gleda te veliki brat

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jesu ali kad neko izjavi da desnicari donose zakone onda odma znas da je od onih sto su otvorili granice azijiskim i africkim inzenjerima i doktorima koji silovanjem zena po ulicama vecih nemackih gradova obavljaju kulturalni inrichment evrope

Само освежавају устајалу крв и генетски код :mrgreen:

Dive ako nisi gledala odgledaj tu seriju,
jako bliska budućnost je u pitanju i čini se da 90% stvari ima i da bude tako.

Zastrašujuća vizija programiranog života.

Koju seriju, nisam
Zao mi je sto vecina nije ni otvorila ni procitala link, da bi znali o cemu pricamo..kakvi kriminalci, kriminalci ce da ti uskrate sve ako im se ne dopadne tvoje ponasanje ubuduce
Ovo me podseca na film, nemogu da se setim imena, gde je ljudima dodeljeno vreme koje istice..imaju nagrade kad im se doda jos malo i kazne, kad moze sve da im se oduzme
Ovo me podseca na to

https://www.krstarica.com/zivot/ziv...tm_medium=text_link&utm_campaign=banner_heade

vecina nas je citala u orvelovoj 84.oj
cipovanje je na pragu, ukidanje gotovine takodje, veliki brat ce da nam kontrolise svakodnevne aktivnosti i da ih boduje

do juce sam stajala u govornici sa drugarima, zvali smo hitnu pomoc i policiju, menjali deciji glas i prekidali vezu smejuci se jer svaki stan nije imao jos uveden fiksni telefon
danas, svako dete ima smarti..pre ili kasnije, svaki termin u pretrazivacu se pomno prati i kako nam nagovestavaju - bice zloupotrebljen protiv gradjana

da li vas plasi buducnost koja nam se ubrzo osmehuje, potpuna kontrola zivota?

Istina je takva, da si kontrolirana od rođenja :lol: To što nisi sposobna da mentalno sve skužiš je drugi problem.
Moral bi bit totalni budalaš da pomislim kako ovde postoji sloboda. Ovo je samo trenutačna bijedna tehnologija "kontrole" koja ne može ni da parira originalu koji se naziva život.

Koju seriju, nisam
Zao mi je sto vecina nije ni otvorila ni procitala link, da bi znali o cemu pricamo..kakvi kriminalci, kriminalci ce da ti uskrate sve ako im se ne dopadne tvoje ponasanje ubuduce
Ovo me podseca na film, nemogu da se setim imena, gde je ljudima dodeljeno vreme koje istice..imaju nagrade kad im se doda jos malo i kazne, kad moze sve da im se oduzme
Ovo me podseca na to

lopott-ido.jpg

https://www.krstarica.com/zivot/ziv...tm_medium=text_link&utm_campaign=banner_heade

cipovanje je na pragu, ukidanje gotovine takodje, veliki brat ce da nam kontrolise svakodnevne aktivnosti i da ih boduje

do juce sam stajala u govornici sa drugarima, zvali smo hitnu pomoc i policiju, menjali deciji glas i prekidali vezu smejuci se jer svaki stan nije imao jos uveden fiksni telefon
danas, svako dete ima smarti..pre ili kasnije, svaki termin u pretrazivacu se pomno prati i kako nam nagovestavaju - bice zloupotrebljen protiv gradjana

ne plašim se, jer me zamara pomisao da konstantno živim u strahu, ali ni ne dopada mi se pravac u kojem se čovečanstvo kreće zloupotrebama tehnologije..to nije budućnost, to je sadašnjost, ako uzmemo u obzir telefone, tevee, kompove,itd.. sve što ima nadzor nad svima..i to čipovanje je već sadašnjost u fazi eksperimenta koja funkcioniše, mada ne kod nas..Kod nas sve kasni, pa se nadam da će okasniti i sa mikročipovima, da li je to moguće sprečite? msm da ne, a msm da je ljudima već unapred sve pripremljeno i trasirano kako to ne bi izazvalo burne reakcije čovečanstva, već minimum ,,nemam stav" ili ,,to je ok"
naravno da ništa ljudska vrsta ne čini za opšte dobro, nego se sve izvitoperi za opšte loše.

Vraćaju nas korenima.

ne znam za koji ***** mu dajes reputaciju kad u celoj evropi ne postoji niti jedan desnicarski politicar, svi do jednog su leva gowna

ovo je klasicna zamena teza od strane libtardskih dupeglavaca koji su nacisto sjebali evropu

zar nisu desnicari na vlasti il bar jaki
to su i nacisti valjda

- - - - - - - - - -

jesu ali kad neko izjavi da desnicari donose zakone onda odma znas da je od onih sto su otvorili granice azijiskim i africkim inzenjerima i doktorima koji silovanjem zena po ulicama vecih nemackih gradova obavljaju kulturalni inrichment evrope

a ti u slobodno vreme citas getea? pa verovatno i pomazu ratovanje tamo

Back