Gledaj Majku Biraj Cerku

Gledala sam jednu epizodu i uzasno me nervira sto se u poslednje vrijeme uzasno trudimo kopirati Ameriku, bukvalno sve i jedna emisija emotion-a je na bazi americkih,dajte ljudi pa imamo i mi svojih kvalitetnih stvari, mozemo i mi osmislit nesto dobro-pa Srbi smo!I u sustini u ovoj emisiji nemas sta pametno ni vidit, mene sigurno ineteresuje neki tamo degen koji nije sposoban naci curu u privatnom zivotu pa upoznavanja vrsi putem javne blamaze..... katastrofa. Ajd momke nekako i razumjem,ali kakve su to majke koje rade takve stvari,zar mi nismo ona patrijarhalna zemlja,sta bi sad Sveti Sava reko da nas gleda ;) ;) ;)...

!SoNjA!:
Gledala sam jednu epizodu i uzasno me nervira sto se u poslednje vrijeme uzasno trudimo kopirati Ameriku, bukvalno sve i jedna emisija emotion-a je na bazi americkih,dajte ljudi pa imamo i mi svojih kvalitetnih stvari, mozemo i mi osmislit nesto dobro-pa Srbi smo!I u sustini u ovoj emisiji nemas sta pametno ni vidit, mene sigurno ineteresuje neki tamo degen koji nije sposoban naci curu u privatnom zivotu pa upoznavanja vrsi putem javne blamaze..... katastrofa. Ajd momke nekako i razumjem,ali kakve su to majke koje rade takve stvari,zar mi nismo ona patrijarhalna zemlja,sta bi sad Sveti Sava reko da nas gleda ;) ;) ;)...
Meni je to glupo. Srecom nikad nisam gledo.
Ja sam hteo da napravim Reality show u kome bi strpo sve kandidate za buduce predsednicke izbore u jedno kao malo filmsko selo u kome bi svaki dan radili neki budjavi posao i dobijali budjavu platu koju od koje bi nam govorili shta da im kupimo i tako to i da se svake nedelje glasa koga nece da izbace i tako to. Narafski sve bi bilo finansirano od njihovih plata. I na kraju ostavimo dvojicu i toj dvojici damo satare i tako to i pustimo da se kolju dok jedan ne prezivi.

Ocean_state:
Meni je to glupo. Srecom nikad nisam gledo.
Ja sam hteo da napravim Reality show u kome bi strpo sve kandidate za buduce predsednicke izbore u jedno kao malo filmsko selo u kome bi svaki dan radili neki budjavi posao i dobijali budjavu platu koju od koje bi nam govorili shta da im kupimo i tako to i da se svake nedelje glasa koga nece da izbace i tako to. Narafski sve bi bilo finansirano od njihovih plata. I na kraju ostavimo dvojicu i toj dvojici damo satare i tako to i pustimo da se kolju dok jedan ne prezivi.

Strava...obogatio bi se na toj seriji. Mislim da bi bila gledanija chak i od Velikog brata. Evo, ja bih bila najveci fan.

Samo dva razloga imam zasto je ovo jedna od najvecih gluposti koje sam pokusao da gledam:

1) Srbija nije USA socijalno- mi smo POTPUNO drugaciji narod!! Za njih, mi smo ustogljeni... A oni su za nas IDIOTI u suprotnom smeru! Mi glumimo napaljenost, a oni su napaljeni po prirodi... oni u bioskopu kada gledaju film vriste od uzbudjenja... I to nije srpska predrasuda!
2) Srbija nije USA ekonomski- ovo Pink foliranje sa velikim kucama mama/devojaka i besnim kolima nesrecnika koji ih biraju...Realnost je kod nas drugacija cini mi se... Ljudi sa 30 godina jos zive sa kevama, a ovde balavci voze ferari! Ajde da im se jednom desilo pa da razumem.... Ma, smesno je a ne smejem se!

Nadam se da ce jedan drugi najavljeni "projekat" biti zanimljiviji, tj. ono sto je i mnogo jednostavnije i jeftinije- ono davanje zadataka takmicarima koji ih izvrsavaju U MRAKU! Tu mozda i bude po nesto zanimljivo... Jeftino-smesno, ali efikasnije od mama-cera!

Bila je jedna devojka iz moje shkole u jednoj epizodi. Ne znam, da l' ste gledali, zove se Zana i ima kratku, crnu kosu. Ona se stalno oblachi kao mushko, znachi skroz i mislila sam da devojka bezi od tih fensera i da mrzi Pink itd. a ona se prijavila na to! Strashno...

Back