Glavobolja

• Začetnik teme Začetnik teme Daka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci ako mene boli glava ja ne smem ništa da radim nego samo da sedim kući da trunem? Vau kako si samo pametan umesto što svakom pricas da je troll i da zajebava mozes nešto i uraditi u tvom zivotu
Vidi ti sa izabranim lekarom,ili specijalistom,da snimis krvne sudove i srcanu i stomacnu aortu.

Pozdrav imam 15 godina i vec jednu godinu me muče glavobolje. Naime nosim naocare i dioptrija mi je -2.00 i bio sam kod ocnog ali je rekao da mi je dioptrija okej i da glavobolje nisu zbog toga, isao sam i kod doktora cak 3 puta i 3 puta sam vadio krv i na kraju nikad nista ne kazu sem da kad me zaboli glava da popijem brufen. Doktor je na pocetku testirao ravnotezu i utvrdio da je sve okej.
Nista me ne muči sem glave i imam jedan problem da kad ustanem naglo crno mi je pred oci ali cisto sumnjam da je nesto zbog toga, takodje kad me zaboli glava kao da mi se stegne grlo ne znam kako da objasnim taj osecaj. Molim vas recite mi sta vi mislite i kod koga da odem i nemojte me plasiti sa nedaj Boze tumorom pls. Hvala unapred.
pročitaj ovde objašnjenje za glavobolju kod tinejdžera u glavni crtama
https://bs.approby.com/migrena-i-glavobolja-u-tinejdzerima/

Kako si već video doktora i radili su ti analize, verovano nije u pitanju nešto što ti dovodi život u opasnost.
Ovde možeš čuti isklustva drugih ljudi, ali merodavno je samo šta ti legitimni medicinski stgručnjak kaže pri pregledu uživo.

pročitaj ovde objašnjenje za glavobolju kod tinejdžera u glavni crtama
https://bs.approby.com/migrena-i-glavobolja-u-tinejdzerima/

Kako si već video doktora i radili su ti analize, verovano nije u pitanju nešto što ti dovodi život u opasnost.
Ovde možeš čuti isklustva drugih ljudi, ali merodavno je samo šta ti legitimni medicinski stgručnjak kaže pri pregledu uživo.
Stalno mi doktori kazu da je do puberteta itd testirali su mi ravnotezu i sve je okej nadam se da nije nesto ozbiljno

Da proveris kakve su ti vene i arterije,dal su dovoljno prohodne.Zar tebe vise ne plasi to sto ti se desava,a ne znas tacno,nego da ispitas sebe.Nesto nije u redu kada se takvo nesto dogadja organizmu.
Ne znam stvarno ovo mi se prvi put u zivotu dešava i nemam nekih drugih problema sem glavobolje a sve je pocelo u zimu prosle godine kad sam se vozio sa drugom

Ne znam stvarno ovo mi se prvi put u zivotu dešava i nemam nekih drugih problema sem glavobolje a sve je pocelo u zimu prosle godine kad sam se vozio sa drugom
Mnogo stvari moze da utice na te promene.Zato idi ispituj,jeste da je ovovreme tesko za vucarati se po lekarima,ali kad je nesto potrebno,potrebno je.

Back