Gledanje u solju

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Evo da otvorimo ovako jednu temu :)
prvi krecem ja da kacim :)
kladim se da i vi u to ne verujete ali zanimljivo je :)

IMG_20190910_204541.jpg

Pa nemojte da se stidite :)
slobodno postavljajte vase solje
Otvorio sam ovu temu iz razloga sto su mi uzeli 2000 din na prevaru kao po preporuci pogadja
zato ne zelim vise da nikog prevare.

Ne znam za solje i kafu, to mi je uvek asociralo na zajebbanciju neku.
Cuo sam za karte... vise puta sam slusao prica kako je neka baba ovde kod mene u gradu pogodila sve. I kao za dve godine predvidja desavanja.
A, i filmovi su puni tarota.
Nigde nema gledanje u solju, ne znam odakle ta tradicija i dolazi ako ne iz Turske?
Gledanje u solju od kafe.
Znam za gledanje u solju od caja potice iz Japana?

Ако те стварно интересује, ево одговора:
гледање у шољу је исто као и гледање у карте или магичну куглу. То су само објекти концентрације видовитих људи.
А онда, "видела жаба да се кују коњи па и она дигла ногу" и ти налетиш на жабу па се разочараш.

Pa nemojte da se stidite :)
slobodno postavljajte vase solje
Otvorio sam ovu temu iz razloga sto su mi uzeli 2000 din na prevaru kao po preporuci pogadja
zato ne zelim vise da nikog prevare.

Ne znam za solje i kafu, to mi je uvek asociralo na zajebbanciju neku.
Cuo sam za karte... vise puta sam slusao prica kako je neka baba ovde kod mene u gradu pogodila sve. I kao za dve godine predvidja desavanja.
A, i filmovi su puni tarota.
Nigde nema gledanje u solju, ne znam odakle ta tradicija i dolazi ako ne iz Turske?
Gledanje u solju od kafe.
Znam za gledanje u solju od caja potice iz Japana?
To su izmislile dokone žene da ubiju vreme kao vid rekreacije. Zamlaćivanje naroda, još i uzimanje para.Isto ti je i sa kartama,lažnim prorocima, itd.Drugim rečima, "ispiranje mozga"!

Pogledajte prilog 591648
Da li treba umociti prst?
sada sam prevrnuo sta kaze ovog puta
Gatsby,
Evo ja cu da probam, mislim da je za ovo potrebna samo dobra mašta a ako sta pogodim sasvim je slučajno :mrgreen: ipak se možemo dogovoriti o cjeni naknadno, ta ljudi smo :mrgreen:

---------
Ti si se pretvorio u pjetla, sepuris se ponosno i rado bi zaskocio neku koku. Imaš i puža na leđima, nešto te koči, nije bivša već se nesto sporo odvija, po mom proročanstvu, ipak će se desiti :mrgreen:
Koka oko koje oblijeces je bas daleko, može biti i neka forumasica, obrati pažnju na pc ispred nje. U suštini vas ništa neveze al' ti si se odlučio, ides do kraja.
U svakom slučaju izgledaš sretno i ako ne vidim neke pare u skoroj budućnosti.

Ajd' sad, stisni želju :mrgreen:

Vidovita Dzemila

Back