Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
:shock:
koji debilizam!
Nadam se da moja mama nece da se prijavi...

koji debilizam!
Nadam se da moja mama nece da se prijavi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LoL Pa to ni ne hvatam. Mislim nije mi memorisan. Ja sam se operiso od tog sranja.minna-:ma ovo je na pink-u, ne na rts-u......pink prodakshn....
Meni je to glupo. Srecom nikad nisam gledo.!SoNjA!:Gledala sam jednu epizodu i uzasno me nervira sto se u poslednje vrijeme uzasno trudimo kopirati Ameriku, bukvalno sve i jedna emisija emotion-a je na bazi americkih,dajte ljudi pa imamo i mi svojih kvalitetnih stvari, mozemo i mi osmislit nesto dobro-pa Srbi smo!I u sustini u ovoj emisiji nemas sta pametno ni vidit, mene sigurno ineteresuje neki tamo degen koji nije sposoban naci curu u privatnom zivotu pa upoznavanja vrsi putem javne blamaze..... katastrofa. Ajd momke nekako i razumjem,ali kakve su to majke koje rade takve stvari,zar mi nismo ona patrijarhalna zemlja,sta bi sad Sveti Sava reko da nas gleda![]()
![]()
...
Ocean_state:Meni je to glupo. Srecom nikad nisam gledo.
Ja sam hteo da napravim Reality show u kome bi strpo sve kandidate za buduce predsednicke izbore u jedno kao malo filmsko selo u kome bi svaki dan radili neki budjavi posao i dobijali budjavu platu koju od koje bi nam govorili shta da im kupimo i tako to i da se svake nedelje glasa koga nece da izbace i tako to. Narafski sve bi bilo finansirano od njihovih plata. I na kraju ostavimo dvojicu i toj dvojici damo satare i tako to i pustimo da se kolju dok jedan ne prezivi.
Ja ne znam nikoga ko se odusevljava! I ne moram ni da upoznamEnglez:I da bude još gore, takvih emisija je sve više. A ljudi se oduševlljavaju, ostao sam bez teksta.