- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим лептирићи ти излазе из шоље. Нервоза ће брзо да те прође. Или ће се одљубиш брзо.Evo da otvorimo ovako jednu temu
prvi krecem ja da kacim
kladim se da i vi u to ne verujete ali zanimljivo je
Pogledajte prilog 591456
Ovo je d'umreš!jaaaaaaaaao sadqa dobro si me podsetio
nije dobro!!!!
nisam prevrnuo solju jbg
Ниси ни бркно..jaaaaaaaaao sadqa dobro si me podsetio
nije dobro!!!!
nisam prevrnuo solju jbg
Nije ni zamislio želju pre toga, verovatno.Ниси ни бркно..![]()
U mom kraju prvo popiju kafu, prevrnu šolju,prekrste šolju rukom tri puta i sačekaju par minuta.Onda im neko referiše šta vidi u šolji, pa onda zamisle želju i desnim kažiprstom umoče prst i naprave otisak.Tada ti neko kaže hoće li ti se želja ostvariti ili ne.
To su izmislile dokone žene da ubiju vreme kao vid rekreacije. Zamlaćivanje naroda, još i uzimanje para.Isto ti je i sa kartama,lažnim prorocima, itd.Drugim rečima, "ispiranje mozga"!Pa nemojte da se stidite
slobodno postavljajte vase solje
Otvorio sam ovu temu iz razloga sto su mi uzeli 2000 din na prevaru kao po preporuci pogadja
zato ne zelim vise da nikog prevare.
Ne znam za solje i kafu, to mi je uvek asociralo na zajebbanciju neku.
Cuo sam za karte... vise puta sam slusao prica kako je neka baba ovde kod mene u gradu pogodila sve. I kao za dve godine predvidja desavanja.
A, i filmovi su puni tarota.
Nigde nema gledanje u solju, ne znam odakle ta tradicija i dolazi ako ne iz Turske?
Gledanje u solju od kafe.
Znam za gledanje u solju od caja potice iz Japana?
Gatsby,
Po talogu na dnu šoljice, rekla bih da si popio slabu kafu. Da ne kažem nikakvu.
Da... ovde inače sve liči na s. x, samo što nije.lici mi na sex?
ove figure tri? ili 4?
Novčani dobitak.To sitno pri vrhu šoljice bi trebalo da označava pare.pa sta onda jeste?
Neka tuca?