Gledali utakmicu Svetskog prvenstva, posvađali se, pa ubio sina! Isplivali novi detalji stravične tragedije u Subotici

jukabg

Iskusan
Poruka
6.551
Poslednja izmena od moderatora:
Evo, na temu sam porazgovarala sa mojim ljudima večeras, i stvorili smo dva tabora.
U jednom je da se 95% tih porodičnih delikata počini jer je lice dugo treniralo drugom licu živce bez milosti. Osveta.
U drugom taboru, u kom sam i sama, su ljudi koji misle da je 95% tih ubistava lako moglo da se izbegne, jer nije normalno da pribegnemo ubijanju srodnika, a samo 5% je na neki način ''opravdano''.
Mišljenja sam da nijedno ubistvo nije opravdano, a i užasava me činjenica da se uvek ide na ubistvo, a ne npr. na ranjavanje tj. onesposobljavanje lica koje možda vrši nasilje pod neobičnim okolnostma, da li pod opijatima, da li jer jednostavno ima zdravstvenih problema, ili je iz nekog razloga mnogo skrivilo.
Čak ni životinju od koje bi mi pretila životna opasnost ne bih gledala da ubijem, već samo da je onesposobim da me usmrti.
Pozvala bih pomoć, stručni ljudi bi se pozabavili situacijom... i svi bi mogli da živimo dalje u nadi da stvari mogu biti bolje.

Veliki znak pitanja mi je zašto toliki broj ljudi misli da mora biti sam u svemu.

Nastavlja se crni period monstruoznih ubistava u Srbiji.Ovo deluje katatrofalno...otac ubio nozem svog sina ...Kakav razlog za to moze biti strasno!
Pitaj boga,mozda je bilo u samoodbrani,ali zasto je onda hteo i zenu da ubije,sto kaze georgejune.Sve vise ludaka.

Nezapamćen porodični zločin dogodio se sinoć u Subotici, gde je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23).

Taj užas dogodio se u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici.

Dejan je potom napao i suprugu Maju J. (47) i zadao joj je više udaraca po glavi i telu.

Kako se saznaje, otac i sin su gledali utakmicu na Svetskom prvenstvu, a zatim su se posvađali. Milan je tada izašao iz kuće, a majka je krenula za njim.

Kako se dalje nezvanično saznaje, nakon što se Milan vratio u kuću, otac Dejan je uzeo nož i ubio ga, a onda nasruno i na suprugu Maju koja je pokušala da odbrani sina i pretukao je.

Maja J., kako pričaju komšije, radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje je joj naneo muž zadržana je u bolnici.

Šokirane komšije ne mogu da poveruju kako je Dejan mogao da ubije svog sina.

"Otac je troje dece, ne mogu da verujem da je mogao da ubije sina. Rođeno dete ubiti! Nepojmljivo mi je, ali ako malo bolje razmislim činilo je da je nervozan uvek u zadnje vreme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću i da nije najbolje tada prošao, ali izvukao se. Iskreno, nemam jako lepo mišljenje o njemu, delovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vreme", kaže poznanik.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...h_notification&utm_campaign=push_notification

Evo, na temu sam porazgovarala sa mojim ljudima večeras, i stvorili smo dva tabora.
U jednom je da se 95% tih porodičnih delikata počini jer je lice dugo treniralo drugom licu živce bez milosti. Osveta.
U drugom taboru, u kom sam i sama, su ljudi koji misle da je 95% tih ubistava lako moglo da se izbegne, jer nije normalno da pribegnemo ubijanju srodnika, a samo 5% je na neki način ''opravdano''.
Mišljenja sam da nijedno ubistvo nije opravdano, a i užasava me činjenica da se uvek ide na ubistvo, a ne npr. na ranjavanje tj. onesposobljavanje lica koje možda vrši nasilje pod neobičnim okolnostma, da li pod opijatima, da li jer jednostavno ima zdravstvenih problema, ili je iz nekog razloga mnogo skrivilo.
Čak ni životinju od koje bi mi pretila životna opasnost ne bih gledala da ubijem, već samo da je onesposobim da me usmrti.
Pozvala bih pomoć, stručni ljudi bi se pozabavili situacijom... i svi bi mogli da živimo dalje u nadi da stvari mogu biti bolje.

Veliki znak pitanja mi je zašto toliki broj ljudi misli da mora biti sam u svemu.
Nisu svi zdrave svesti kao ti...
Nažalost..

U momentu radraganosti i podizanja tenzija ne razmišljaš toliko o posledicama. Nažalost.

Ubistvo je najstarije što čovek ume. Verujući o priči o Avelju i Kainu, ili o Bogovima koji su tražili žrtve, ili kriminalci kad peru tragove, ili pak ratovi. Ili oni najgori, psihološki nemiri pomešani sa opijatima...
Iako smo većina Avelj. Većina znamo da od žrtvi nema koristi. Znamo da kriminal ili ratovi idu na koristi samo profiterima istih. A za opijate i stres znamo kako deluju,
pa opet Kaini smo.

Takođe. To je krivica više onih koji su osamili tu osobu nego sama osoba koja je sama. Ali sve je situacija do situacije...

Nisu svi zdrave svesti kao ti...
Nažalost..

U momentu radraganosti i podizanja tenzija ne razmišljaš toliko o posledicama. Nažalost.

Ubistvo je najstarije što čovek ume. Verujući o priči o Avelju i Kainu, ili o Bogovima koji su tražili žrtve, ili kriminalci kad peru tragove, ili pak ratovi. Ili oni najgori, psihološki nemiri pomešani sa opijatima...
Iako smo većina Avelj. Većina znamo da od žrtvi nema koristi. Znamo da kriminal ili ratovi idu na koristi samo profiterima istih. A za opijate i stres znamo kako deluju,
pa opet Kaini smo.

Takođe. To je krivica više onih koji su osamili tu osobu nego sama osoba koja je sama. Ali sve je situacija do situacije...
Nikad ne bih na drugo živo biće pošla sa namerom da ga ubijem. Toliko znam, ali da bih poželela da se branim, i to vrlo dobro znam.
Ne mogu da zamislim situaciju da je to borba protiv mog člana porodice, staram se i trudim, nisam sama u tome.. ali je krajnje tužno kad se u sklopu porodice desi takvo nešto.

Nikad ne bih na drugo živo biće pošla sa namerom da ga ubijem. Toliko znam, ali da bih poželela da se branim, i to vrlo dobro znam.
Ne mogu da zamislim situaciju da je to borba protiv mog člana porodice, staram se i trudim, nisam sama u tome.. ali je krajnje tužno kad se u sklopu porodice desi takvo nešto.
U odbrani budeš jača, i krene po zlu. I ubiješ?
Smatrala bi opravdanim?

Ja sam nenamerno ubio psa, uleteo mi je u prednji točak motocikla, pre dve godine i još uvek mi nije svejedno zbog toga. Vrv nikad ni neće. Iako je jadnik sam to izabrao, koliko svesno je teško proceniti. Ja sam kriv što sam u tom momentu bio na tom putu. Što sam stao na pumpi pre toga. Što motor ima nedovoljno prigušeni zvuk. Što sam kočio kad je već naleteo. Što me je oborio. Što sam se vrteo po asfaltu misleći da li ću ustati. A kera je vlasnik pustio. Nije bio čipovan. Salaški pas. Velik. Crni.

Hm. Nije bila odbrana. Ni namera ali jeste bila odgovornost.

U odbrani budeš jača, i krene po zlu. I ubiješ?
Smatrala bi opravdanim?

Ja sam nenamerno ubio psa, uleteo mi je u prednji točak motocikla, pre dve godine i još uvek mi nije svejedno zbog toga. Vrv nikad ni neće. Iako je jadnik sam to izabrao, koliko svesno je teško proceniti. Ja sam kriv što sam u tom momentu bio na tom putu. Što sam stao na pumpi pre toga. Što motor ima nedovoljno prigušeni zvuk. Što sam kočio kad je već naleteo. Što me je oborio. Što sam se vrteo po asfaltu misleći da li ću ustati. A kera je vlasnik pustio. Nije bio čipovan. Salaški pas. Velik. Crni.

Hm. Nije bila odbrana. Ni namera ali jeste bila odgovornost.
Well...
šta reći...
i sama sam odgovorna.

Pamtim kao juče da se desilo... kajem se i patim
Idemo dalje!

I ti si ubila neko živo biće?
Ja sam ubio nekoliko
Ajde za komarce je opravdano - bodu, uzimaju krv bez pitanja... Nekad bi ih lično ubijao nekad bih ostavio one tablete da odrade svoje...

A opet neka živa bića sam ubijao bez veze...
Recimo muva....
Ona je htela samo da se igra...
Bila napolju, na poljančetu nikog, dosadno joj pa uletela kod mene u gajbu...
A ja je ubijem..

I sad šta?
Kao postim pa sam okajao grehe?

A zbog čega ga je ubio? Da li se zna motiv?
pa ti si doktor,treba li poremecenom motiv ? Sigurno je bio nasilnik koji je u jednom trenutk krcnuo kao sijalica i dohvatio se noza.Ljudska psiha je cudo,zasto zene pocine cedomorstvo po rodjenju deteta, umesto da ga ostave socijalnoj sluzbi ili kao nekada pred vratima crkve ?
Bez veze je pokusavati da udjes u psihu osobe koja je u stanju da ubije sopstveno dete.Izvuce se na neuracunjljivost ali od savesti nece pobeci

Back