- Poruka
- 91.906
Da li gledate u šolju? Da li vam gledaju u šolju? Koliko često to radite?
Mislim da su gledanje u šolju doneli Turci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
principijalno, oni koji dobro gledaju u šolju su vidovnjaci a šolja im služi samo kao medijum za koncentracijuPokojnu baku sam volela da slušam dok je to radila mislim ne znam dal zato što sam generalno jako volela da je slušam o čemu god bi pričala al svejedno bilo mi je kao maloj to njeno čitanje iz šolje nekako zanimljivo.. To što se tiče onog nekad, a ovo sad ne gledam nit ja nit iko iz mog okruženja samo poneeekad uzmemo se sprdamo ispadne dobra zajebancija
Ne gledam.Da li gledate u šolju? Da li vam gledaju u šolju? Koliko često to radite?
Pogledajte prilog 1075047
pa baš i nismoNe gledam.
Ne gledaju mi ni drugi u šolju .
Bilo je ponuda , no , nisam htela.
U vezi Turaka...
Sve je ovde tursko i svi smo mi Turci.
a šta ako ti se ne svidi tumačenje?
Spremna, pucaj!a šta ako ti se ne svidi tumačenje?
a dje slika šolje?Spremna, pucaj!![]()
lepo da prevrneš šolju, da je tripu prekrstiš dlanom i da sačekaš da se lepo ocedi (da ne bude posle plakanja)Ja kao onaj Škotlanđanin, moli Boga da dobije na lutriji a ne kupuje lutriju
Moraću popiti kafu![]()
srednjimKojim prstom da ubodem želju?![]()
lomi se da li da ide na put. Verovatno da radi vani.Ćao cure, zanima me ako neka zna, šta znači ćirilično slovo I u šolji na muškoj strani? Nisam ni okrenula šolju, primetila sam dok sam pila kafu.
Ja sam kao dete voleo da cackam oko toga, babi sam jednom rekao da ima u familiji bolesnu osobu vezano za glavu, ozbiljno bolesnu i stajao je beli krst koji oznacava smrt i ta osoba je stvarno umrla posle par dana jer je dozivela slog a bila je mladja, jedna osoba je meni gledala koja je izvrsno to znala i tacno mi je pogodila vezano za zelju koju sam zamislio, to mi je bilo od zivotne vaznosti.Da li gledate u šolju? Da li vam gledaju u šolju? Koliko često to radite?
Pogledajte prilog 1075047
Ok, hvala puno!lomi se da li da ide na put. Verovatno da radi vani.