Gledanje Eurosport kanala

kosta_1

Zainteresovan član
Poruka
124
pozz . ja sam konacno dostupan gledanju satelitske, ali i pored ovih kljuceva koje sam mogao da nadjem, trebaju mi jos neki . naime, ja bih jako voleo da gledam odredjene sportske kanale, odnosno kanale koji prenose utakmice uzivo . eto pa ako imate ili znate ko ima kljuceve za Eurosport kanale, bio bih vam zahvalan a LOT ! 8-)

pa ok, mada ima programa koji ne idu preko d+ i premiere a ja bih voleo da ih gledam . sta onda da radim, jel treba da predjem na AltDVB ili ...? mislim eto, nasao sam kljuceva dosta, gledam vecinu kanala, recimo C+ pa onda CANAL+, Eurosport ali samo jedan i jos neke kanale, ali za neke kanale nisam mogao da nadjem kljuceve . Jedan od njih je Sport kanal i ima dva programa, prvi i drugi . gledacu ovih dana da li ce to biti sve sto nisam mogao da nadjem, a trebalo mi je, pa cu javiti .

Prijatelju, ne možeš da gledaš ono što ti se ćefne... Možeš da gledaš samo ono što je piratski "razbijeno"...

I ja bih da gledam PlayboyTV UK, ali ne može, bar dok se ne plati...

Budi srećan što je tu D+ i Premiere, bilo je dana kad nisu radili nijedan ni drugi... Nisi ni to mog'o da gledaš...

Ako te baš interesuje, mogu ti izbaciti listu kanala koju si gledljivi piratski na istoku (5E - 45E) a da pustaju nešta od sporta... Definitivno najbolji satelit za gledanje fudbalskih utakmica ti je Turksat na 42E... Imas sve od fudbala (nemce, špance, italijane, engleze, francuze)!

ma gledam ja sve to, mislim uglavnom . par kanala ne mogu nikako da gledam, al ******, tako je kako je . mislim, nisam ja poludeo za svim mogucim kanalima koji postoje na Satu ! evo recimo, par kanala za koje vijam kljuceve svuda po netu ovih dana su CANAL+ Sport, Animal Planet, Discovery Channel, Sport 1 ( 2 ) i jos neki .

Canal + Sport Spain ti radi, a postoji i jos Canal + Sport France za koji nisam siguran da li radi... To je TPS paket, oni su se nešta spajali, sad ne znam kakva je situacija sa njima...

Sport 1 (2)? To stvarno ne znam šta je, i ne verujem da ćeš ikada uspeti da ga otvoriš! Svi bi znali za njega do sad...

Animal Planet i Discovery možeš da otvoriš preko D+-a...

Back