gleda te veliki brat

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.236
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...tm_medium=text_link&utm_campaign=banner_heade

vecina nas je citala u orvelovoj 84.oj
cipovanje je na pragu, ukidanje gotovine takodje, veliki brat ce da nam kontrolise svakodnevne aktivnosti i da ih boduje

do juce sam stajala u govornici sa drugarima, zvali smo hitnu pomoc i policiju, menjali deciji glas i prekidali vezu smejuci se jer svaki stan nije imao jos uveden fiksni telefon
danas, svako dete ima smarti..pre ili kasnije, svaki termin u pretrazivacu se pomno prati i kako nam nagovestavaju - bice zloupotrebljen protiv gradjana

da li vas plasi buducnost koja nam se ubrzo osmehuje, potpuna kontrola zivota?

https://www.krstarica.com/zivot/ziv...tm_medium=text_link&utm_campaign=banner_heade

cipovanje je na pragu, ukidanje gotovine takodje, veliki brat ce da nam kontrolise svakodnevne aktivnosti i da ih boduje

do juce sam stajala u govornici sa drugarima, zvali smo hitnu pomoc i policiju, menjali deciji glas i prekidali vezu smejuci se jer svaki stan nije imao jos uveden fiksni telefon
danas, svako dete ima smarti..pre ili kasnije, svaki termin u pretrazivacu se pomno prati i kako nam nagovestavaju - bice zloupotrebljen protiv gradjana

Ništa ti se ne osmehuje, to ti je već u pravnoj regulativi i u kući.

Plaši me kakva će biti budućnost više zbog toga kakvi će biti uslovi života i kako će ljudi funkcionisati. Što se špijuniranja tiče, za to me u priličnoj meri zabole. Mogu bilo kada bilo kome da kažem gde živim, šta radim, kolika mi je plata, ko su mi roditelji, kuda se krećem, mogu i kod kartice da mu dam pa ako nađe nešto na njoj - eto mu. Ako ga interesuje i golo dupe mogu da mu uslikam, nije problem.

Meni nije jasno kako se neko zamlaćuje ovakvim idejama, a u isto vreme zaboravlja ili ne zna da kmetstvo nije tako daleko iza nas. Ustvari neki oblici kmetstva još uvek postoje npr. u Indiji. Romantične ideje o našim precima su totalno isprale mozak dobrom delu populacije.

Plaši me kakva će biti budućnost više zbog toga kakvi će biti uslovi života i kako će ljudi funkcionisati. Što se špijuniranja tiče, za to me u priličnoj meri zabole. Mogu bilo kada bilo kome da kažem gde živim, šta radim, kolika mi je plata, ko su mi roditelji, kuda se krećem, mogu i kod kartice da mu dam pa ako nađe nešto na njoj - eto mu. Ako ga interesuje i golo dupe mogu da mu uslikam, nije problem.

Savremena tehnologija sada već može da generiše realistična lica ljudi koji nikad nisu ni postojali. Mogu po potrebi da te optuže za ubistvo takve osobe.
Medije i onako niko ne proziva, to je jevanđelje našeg vremena.

Ta budućnost je odavno nastupila, sad tek počinju otvoreno da pričaju o tome.
11.09. su na celom zapadu iskoristili za uvodjenje zakona po kojima je legalno špijunirati gradjane.
U svakoj zemlji je umotano u drugačije oblande, ali se sve svodi na isto

Ta budućnost je odavno nastupila, sad tek počinju otvoreno da pričaju o tome.
11.09. su na celom zapadu iskoristili za uvodjenje zakona po kojima je legalno špijunirati gradjane.
U svakoj zemlji je umotano u drugačije oblande, ali se sve svodi na isto

Za vreme Obaminog drugog mandata, donet je zakon (odobren je u Kongresu) po kome predsednik SAD ima pravo da usmrti bilo koga, bilo gde, ukoliko proceni da osoba X ugrožava SAD na neki način.

Znači, ništa suverenitet druge zemlje, ništa suđenje... dolete dronovi i rade posao.

Tramp nije povukao ovaj zakon. Još.

Sve se radi perfidno, po sistemu app (ako prodje-prodje).
Prvo neki političar sa krajnje desnice odvali neku glupost.
Onda sve novine počnu da se sablažnjavaju nad tom glupošću.
Cela država bruji o gluposti, dok narod ne ogugla i potpuno se ne navikne na glupost.
Onda neki malo umereniji političar izjavi kako ta glupost možda i nije tolika glupost.
Sve novine komentarišu i pitaju se da li je ta glupost tolika glupost i sve više novinara izjavljuje kako možda glupost stvarno nije tolika glupost.
Jednog dana osvane u novinama, ali sad na nekoj 18. stranici vest da je glupost u obliku zakona usvojena u parlamentu. Svi su već odavno oguglali i niko više ne obraća pažnju na glupost...

Sve se radi perfidno, po sistemu app (ako prodje-prodje).
Prvo neki političar sa krajnje desnice odvali neku glupost.
Onda sve novine počnu da se sablažnjavaju nad tom glupošću.
Cela država bruji o gluposti, dok narod ne ogugla i potpuno se ne navikne na glupost.
Onda neki malo umereniji političar izjavi kako ta glupost možda i nije tolika glupost.
Sve novine komentarišu i pitaju se da li je ta glupost tolika glupost i sve više novinara izjavljuje kako možda glupost stvarno nije tolika glupost.
Jednog dana osvane u novinama, ali sad na nekoj 18. stranici vest da je glupost u obliku zakona usvojena u parlamentu. Svi su već odavno oguglali i niko više ne obraća pažnju na glupost...

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Golub.

ne znam za koji ***** mu dajes reputaciju kad u celoj evropi ne postoji niti jedan desnicarski politicar, svi do jednog su leva gowna

ovo je klasicna zamena teza od strane libtardskih dupeglavaca koji su nacisto sjebali evropu

Дала сам му репку зато што је лепо посложио редослед ствари како се доносе закони и како отупљује и ово мало мозга код народа.

Просто се навикнемо на то, још ако нађу неког познатог да подржава, ето нама весеља кад уведу новину.

Нисам обраћала пажњу на левицу и десницу, све су то иста г. са истим мотивима.

Дала сам му репку зато што је лепо посложио редослед ствари како се доносе закони и како отупљује и ово мало мозга код народа.

Просто се навикнемо на то, још ако нађу неког познатог да подржава, ето нама весеља кад уведу новину.

Нисам обраћала пажњу на левицу и десницу, све су то иста г. са истим мотивима.

jesu ali kad neko izjavi da desnicari donose zakone onda odma znas da je od onih sto su otvorili granice azijiskim i africkim inzenjerima i doktorima koji silovanjem zena po ulicama vecih nemackih gradova obavljaju kulturalni inrichment evrope

Back