gledanje i pipanje

gost 445101

zmajka
Poruka
45.745
kaže blajbi, a ko smo mi da sudimo da li je to istina ili nije, da žene vole da pipaju penis, ali ne vole da ga gledaju..
pa sad razmišljam, čini mi se i da muškarci više vole samo da pipnu vaginu, nego da je gledaju.. i pitam se, jel to istina? a ko će mi reći da li je to istina, ako ne dragi moji forumaši.. :heart:

Da da, ja sam čuo čak da neke žene pored klitoralnog, vagonalnog, oralnog i analnog mogu da dožive i tzv oftali orgazam. Nešto kao Ljudi koji zure u koze, samo nije koze nego pićka. xixi

- - - - - - - - - -

Vagonalni je kad te icepa vagon a ti svršiš :)))))))))

zoki, ako to nije pitanje koje zaslužuje novu temu onda ne znam šta jeste..

- - - - - - - - - -

mislim na oftalni, ne na vagonalni..

како да ти кажем али већ је недавно била управо та тема хД

- - - - - - - - - -

ma chek,chek...zar nije kluni tako zadao infarkt kozi :think:

ако зуриш у вагину довољно дуго задаћеш јој инфаркт оО

Rakuni recimo imaju jako razvijeno čulo dodira, oni mogu u šljunku i muljevitom dnu da napipaju zglavkare kojima se hrane i da maksimalno preciznu sliku u glavi stvore, za razliku od drugih životinja. Tako je slično kod slepih ljudi, oni isto vremenom razviju druga čula, između ostalog i čulo dodira kao najbližu kompenzaciju za vid. Dok žene koje vide nemaju tako razvijeno čulo dodira. Bila je ona skrivena kamera u kojoj ribi na plaži vežu oči i ona opipava nekoliko razlitih momaka po penisima, a treba da pogodi koji je od njih njojzin dečko. I šta, iznenadili biste se koliko greše :)

Back