. Rukomet mi je bas ono...cak i posle boksa. Vatreno oruzje mi je poznato ali ga nemam niti mi treba, uzas !
Sad me godine pritisle, vozim bicikli ali ne vise po 150 km ko nekad, ponekad sednem u camac a voleo bih da imam vremena da malo "planinarim" kao nekad po Makedoniji...
Posle sportskog zivota ostala mi je zanatska karijera, omiljen sam u drustvu i nisam neki cudak ali j.. ga eto rukomet mi je precenjen, al jaaako...
P.S. Ne obracajte paznju na avatar. To je kao tetovaza, oznacava jedan karakt. period scenu iz zivota, nebitno. I nisam nikada nikoga ubio...jos uvek :)

Poslednja izmena:

Back